KasiaC79 29.01.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Gdzie kupiłaś fajny biały zegar do tej ślicznej kuchni? Poszukuję pilnie właśnie takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.01.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 reunion the green sociedad i muffinki Waderki!!! Sympatyczny wieczór będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.01.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cześć! Gdzie kupiłaś fajny biały zegar do tej ślicznej kuchni? Poszukuję pilnie właśnie takiego. fabryka form wcześniej nie widziałam twojego pytania:) więc sorry za obsuwę czasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 01.02.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witaj Iwko:) wczoraj trafiłam na Twój dzienniczek pierwszy raz-jak to mówią po nitce do kłębka:) Macie bardzo ładny dom, bardzo zgrabny i przytulny!! My budujemy w odmiennym stylu;) Chciałoby sie juz byc na takim etapie jak Wy;) My dopiero ruszamy z budową w tym roku. Mam tylko nadzieje i codzien się modlę, że podobnie jak u Ciebie, zaden pokoj nie bedzie niepotrzebny... trzeba myslec pozytywnie, tylko w tym durnym swiecie nie przychodzi to łatwo. Dobrego dzionka zycze i zapraszam na wirtualną kawke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.02.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nic tylko sie cieszyc ze fachman wreszcie przyjechał i nawet zabral sie do roboty nie spieszno bo niespieszno ale efekty juz widac !!!Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 01.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ładne drzwi się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 02.02.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Poszukuje takiej lampy nad lustro, jednak w matowej i dobrze by było troche tańszej http://lampy-bright.pl/userdata/gfx/3c2706b5ffe25411b0355d3b62b1b728.jpg Widział ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A chors? http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=241 Albo:http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=240&p=267 Są jeszcze aquaform: http://www.aquaform.pl/kinkiety,SET_RAW_KINKIET,p157,polish.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.02.2011 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dzięki bardzo Ci dobra kobieto! wybieram chors, tiny slim Idealan, cena też do przełknięcia:) Bardzo jestem na tak!!! tylko jednak w tym miesiącu chyba lipa z nowymi lampami, because... Dostałam list z US, że mi 300 zł mandatu potrącają z wypłaty! i rachunek za prąd przyszedł jakiś gigantyczny! Tak to jest szewc bez butów chodzi!!! Męża mam elektryka wspaniałego, tylko się poświęca pracy dla innych. i na napisanie protokołu dla nas nie ma już czasu!!!!!!!!!! Ale myslę, że suma na fakturze jaką zobaczył przemówiła mu do rozumu i w końcu zamieni prąd budowlany na "normalny"! :bash: A dziś załatwiłam sobie urlop, własnie ide do domu zaraz, bo następuje dziś c.d. montażu drzwi!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 A co Ci w drziwach nie pasuje, bo na moje oko wszystko gra Co to jest za umywalka i jaką ma szerokość? Bardzo fajnie wygląda. A mozaika pod prysznicem - jak nie przepadam za mozaikami - naprawdę robi dobre wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.02.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 @ Tatarak specially for you: listwy: http://allegro.pl/listwy-przypodlogowe-cokol-mdf-model-c1-i1425159474.html ławka: od tego sprzedawcy http://allegro.pl/drewniana-lawka-kolor-czarna-seria-pantera-nowa-i1433908783.html schody: są strome i dla niektórych gości za krótkie są podstopnice (jeden obity tyłek) namiary wyślę na priva, bo nie mam ochoty robić Panu reklamy, bo na to nie zasługuje:) . Ale schody są bardzo ok! zmieniłabym tylko poręcz z aluminowej na czarną , ale to już kwestia wizualna nie jakościowa schodów. Schody są montowane na 3 kołki rozporowe 12’,ściana jest z cegieł (nie z suporexu jak inne), przywiezione w 3 częściach skręcone na miejscu. Koszt 10 tyś. Mozaika: hmmmmm……przemilczę, chociaż ładna bardzo, ale patrz na wpisy z sierpnia ile mnie nerwów kosztowała!! Umywalka: no name z lm za ok. 200- 300 zł szer. 80cm. A w drzwiach to mi się najbardziej nie widzą te poziome pasy, chociaż na żywo i tak mniej widać niż na zdjęciu. Wiesz pół roku mieszkałam bez drzwi, nie mogę się do nich po tak krótkim czasie przyzwyczaić! idę na oślep do wc a tam przeszkoda!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ależ proszę bardzo My też coś z tych 2 firm do naszej łazienki bierzemy Drzwi prezentują się bardzo ładnie - dopełniają całość. Na górze planujesz jakieś listwy przypodłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Iwek - dzięki!! Tego pana od ławek to sprawdzam pod kątem ala ludwikowych sof, będę go mieć na oku. listwy fajne - nieprzegadane.czym ci schodziarz podpadł? o mozaice czytałam, dobrze, że przypilnowałaś, odkleiłaś i wyegzekwowałaś poprawkę. efekt jest naprawdę fajny. cieszę się, że nie tylko mnie się czasami coś podoba w LM, bo chwilami jak oglądam różne dizajnerskie bajery w dziennikach, to niemal popadam w kompleksy, ze taki mam prosty gust:rotfl: a do drzwi cóż - po paru guzach się przyzwyczaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.02.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Drzwi prezentują się bardzo ładnie - dopełniają całość. Na górze planujesz jakieś listwy przypodłogowe? Ale ja nie mam jeszcze drzwi na górze wszystkie drzwi są tylko na dole. Na górne zabrakło nam kasy ale będą... kiedyś. A na dole będą białe listwy, już kupione. @Tatarak - stolarz podpadł tym, że schody były miesiąc później niż miały być, a na drzwi czekaliśy pół roku !!!! bez straszenia sądem pewni dalej by ich nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.02.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 aaa to standard. ja czekałam pół roku na parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Hihi to chyba albo nie doczytałam albo mnie przez gorączkę zamroczyło . Spoko, my też teraz już mocno musimy decydować co robimy w pierwszej kolejności a co bedzie czekać... Najważniejsze że jest gdzie się umyć i że ciepło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dokładnie. Ważne, że na swoim i na głowię nie pada. My mieszkamy półtora roku i teraz dopiero druga łazienka się robi. A i tak końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.02.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Prawda, święta prawda!!! nic nas tak nie cieszy jak nasz dom, teraz już nam się nie spieszy...mamy czas. Tym bardziej, że wiosna się zbliża i kase na ogród będziemy potrzebować. Zeby chociaż trawę jakąś zasiać. Najgorsze (finansowo) przed nami to taras! nie mały i drewniany sbie wymyśliłam A mój nierozsądny, "oszczędny" mąż oznajmił mi kilka dni temu, że.................. kupił wycieczke, bo musi odpocząć! Mężczyźni! A dzisiaj na giełdzie, żulił 200 zł na taką ekstra wiklinową leżankę do ogrodu, bo wyblakła był! Za miękka jestem, mogłam sama kupić - tylko kto by to do auta taszczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 07.02.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ku pamięci, żeby się nie zagubiło nigdzie, musze G pokazać ile można samemu zrobić http://www.absolutelyfreeplans.com/OUTDOOR%20PROJECTS/outdoor_projects.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 10.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 witam Iwek, wpadłam aby się przywitać Domek macie prześliczny, już dodałam do ulubionych. Ja w tym roku mam zamiar kupić działkę, załatwić papierologię, a o fundamentach to nawet cichutko nie marzę. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts