Analiena 04.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Masz takie samo postanowienie jak ja - perfekcyjna pani domu Niestety tak samo jak Tobie wychodzi mi to kiepsko. Postawiłam jednak diagnozę - nie mam jeszcze określonego miejsca na wszyskie klamoty. Np. przydałaby się jakaś mała komoda w jadalni, na obrusy, świeczki itp. - trochę tylko nie bardzo wiem gdzie ja ustawić. Poza tym szafy w sypialni jeszcze też nie rozplanowane. Na razie powrzucałam trochę rzeczy jak leci...nie było czasu na myslenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 04.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 CześćWłaśnie wpadłam w odwiedziny i zauroczyły mnie Wasze schody. Są to schody moich marzeń ale niestety nie do wykonania u nas ponieważ muszą mieć pełne podparcie na ścianie (u nas z jednej strony nie ma ścianki).My ruszyliśmy z budową troszkę później ponieważ kupiliśmy działeczkę wtedy kiedy Wy założyliście dziennik budowy i ruszyliście z pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Anelina my to jakieś bratnie dusze jesteśmy Tapeta, to dobry pomysł, ale jakoś nie mam bliżej określonego modelu Magdzik witam, w moich skromnych progach:) nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi schodami, bo my też mamy tylko jedą ścianę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 na ta ściane z tv to może takie cos http://www.kamienelewacyjny.biz/lupek_dekoracyjny_black.html ???? tylko to nie tanie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.01.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Bratnie Internetowe Dusze - skrót BID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Magdzik, ja tez nie kumam tej jednej sciany.... U mnie też jest jedna ale podparcie z 2 stron. Co prawda schody bedę miała zabudowane szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 witam, obejżałam dziennik i musze powiedzieć że domek bardzo ładny, superowe łazienki ale jest jedno ale trudno doszukać się konkretnego stylu w jakim urządziłaś domek tzn, czy nowoczesnie, czy bardziej stylowo, bo troszke sie to miesza, np: lampa w jadalni super też mam taką ale ten obrusik i obraz obok to chyba inna bajka, i ten kosz na drewienko przy kominku (ja bym to wyrzuciła), też mnie razi, jeszcze raz napisze że łazienki masz superowe zwłaszcza teak, pozdrawiam i mam nadzieję że się nie obrazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 he he he!!! alez się nie obrażam, jak bym się miała obrażać to bym się chowała ze swoimi zdjęciami ale uwagi dobre, tylko że zdjecia robię jak jest czysto i nie zawsze wszystko ogarniam:) koszyczek jest chwilowy bo za kominkiem nie ma pólki na drewno jeszcze, a w rękach się źle nosi drewno z garażu. obraz........hmm........pamiątka z Dominikany i że w życiu chodzi czesto o umiejętnośc chodzenia na kompromisy, wieszając ten obraz zrobiłam mojemu G "dobrze" a historia z serwetką też jest śmieszna, bo to od G babci, która akurat w tym dniu przyjechała w odwiedziny, nie mogłam jej powiedzieć przecież, że serwetka lezy na dnie w szafie:) a miało być nowocześnie, ale sielsko - folkowo przyjemnie w domu jest jeszcze baaarrrrrrrrrrrdzo dużo rzeczy do zrobienia, a co z tego wyjdzie to się okaże:) muszę poszukac zdjęcia szafki w sypialnianej łazience, bo jeszcze nie pokazałam a już z miesiąc stoi i spełnia swoją funkcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Iwek, Ty po prostu masz dom w stylu eklektycznym i bardzo mi się podoba . Ja też tak trochę w tę stronę zmierzam . Jak to było....?....BID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Iwku, witaj. Nie wiem w którym miejscu pisać czy w komentarzach czy w dzienniku, wiec tradycyjnie w komentarzach. Napisałam Ci coś na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.01.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tak jest, BID mnie rozumie wiejski eklektyzm:) taka twórczośc kompilacyjna.......... Słońce dzis ujrzałam i tak sobie pomyślałam, że muszę zacząć odkładać kasę na taras, bo troche kasy na drewno będę musiała wyłożyć, a gdzies browary latem musze pić przecież wiem, wiem, tu środek zimy a ja o wiośnie myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.01.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ane3ka1 pisz tu w komentach, w dzienniki tylko jakieś pojedyńcze rozbójniki się pokazują Dzieki za list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ane3ka1 pisz tu w komentach, w dzienniki tylko jakieś pojedyńcze rozbójniki się pokazują Dzieki za list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.01.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 ale zonk!!! mój dziennik nie działa!!! wyskakuje jakiś błąd 404!!! ktoś mi powie o co kaman??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.01.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Upssss... nie mam pojecia... Może napisz do admina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.01.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 a wy mozecie wejść do mojego dziennika przez link w podstópce? bo jak ni eto pisze do admina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.01.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 ok, siedze tu i siedzę i ide spać bo ponoć na narty jutro jadę o 6 rano:) więc siły muszę mieć, chociaż to ni eja kierowca jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.01.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Iwek, ja przez link w stopce wejść nie mogę, ale z linka w mailu jaki dostałam z powiadomieniem o nowym wpisie mogę. PS: Kuchnia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 10.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Iwek u nas schody muszą być zakręcone w kształcie litery U. i każda ze stron musi nieć ścianę do której będą przymocowane. Wasze schody ciągną się cały czas wzdłuż ściany i mają tam mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 10.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cały czas zastanawiam się dlaczego występuje błąd w linku do komentarzy i naszego dziennika (zauważyłam, że w większości jest ten sam problem).Ma ktoś może radę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts