lasche 18.03.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no dobra mamuśka inspiracje http://i3.fmix.pl/fmi60/5c96d5d40022d8e04d83ea78/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2558/9d2df2da001d77f54d83ea7f/zdjecie.jpg i łazienka ...dodatki proszę zignorować (zwłaszcza żółte ...trochę mnie poniosło) http://i3.fmix.pl/fmi1266/da000840001786ce4d83ea85/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi236/e0f9a47f002153214d83ea88/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.03.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zaintrygowało mnie to żółte lustro, trochę takie niesztampowe:) To pierwsze żółte jest po prostu boskie!!! I tak się przyglądam z rana tym wizualkom i chyba zaszaleje z żółtym lustrem (!?) A wiesz co to za kinkiety? bo fajne nawet i chciałabym się im z bliska przyjrzeć A żółta kaczucha no po prostu bomba!!! Zapomniałam dodać, że w paczce z Czech mam dostać taki plechovy;) koszyczek na ścianę z obrazkiem, bliżej kibelka:) tylko nie wiem, jaki kolor bo jak robiłam zamówienie to na stronie były białe (ale już ich nie było na stanie) i w między czasie Pani napisała, że mają dostawę i teraz mają na stronie takie:) http://www.bellarose.cz/files/zbozi/1077.jpg Miłego weekendu, oby wiosennego życzę wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 cieszę się, że Ci się podoba ...a zawsze można lustro pomalować samemu lampy z dekorolka (dość drogie) a tu tańsze odpowiedniki ...w ogóle mają fajne ceny na dość nie głupie lampy http://www.luxia.pl/sklep-internetowy/stratos-20571102-outlet-kinkiet-czerwony-nordlux-luxia-pl/ no to czekam na zdjęcia zakupów i miłego weekendu również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.03.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Gratuluję! Z całego serca! Sama się staram, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste... Fam doskonale zdaje sobie z tego sprawę, u nas też łatwo nie było, przyjemnie może i tak ale ze łzami i pod górkę! Tym bardziej się cieszę i jednocześnie boję, żeby tym razem było ok wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 19.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Z tyloma kciukami musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Pomysł na żółć świetny. No i SEEEEEERDECZNE gratulacje http://www.pregnancy-health-center.com/images/fitpregnancySM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dzięki e-mól za zółte lustro biorę się w kwietniu po urlopie!!! Mam doła!!! Ogromnego doła z powodu wyganania na wieś, w sensie po za miasto, niby nie daleko 10 minut samochodem, ale tu się nic nie dzieje! Dół a potem jeszcze 7 metrów mułu.... ja chcę do ludzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Nie becz Ja też mieszkam pod miastem i za chiny nie zamieniłabym tego spokoju i własnego kawałka ziemi na cokolwiek z miastem związanego Zobaczysz, będziesz sobie chwalić A Dżunior tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 czekaj jak dzunior sie wykluje i postawisz sobie w ogrodku wozeczek a sama chlapniesz na zadku i wlaczysz FM to poblogoslawisz ten dzien kiedy sie wyprowadzilas a jak podrosnie i w wieku 4 lat nie bedzie chcial z ogrodu wychodzic i poblogoslawisz podwojnie :) co do lustra to tylko uwazac mi tam na malowanie wlasnymi rencyma - niewskazane dla dzuniora ...to mowilam ja ciotka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja teraz siedzę na tyłku w chałupie od m-ca i powiem ci, że w bloku oszalałabym po tygodniu. Tutaj spokój, przestrzeń, ptaszki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Iwek, gratulacje!! Zeby bylo szczesliwie do samego rozwiazania wlacznie! ...moze nie odzywam sie, ale podgladam co robisz:bye: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.03.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Iwek a gdzie fotki zakupów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.03.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 hmmmmmmmmm? czekam aż małż szanowny za wiertare chwyci:) A koszyczek na gazety jest ni biały ni kremowy ni zółty (a'la stary) - i trochę mi nie pasi kolorystycznie i go chyba sprayem maźne:) ale G ("wiecznie na nie") oczywiście powidział, że tylko popsuje. Dobrze, że żółte lustro przemilczał, bo wbrew pozorom to dobry znak:) Wczoraj byłma na imprezie integracyjnej z firmy, z ludźmi pogadałam, pobawiłam się a dziś idę na kolejną i już mi lepiej ciut...Dzisiaj mam G w domu co oznacza wielkie sprzątanie, wczoraj zapytał gdzie drugiego takiego znajdę, co za żonę sprząta:) Powiercę mu dziś dziurę w brzuchu o kinkiet, i zawieszenie tych pierdółek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Chcę się przywitać z wszystkimi właścicielem i komentującymi, trafiłąm tutaj przez przypadek ( jak więkzość z Was) poprzez Analienę, klknęłam w Iwek bo był na jej komentarzach.Ojej jak dobrze zrobiłam.Drewno w łazience na ścianie tak jak ja chcę, moje ulubione białe cegiełki- tylko nie doczytałąm jakie czy pum czy paradyż .Kończę bo muszę przejrzeć dziennik i komentarze żeby nie zadawać tych samych pytań co inni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.03.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Hej ho!!! do lasu by się szło Od lekarza wracam uradowana okrutnie Bom serce "huby" słyszała, oko widziała, palce liczyła;), pąpowaną krew obserwowałam (czerwone od niebieskiego) w ogóle jest zdaje się zajebiście, co tu dużo mówić 2 na 3 lekarzy raczej radziłaby dalszą wstrzemięźliwość seksulną. Teraz słuchajcie mojego doktora: "ale ze względu na tak sprzyjające warunki jakie są na Kanarach i ze względu że jest to czas wypoczynku POZWALAM na delikatne przytulanie....ale bez wydziwianych pozycji" Muszę się wytłumaczyć z braku nowych zdjęć okna mam tak uje***e (inaczej tego nazwać nie można), że psują każde zdjęcie. Dodatkowo czeka na mnie ogromna sterta mojego (a jakże!!!) znienawidzonego prasowania, obiad dla odchudzającego się małża, spakowanie i przygotowanie Nelsona na "urlop" u dziadka.... To może ja zdjęcia zamieszczę po powrocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 No czekamy, czekamy. Miłego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 http://www.unity.i8i.co.uk/forum/images/smiley_thinking.gif a to Ty na Kanary lecisz? Iwek, cieszę się z Tobą. Widziałaś pierwszy raz malucha... mówiłam, że to nieprawdopodobne przeżycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.03.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ano lecę pozwolenie od lekarza mam:) Miałam co prawda iść na kurs surfingu i zanurkować z małżem z rekinami, ale wyszło jak wyszło. Chłop sam spełni swoje marzenie z okazji swojej 30-stki:) a ja bede się byczyć na leżaczku w kapelusiku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Kurcze, zazdroszczę... Młodego chłopa masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Dzięki e-mól za zółte lustro biorę się w kwietniu po urlopie!!! Mam doła!!! Ogromnego doła z powodu wyganania na wieś, w sensie po za miasto, niby nie daleko 10 minut samochodem, ale tu się nic nie dzieje! Dół a potem jeszcze 7 metrów mułu.... ja chcę do ludzi!!! Mam nadzieję, że to nieaktualne? Zważywszy na przepiękną pogodę od kilku dni błogosławię decyzję o wyprowadzce z miasta (my co prawda teoretycznie zamieszkaliśmy tuż przy tablicy "Poznań", ale w praktyce od Poznania oddziela nas ściana lasu - i to z każdej strony! Taka wieś w mieście i do centrum też nie najbliżej). Wyspy Kanaryjskie mówisz? Daj koniecznie znać, jak było, bo szukamy miejsca na podróż poślubną A z tymi rekinami... To może nawet lepiej, że "wyszło jak wyszło"? Ja tam bym się straaasznie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts