Iwek 07.03.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Pytanie mam do wszystkich "mądralińskich wszystko wiedzących Pań" (i Panów) budujących? - jak (no jak?) i czym? machnąć poręcz na schodach, żeby z okropnego ( w sensie dla mnie okropnego ) chromu zrobił się czarny mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.03.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jako niemądralińska bo z tym samym dylematem (tylko chcę malować lampy) myślę, że można zaatakować lakierem samochodowym, ale Rere zdaje się malowała lampę, tylko nie pamiętam jaką farbą i nie zeszła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.03.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) Makawel piękne tulipany, skąd wiedziałeś/aś że to moje ulubione zaraz po frezjach Dziękuje bardzo:D To zaatakuje Rere, bo musi być tak pomalowane, żeby było idealnie, bo inaczej mnie małż za ten pomysł ukręci kark;) Edytowane 8 Marca 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 czując się jedynie współwinna (w końcu nie powinni projektować takich fajnych rzeczy) może pocieszy cię fakt, że i ja uwielbiam ale kupić nie mogę (kasy brak) ...mam kosz odpadkowy po przecenie kupiony i ślinię się na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 13.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Gratulacje Iwek. Stworzyłaś piękne wnętrza. Bardzo mi się u ciebie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.03.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Bazylek nie żartuj sobie ze mnie:) To przecież cudownie:) Cieszę się bardzo! A byłoby / będzie jeszcze piękniej;) jak znajdę czas, chęci, kase i kompana do pomocy w realizacji moich pomysłów:) PS. Moje szycie obrusów zakończyło się po wycięciu materiału, bo podczas prób szycia "się" maszyna popsuła! i plącze nitki:mad: może wygoogluje ten wiekowy model i znajdę podpowiedzi jak usunąć "awarię", bo to pewnie dlatego że czegoś nie umiem ustawić. A w internecie ponoć jest wszystko- zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Hejka, dawno nie zaglądałam... Pięknie dzisiaj było, co? Ja się za pielenie wzięłam w myśl zasady "im wcześniej wyrwiesz chwasta tym lepiej" Doskonale rozumiem Twoje rozterki finansowe. My mamy odłożoną kasę na drzwi i kuchnię i nie chcę tego ruszać za żadne skarby. Mam złe doświadczenia... Niestety wszystko nam podrożało od pierwszej wyceny i musimy trochę jeszcze dołożyć... No ale oglądając dzisiaj wiadomości - pierwszy raz od miesiąca - to się aż człowiek wstydzi że ma problem czy mu kasy na kuchnię wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 18.03.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja wpadłam tylko powiedzieć, że bardzo ale to bardzo podoba mi się Twoja łazieneczka i gdybym miała swoją robić drugi raz, byłaby właśnie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) wywolana do tablicy odpowiadam ...moja dolna bedzie taka sama teak na podlodze i biale cegielki na scianie (tylko u nas ciemna fuga) ...jako, ze dodatki planuje czarno - bialo - garazowo - metalowe to lustro bedzie w czarnej prostej ramie ...a u Ciebie to JA widze trzy opcje przewidywalna 1 - drewniana rama jak w obrazku z naprzeciwka zachowawcza 2 - biala prosta bez udziwnien wesola 3 - a walnij jakas plame koloru (tzn kolorowa rame lub kinkiet) jak te Twoje cudne czerwone krzesla kuchenne ...ja bym optowala za zolcia z obrazka oldschoolowego (ale to takie skrzywienie mam) powiedz ktora Ci bardziej odpowiada to Ci cos wkleje (choc ja tylko w paintcie operuje ) Edytowane 18 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.03.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Famelia dziękuję bardzo ja zmieniłabym podłogę, ale tylko ze względów praktycznych:) Lasche a może biała ale z udziwnieniami? A powiem Tobie, że mnie ten kolor bardzo zaintrygował, aż poszłam zobaczyć na żywo na ten żółty na obrazku - fajny jest. Teraz to pojade totalnie a może zdobioną rame w tym żółtym lub granacie??? Stworzysz takie cudo? ładnie proszę Ja nie mam kiedy, bo przyznam szczerze że cały mój wolny czas ostatnio zabiera mi sen!!! Dzisiaj mogę już chyba powiedzieć a co mi tam (co ma być to będzie). J E S T E M W C I Ą Ż Y ! ! ! Mało tego:) z bejbikiem, któremu bije serce (dla niektórych to może być trywialne, ale po moich przejściach to ważny dla mnie szczegół ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Iwek, bardzo serdecznie Ci (Wam) gratuluję. Wspaniałe wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.03.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Iwek - Nowe Życie nigdy nie jest trywialne - serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Udało się, hihi - więc melduję się również tutaj Faktycznie, wyskakiwał mi jakiś błąd, choć próbowałam dostać się do komentarzy kilka razy, ale że jestem niecierpliwa, klikałam raz po razie, a wystarczyło poczekać i sprawdzić później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Iwek, dopiero teraz doczytałam ostatnie wpisy - gapa ze mnie - GRATULUJĘ z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 No popłakałam się głupia babo przez Ciebie z radości ...(miękka lasche )...strasznie się cieszę ...a zrobię CI lustra jakie sobie tylko zażyczysz ciężarówkom się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Iwek ale swietna wiadomosc Nie ma nic piekniejszego niz to male bijace serduszko Gratuluje i trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 18.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Iwek, gratulacje ogromniaste . Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 18.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Gratuluję! Z całego serca! Sama się staram, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts