Iwek 26.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 U nas czas szybko leci... Mamy już komode pod schodami, postaram się cyknąc fotkę, ale dziś przedstawiam Wam naszego Miesięczniaka - we wtorek minęło 4 tyg, a wczoraj kalendarzow miesiąc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Fajny Szymuś! Niech się zdrowo chowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 śliczny ten Wasz miesięczniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Szymcio świetny, jak Wam się razem żyje? Lezaczek mamy taki sam ( chyba), młody go uwielbiał, ale opierdziel od rehabilitanta za niego dostaliśmy:( co to za cudny kocyk (mam bzika na ich punkcie), wole nie liczyć ile ich już nazbieralam(wiec w sumie jeden nie powinien zrobić różnicy ) a pokazesz jeszcze raz komodę? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Śliczny mały Bystrzak, gratuluję Nie chciałaś mieć skorpionka i wypchnęłaś wcześniej, co? Domku też gratuluję, a chciałabym zapytać skąd fa śliczna śliwkowa ławeczka w hallu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 bardzo przystojny młodzieniec. i jakie ma mądre spojrzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Dziękujemy za komplementy, tzn. Szymek dziękuje;) E-mól - żyje nam się super! Szerszeń jest super dzieckiem, wszyscy odwiedzający są zdziwieni jaki on grzeczny i mało wymagający no co można powiedzieć - kochany Anioł Dzień mamy już super ustabilizowany, w nocy 3 pobudki na żarełko . Ma 6 tygodni i wazy 4300 - czyli do gigantów nie należy, ale nam to w ogóle nie przeszkadza. Komodę pokaże jak tylko mąż zabierze z niej swoje śmieci, bo już sobie ją ulubił na swoje pierdoły (i teraz mam je w kuchni na blacie, na półeczce i teraz dodatkowo na komodzie;) ale opierdziel zebrał to dziś cyknę fotę) Darcia - ławeczka z allegro, już szukam sprzedawcy (edit: http://allegro.pl/akant-pikowana-laweczka-lawka-pufa-duzy-wybor-i1983013905.html nie pamiętam czy to na pewno ten sprzedawca, ale to taka ławeczka tylko nie pikowana - kiedyś komuś tu podawałam sprzedawce w komentarzach) A mi się dziś przyśnił super pomysł na odnowienie salonu - jeszcze jeden dywan ze sztuki beskidzkiej i stoli okrągły niski potrzebuję drewniany i najlepiej bielony więc byłam dziś w sklepach meblowych, ale oczywiście takich jeszcze nie wyrodukowali - na necie dopiero zaczęłam szukać. A z budowlnych rzeczy - mąż robi halogeny w podbitce Edytowane 10 Grudnia 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Coś jak to tylko okrągły http://www.tommebel.pl/images/stories/oferta/stoly/22_big.jpg Widział ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ten nawet fajny, ale trochę taki "plastykowy" http://s.sklep.meble.pl/gfx/artecco/sklep_oferta/101100/lhit_2011_stolik_spin_5712364145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ten prawie idealny, ale nie ma półki pod spodem;) no i kolo nie ten...http://www.inniliving.pl/media/products/big/UvesOkraglyStol_f1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Śliczny mały Bystrzak, gratuluję Nie chciałaś mieć skorpionka i wypchnęłaś wcześniej, co? Czekaj, czekaj! A 25 paź to nie skorpion??? muszę to sprawdzić.... A i stolik kolejny prawie idealny (materiał ma idelany - dąb) gdyby był okrągły http://www.dller.pl/fld_meble/lawa_debowa_wykonana_z_litego_drewna_cub11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.12.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Komoda W przyszłosci bedzie tam stała lampka, ale muszę najpierw znalezc odpowiednią. Oczywiscie komentarze odnosnie brudnej sciany od psa beda przeze mnie olewane;) bo co ja mogę? Przeciez jej nie uśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.12.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Myślę o pomalowaniu ściany ale G mówi, że za ciemno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Sobie popatrz jaką ja mam ścianę: prawie czarną i długa ona jest, ponad 5m i wcale nie jest ciemno Wszystkie kolory jakie mam w domu wolałabym żeby były jeszcze ciemniejsze... Tzn oprócz tego antracytu, bo ciemniejszy to tylko czarny, a o to mi nie chodziło akurat, chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Darcia - ławeczka z allegro, już szukam sprzedawcy (edit: http://allegro.pl/akant-pikowana-laweczka-lawka-pufa-duzy-wybor-i1983013905.html nie pamiętam czy to na pewno ten sprzedawca, ale to taka ławeczka tylko nie pikowana - kiedyś komuś tu podawałam sprzedawce w komentarzach) Dzięki, fajne przedmioty ma z giętymi nóżkami ten sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 13.12.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja też ci gratuluję synka. Poczytałam twój dzienniczek i zazdroszczę, kolorków, podłóg, kuchni.... no wszystkiego. Napisz mi koniecznie jakie masz płytki na dole - te duże szare. Takich właśnie szukam do siebie. Ogólnie pozdrawiam cię cieplutko i życzę kolejnych sukcesów w aranżacji wnętrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.12.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Proximka - dzięki za miłe słowa. płytki sa no name ze sklepu cermag. jakies chinskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Iwek, Szymuś śliczny ! Wielkie, ogromne GRATULACJE! Wiem, że spóźnione nie popisałam się, ale gratuluję z całego serca i domyślam się ile teraz radości macie i jak się cieszycie. Zdjęcia boskie . A! I komoda fajnie się wpasowała pod schody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Iwek, dawno mnie tu nie było. Komoda cudo! Ściana do pomalowania- na tak. Szymuś ( uwielbiam to imię ) prze cudny . Wam i Waszemu małemu synkowi chciałam złożyć życzenia ; http://img64.imageshack.us/img64/8964/snowflakechristmascardp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ależ cudne zdjęcia a u mnie też czarna ściana i ją ubóstwiamy (zwłaszcza chłopcy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts