gwiazdor71 24.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam ,mam pytanko czy tynk gipsowuy mp75,można położyć cieniej niż 8mm,jak zaleca to producent, bo u mnie fachowiec kładzie na jskieś 3 mm,jakie są tego ewentualne konsekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 24.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 konsekwencje to pęknięcia w miiejscach spoin bloczków bankowo jak nie odrazu to po jakimś czasie np. po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdor71 24.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 konsekwencje to pęknięcia w miiejscach spoin bloczków bankowo jak nie odrazu to po jakimś czasie np. po zimie No ale ten tynk jest nakładany na już istniejący cementowo wapienny,coś w rodzaju gładzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 24.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie bardzo rozumiem w jakim celu jes to robione?tynk po tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdor71 24.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie bardzo rozumiem w jakim celu jes to robione? tynk po tynku? Już wyjaśniam,no właśnie zamiast gładzi!!,jako warstwa wygładzająca pod malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 25.11.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie, no swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Już wyjaśniam,no właśnie zamiast gładzi!!,jako warstwa wygładzająca pod malowanie... ja ubytki w tynku uzupełniałem masą MP75 bo jej faktura nie odbiega za bardzo od mojego tynku cem-wap. No ale tynk cem-wap jest dość szorstki w porównaniu do gładzi gipsowej... Poza tym te ubytki to miejsca po jakiś niewielkich podkuciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arycz 25.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nic nie powinno się dziać, ale wżne powinno być wcześniej zagruntowane (polecam grunt Knaufa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts