Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prosze o pomoc

sparkin24

Recommended Posts

Ja tam zawsze rzucę drobniaka studentowi.....gra na gitarze a na kartce - zbieram na piwko :o no chociaż uczciwie - a moze chwyt ze wtedy ludziska uśmiechną sie i rzuca?

kiedys kupiłam głodnej matce z dzieckiem hot doga i ona go wyrzuciła do kubła....nie daje kasy.Ta kobieta z 3 dzieci łazi po parkingu i zebrze o kase....dzieci tez zebrza :cry:

Ta kobieta z 3 dzieci łazi po parkingu i zebrze o kase....dzieci tez zebrza :cry:

u nas też tego sporo ... na targu , przed marketami ....

jak widze to wrze we mnie .... mam ochotę zabrać to dziecko i ta matkę do jakiegos domu samotnej matki ...

noż kuźwa -- przecież można się jakoś podnieść .... wystarczy chcieć ...

żal mi dzieciaka - matki nie , bo to co robi jest jej wyborem choć zawsze jest jakiś inny ...

Niezły sposób na zycie ;).

A ja miałam taką sytuację: chodził starszy mężczyzna od drzwi do drzwi i prosił o jedzenie. Jak ktoś taki do mnie zapuka to daję co mam jeszcze nienapoczętego. Miał całą wielką torbę podróżną różnych artykułów spożywczych. Tego samego dnia rozmawiałą z moją tesciową (mieszka na tym samym osiedlu) i okaząło się, że u niej też on był i kilka godzin po jego wizycie tesciowa poszła do pobliskiego sklepiku spożywczego gdzie ... owy mężczyzna za jedną flaszkę wódki oddał całą zawartość torby sprzedawczyni/właścicielce tego spożywczaka. Ciekawi mnie, cze te artykułu potem sprzedała (normalka że nie rejestruje sprzedazy na kasie) czy zabrała sobie do domu. :evil:

Podane dwa różne numery kont :-?

no właśnie :-? ,

na które wpłacać :roll:

:o ... na oba dwa :wink:

Może podam swoje ? ... zbieram na nową łódkę :roll: :wink:

pozdrówka

no właśnie, co Wy tam z tymi łódkami, jakaś paranoja, nawet w filmach ciągle o tym :-?

... no "Pirat" to chiba sie domyśla, że na Florydzie "prawie" jak w Wenecji :) ;)

Podane dwa różne numery kont :-?

no właśnie :-? ,

na które wpłacać :roll:

:o ... na oba dwa :wink:

Może podam swoje ? ... zbieram na nową łódkę :roll: :wink:

pozdrówka

no właśnie, co Wy tam z tymi łódkami, jakaś paranoja, nawet w filmach ciągle o tym :-?

... no "Pirat" to chiba się domyśla, że na Florydzie "prawie" jak w Wenecji :) ;)