Elnaan 23.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam wszystkich na forum. Od razu zaczynam pytaniem bo jestem laikiem jeśli chodzi o remonty itd. Czy mogę dodatkowo zabezpieczyć płytę kartonowo-gipsową (zieloną) folią wodną? Płyta będzie malowana farbą emulsyjną. Czy farba nie odpadnie? Dodam że chodzi o malowanie łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam wszystkich na forum. Od razu zaczynam pytaniem bo jestem laikiem jeśli chodzi o remonty itd. Czy mogę dodatkowo zabezpieczyć płytę kartonowo-gipsową (zieloną) folią wodną? Płyta będzie malowana farbą emulsyjną. Czy farba nie odpadnie? Dodam że chodzi o malowanie łazienki. Moc mozesz, tylko po co? Gruntujesz normalnie, potem farba podkladowa (primer), na to farba i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts