TeeF 25.11.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witajcie,Ponieważ podobają mi się niezmiernie, a nie mam szansy "pomacać" przed kupnem, to pytam tutaj.Czy ktoś posiada jakieś wyroby lub słyszał opinie na temat meble z tej fabryki?W szczególności interesują mnie: - łóżko Waveform, - narożnik Amsterdam - kanapa Laguna Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 26.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam, my mamy narożnik Advocat - jest super. Bardzo ładnie wykonane, wygodne, chociaż trochę twarde poduchy, ale liczę na to się ugniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 26.11.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Stary temat - dlatego też podbijam go i... potwierdzam iż moje zamówienie z tej fabryki jest właśnie w trakcie realizacji. Już niebawem będę cieszył się tak jak zoorinka narożnikiem Advocat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts