Mymyk_KSK 27.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no wiesz - tylko do pracy toz to rozrzutność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 27.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam ,oczywiscie ze sie oplaci.Po pierwsze koszt jazdy autem dostawczym ,a osobowym jest praktycznie taki sam,przy sredneij budowie mozna zaoszczedzic z kilkanascie tysiecy zl i duuuzo roboczogodzin oraz nerwow.Wyobraz sobie:kupujsz jakies material i musisz jezdzic za transportem albo czekac kilka dni,a robotnicy czekaja na material .Ogolnie to najlepiej kupic cos 4x4 lub przynajmniej z przednim napedem.Poza tym niektore auta sa dosc uniwersalne ,mga robic za dostwczaki ,kempingi i osobowe.Pzdr W stopce piszesz, że budujesz dom za 100 tysięcy, no to nic dziwnego jak kilkanaście można na samym transporcie zaoszczędzić Ja kupiłem nową dosyć dużą przyczepę i myślę, że jest to optymalne rozwiązanie jeżeli samemu nie ma się firmy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 28.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam ,oczywiscie ze sie oplaci.Po pierwsze koszt jazdy autem dostawczym ,a osobowym jest praktycznie taki sam,przy sredneij budowie mozna zaoszczedzic z kilkanascie tysiecy zl i duuuzo roboczogodzin oraz nerwow.Wyobraz sobie:kupujsz jakies material i musisz jezdzic za transportem albo czekac kilka dni,a robotnicy czekaja na material .Ogolnie to najlepiej kupic cos 4x4 lub przynajmniej z przednim napedem.Poza tym niektore auta sa dosc uniwersalne ,mga robic za dostwczaki ,kempingi i osobowe.Pzdr W stopce piszesz, że budujesz dom za 100 tysięcy, no to nic dziwnego jak kilkanaście można na samym transporcie zaoszczędzić Ja kupiłem nową dosyć dużą przyczepę i myślę, że jest to optymalne rozwiązanie jeżeli samemu nie ma się firmy budowlanej. Witam ,diabel jak zwykle tkwi w strzegolach.Jednemu oplaca sie jezdzic z przyczepa ,drugiemu nie.Jezeli masz dostawczaka ktorym sie jezdzi lepiej i koszta sa nizsze niz osobowka ,to lepiej jezdzic dostawczakiem na codzien.Wyobraz sobie ,ze musisz codziennie jezdzic ,parkowac z przyczepa ,fajna sprawa jak wali sniegu .Wiekszosc ludzi mysli ze duze auto to duze koszta ,nic bardziej blednego.Najnizsze koszta paliwa mialem w transicie na ktorego pake ladowalem do 2 ton ,koszt paliwa do niego wychodzil mnie ok 10gr/km,wiec przeliczajac na benzyne to koszt paliwa wychodzil mniej wiecej tyle co jazda skuterem.Fakt zrobilem mu instalacje na olej roslinny i pare swoich patentow.Kuzwa ,znajac zycie zaraz omnie objada rozne zakichane przyglupy twierdzac ,iz na oleju rzepakowaym nie da sie jezdzic ,oczywiscie nie widza ,ze niejaki pan Diesel swoj silnik skonsturowal i stesowal na rzepaku ,na to ,ze na ropie tez bedzie chodzil wpadl pozniej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arashi 18.06.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 jeśli chcecie zakupić sprawdzony sprzęt to polecam konto na google+ można tam czasem odkryć prawdziwe perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 30.05.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 (edytowane) No najlepiej chyba w takiej sytuacji po prostu wypożyczyć auto długoterminowo. Ja tak zrobiłem. Wynająłem auto z firmy ***** bardzo sobie chwalę warunki współpracy. Dzizas co za tupet z tą reklamą, gość 2 posty, w stopce z Warszawy a kod pocztowy Tarnów. Myślisz że 99% ludzi to debile ?.....większość świadomych budowniczych to inteligentni ludzie. Sam zastanawiałem się czy nie kupić małego busa ale ma to sporo minusów.Jeżdżę dużo i takie auto pali dużo więc koszty eksploatacji nie pokryja kosztów transportu. Więc mam kombi które tyram i pakuje po dach i jakoś tam ciągnie. Edytowane 30 Maja 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts