Wirecki 05.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 I drobna złośliwość: Post to nie wątek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 05.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja mam Braasa Cisar grafitową romańską. Nie świeci sie, jest gładka w dotyku tak że dla mnie ok.Sąsiad ma creatona i nie widać różnicy (sam tak stwierdził). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja mam Braasa Cisar grafitową romańską. Nie świeci sie, jest gładka w dotyku tak że dla mnie ok.Sąsiad ma creatona i nie widać różnicy (sam tak stwierdził). Jak często ją dotykasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 05.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Póki co to prawie codziennie . Mam stan surowy i dziury w dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 05.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ale już wiem dlaczego pytasz. Masz glazurowaną - no tak, każda rybka swój ogonek chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Broń Panie Boże. Nie chwalę. Jak powiedziałem budującemu się w okolicy przedstawicielowi handlowemu hurtowni, że mi sie podoba (pozdr. dla Tomka) to powiedział: "Ale ona jest glazurowana!!!!!!!!". Trochę dziwnie się poczułem i nie wiedziałem jak zareagować. Teraz jestem bogatszy o jedną zimę i co co nieco wiem. Teraz nie żałuję wyboru, może trochę tego, że wybór dachówki tak bardzo mnie absorbował. Pliszka.... pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Najważniejsze to,jak już pisał Wirecki,zobaczyć wybraną dachówkę na dachu u kogoś,najlepiej jak układ dachu jest mniej więcej taki sam .Nam przedstawiciel handlowy pokazał 3 dachy w okolicy zrobioine z tej dachówki co wybralismy i zupełnie inaczej się prezentowała na dachu niż w sklepie jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 07.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Albo jechac do składu i kupić najtańszą jaka jest... później nie bedziesz żałował że kupiłeś drogą a i tak jest uszkodzona...albo np dostaniesz odpowiedź od producenta ( tu akurat piszę o swoim Koramicu) że dachówka spełnia normy a porysowana jest od złego skłądowania ; transportu i t p.A po co ci to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts