mauritius 10.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 inspiracji u Was mnóstwo:-) No i może będziemy sąsiadkami, bo ja rozglądam się za działką w Twoich okolicach.A i projekt mam upatrzony podobny, więc będę częstym gościem u Ciebie:-)Myślę o czymś takim: http://www.z500.pl/projekt/z129.htmlZ niewielkimi zmianami - okno w kuchni fix długie na 180 cm i przedłużenie garażu na dwustanowiskowy, a w części nad przedłużeniem taki taras na całą długość lub stropodach z taką ścianką maskującą. W związku z tym od razu mam pytanie:-) - co ty masz nad garażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.02.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ileż ja sie naoglądałam projektów z500 ale każdy pomimo pieknego wyglądu miał za dużo do przerabiania dla nas, a że zalezało nam na czasie to i zmian miało byc jak najmniej, żeby architek adaptujący budynek miał jak najmniej pracy. Najczęsciej chodziło o brak łazienki przy sypialni:) My nad garażem nie mamy nic specjalnego, taras. Duży taras bez ścianek. (nie wiem po ciul, ale jest! nie chcieliśmy go zabudowywyać dachem, bo zalezało nam na małym domku,a nie 200 metrowym kolosie:) ) Bardzo fajnie będzie, jak obserwując twoje zmagania bedę przypominała sobie swoje i nie ukrywając, będę sie cieszyć, że to już za mną Działek to ci w naszej wsi pod dostatkiem!!! tylko ceny jakies mało przyjazne, ale nie wiem jak w innych okolicznych wsiach. Witam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.02.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Iwek, jak się w ogóle miewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.02.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hejka:D a no właśnie jestem przeziębiona i po pracy się w domu kuruję, a w pracy ledwo kumam co mam robić Po za tym czekam na kwietniowy urlop, no wiesz inny klimat, no stress i się uda A tak serio, to sie cały czas zastanawiam, skąd wziąc kase na taras, bo przeciez juz wiosna idzie Cieszę się, że mam drzwi, ale drażni mnie teraz brak listew! Miałam sama je zrobić w tym tyg, ale zaniemogłam... Jakoś leci, ale jako to mawia moja babcia - "co to za życie?" :) Ty widziałam u ciebie działasz w domu swoim wiec wnioskuję, że wszytsko w porządku i samopoczucie twoje też dobre:) Zagladam do ciebie, zaglądam tylko ja małomówna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 11.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Iwek, wiosna idzie, bociany przylecą i nam coś na pewno przyniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.02.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Moja okolica to ponoć niegdys była "kraina bocianów" teraz niby też sa dwa gniazda, jakieś pozostałości. Także lepiej żeby bociany znalazły drogę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam Iwek u Ciebie! Fajny domek;-)Mam pytanko o łazienkę, widziałam wieszak na reczniki taki stojacy to IKEA?A i ta tapeta w te piekne kwiaty sliczna jest!!! skad ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.02.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 hello!!!!!! wieszak to jak słusznie spostrzegłaś to Ikea. Fajny, ale trochę mało stabilny, jak się ciągnie ręcznik:) A tapeta to z LM model Folck, ale z jakiej dokładnie firmy to nie mam pojęcia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.02.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 krótkie pytanie a czy b ???????????????A)http://www.megaelektryk.pl/images/cache/300x300/gustaf/copy_099106.jpgB)http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/12813_0.jpg nad kanapę w salonie, bo skłaniam się do opcji szwagra, żeby nie robić górnego oświetlenia w salonie tylko kinkiet i dwie lampy stojące.... ale jak wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.02.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 i buszując po forum - zdaje się z dziennika Monah - ale boskie - kolejne postanowienie mam...kiedyś ten pomysł wykorzystam:)http://www.designboom.com/weblog/cat/8/view/12277/kamkam-dressed-up-furniture-series.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Iwku, z kinkietami w salonie bym uważała. My w starym domu mieliśmy kinkiety (3) i lampę nad stołem i nie powiem żeby było bardzo jasno. A pokój tylko 16m2. Mnie się podobają oba, o drugim myślałam nawet do mojej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.02.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 drugi kusi ceną ty lepiej zobacz u siebie co ci pokazałam:) bo zaraz zabieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a czemu zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Iwek, ja nie mam konta na facebooku i nie mogę się dostać do linka... Masz jakiś inny sposób pokazania? Może na prv, a jak nie podam Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 24.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Puk, puk. Iwek, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 25.02.2011 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 A no tak se jak to kiedys mawiałam zakupiliśmy lampy nad taras i kinkiet nr 1. Wczoraj G kolejną impulsywną decyzją zakupił uzdatniacz do wody, bo masakra jakie mamy zakamienione baterie i boi się o pralkę i zmywarkę. Decyzja mądra tylko my delikatnie mówiąc jesteśmy spłukani. Mamy odłożna kase, ale na taras... wiem, że zarobi i na taras ten mój pracowity mąż. Tylko ja należę do tych pieprznietych i jak wiem, że kasa jest na coś konkretnego to nienawidzę wydawać jej na cos innego... wiem - nienormalna jestem I byłam wczoraj wycenić drzwi na górę - w grę wchodzą pol skone - modern 08, płytowe 00, lub fiordy (ale te najmniej). Pewnie będa płytowe pp (pełne w środku, nie plaster miodu), bo tańsze o jakieś 500 zł na szt niż moderny (ale te mają płyte sosnową, nie wiórową). Ekonomicznie biorąc 500 zł x4 szt drzwi wychodzi o 2000 więcej! a wiosna idzie przeciez:D trawę trzeba zasiać, taras zrobić, jakiegoś chabazia zasadzić... Po za tym "dzieciaty" dół, spiecie mam z G jakieś - naładowana jestem tak, że mnie wszytko co dotknę kopie Ostatnio oglądałam film Marley i ja po raz 4 i jeszcze nigdy tak nie ryczałam na tym filmie jak teraz:) jak głupia - wiem Analiena, że ty kotowa jesteś ale film wzruszający, bo ja mam podobnie durnego psa jak w tym filmie.... no i piątek - weekendu początek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Iwek, ja film Marley i ja oglądałam dwukrotnie. Za pierwszym razem bez męża, więc sobie pozwoliłam na płacz. Bo ja się troszkę wstydzę przy nim płakać na filmach. Ale film jest ogólnie bardzo wzruszający. Nie tylko z uwagi na psa. Za drugim razem w smutniejszych momentach szłam do kuchni coś niby zrobić, bo mi gardło ściskało. Piękny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.03.2011 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ciężki i dłuuuuuuuugii dzięń przede mną! Trzymajcie kciuki, mocno zaciśnięte!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 http://www.egoeco.eu/obrus-lniany-okragly-150cm-white-merezka-p-1206.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.03.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Lasche jesteś, jesteś poprostu niezastąpiona:) thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts