oxa 25.11.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 zawsze wydawało mi się, że lewa, na fotce jest prawa, więc już sama nie wiem. poproszę o opisy obu w takim razie pati, widzisz, wczoraj krótka, dziś już długa, mówiłam, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 25.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przerwana na początku – poważna choroba w dzieciństwie. Normalnie prafda jak bum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 25.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Swoja droga to Barbossa jakis forever young bedziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.11.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dajcie spokój, moja linia kończy się gdzieś lekko za połowa icala jest poszarpana i zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie pod pachę to źle czy dobrze to zależy dla kogo. dla spadkobierców - przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 25.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://www.estudent.pl/UserFiles/posty/2ec068ed2f7f1ae7da838549749b55d0.jpg u mnie linia nr 1 jest blisko linii nr 7 - chciałam jeszcze wybudować dom P.S. Ważniejsze linie dłoni: 1) życia, 2) głowy (rozumu), 3) serca,4) przeznaczenia, 5) Słońca, 6) małżeństwa, 7) zdrowia, 8 )- mleczna droga, 9) intuicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.11.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co to znaczy jest blisko 7? u mnie siódemki jest tylko środkowy kawałek patrząc na rysunek, tak między kreską 2 a 9, to znaczyże nie miałam zdrowia, czy nie będę miała Interesuje mnie kto ma linię życia tak mniej więcej do "przed" cyferki 4 na ww. rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 25.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie linia nr 1 połączy się za ok.1 cm(swoja drogą ciekawe jak to się ma do lat?) na samym dole dłoni z linia nr7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.11.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czekaj, zonk, to nie siódemka tylko dwójka, siódemka to pionowa jest, teraz dopiero widzę, eee to jeszcze ciekawiej bo u mnie też się na dole łączy z 7 ale w góre idzie tylko ze 2,5 cm, znaczy teraz zdrowia nie mam, ale na starość będę mieć jak dzwon Ale dalej czekam na krótką linię 1 pliiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie pod pachę to źle czy dobrze to zależy dla kogo. dla spadkobierców - przechlapane nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 czy jest tu chiromanta? ja mam przerwaną w połowie podobnie, jak linię głowy muszę uważać na pasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja nie mam linii nr 6 I co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 26.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja nie mam linii nr 6 I co teraz a ja mam dwie , jedna pod drugą, to mogę jedną oddać. Nie zamierzam się rozwodzić i szukać nowego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzieki iwomalinko- ja meza mam - ciagle tego damego juz od lat, ale linii u mnie niet. To Ci dopiero zagadka.. Moze na wszelki wypadek te Twoja zapasowa wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 26.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja niet 5,7 i 9 To znaczy ze padne na katar w ciemnym zaułku zwiedziona brakiem intuicji.Wogole u mnie jakis deficyt tych linii, chyba rodzenstwo to tez podwedzilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jedną brakującą narysowali Ci na samochodzie A ty myślałaś ,że mieli złe zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 26.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To znaczy ze mam sie spodziewac jeszcze dwoch rys na mojej Verci oł maj gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ło matko...... Ja jak zwykle zakręcona -bo wczesniej se zerkałam ale na prawą rączkę -zupełnie inna od lewej Ja myslałam, że .. ta najbardziej charakterystyczna pośrodku samej dłoni -jest linia zycia Z tymi wyżej kreskami na rys. to się pogubiłam... To ta zycia też poszarpana z początku -ale ciągle się łączy -P.S. nie chorowałam w dzieciństwie , dalej leci sobie i się rozgałęzia gdzie niegdzie , jak Wisła, aż dochodzi do....nadgarstka Jak znowu pogubiłam się w liniach -to i tak są długie.... Co do małżeństwa tą mam... ma dwa cieniutkie rozgałęzienia cifne... kochanek czy cuś? A na serio wyczytałam tak... Zanim wyciągniemy jakiś wniosek, musimy dokładnie zbadać obie dłonie. Lewa dłoń z reguły symbolizuje dziedziczne utalentowania, cechy, skłonności i powiązania; prawa zaś wskazujena to, jak dalece te cechy zostały rozwinięte. A zatem porównanie jednej dłoni z druga jest rzeczą zasadniczą Począwszy od kształtu dłoni, mozna rzekomo sobie sprawdzić czas... Najlepiej odbić na papierze dłonie -aby odczytać linie. A te maja rózne interpretacje - bo zalezy tu i kształt i wyrazistość Palce są wskaxnikami charakteru, np. smukłe oznaczająosobowość wszechstronną, posiadająca intuicję oraz zdolność przystosowywania się do róznych warunków. Jeśli pace są krótkie, wskazuje to na fakt, iż ich właściciel widzi całokształt planu lub schematu, ale nieznajomośc szczegółów uniemozliwia mu jego efektywną realizację. Osoby które mają długie palce, dochodzą z czasem do szczegółów, ale są z natury impulsywne w działaniu. Palce z "guzkami" w okolicy stawów należą do soób, które długo zastanawiaja się przed podjęciem działania lub wydaniem opinii. Potem barwa linii tez cos oznacza, jeżeli np. jest linia czerwona, głęboko zaznaczona, symbolizuje agresywną i silną osobowość. Linie blade prawie zawsze świadczą o braku witalności oraz złym charakterze. Niekiedy trudno odczytać linie głowne, gdyz są zbyt lekko zaznaczone, jakby w ogóle nie istniały. Brak linii Życia lub niewyraźna linia świadczy o braku woli zycia; brak Linii Głowy (Rozumu) wskazuje na niezdolnośc do koncentracji; fakt niewyraźnie zaznaczonej Linii Serca sugeruje niewielki potencjał emocjonalny lub ewentualnie słby system sercowo -naczyniowy. Niedługo Andrzejki wole lanie woskuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja nie mam na lewej tej lini życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 26.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja nie mam na lewej tej lini życia wszyscy mają, krótszą lub dłuższą ale mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts