Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika budowy C76 na skraju

Iwek

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A hejka, hejka:)

a no wróciłam:)

Wyjazd był iście wypoczynkowy:) mogłabym rzec że jak wyjazd seniorów, ale myślę że i oni więcej alko piją, poźniej spać chodzą i więcej dyskotek odwiedzają:)

Pogoda raczej do dupy, a ponoć 3 tyg skwaru było przed nami:) Ale hotel (apartamenty), miejscowość mogę gorąco polecić wszystkim bez żadnych wyrzutów! Oczywiście tm, co im standard *** odpowiada;)

Kreweta ma się ok (chyba, bo tydzień jej nie widziałam;) ) tylko mnie jakoś wykańcza i na nic nie mam siły, totalnie! A muszę się wziąść w garść, bo świeta idą dom ogarnąć trzeba! meżowi pomóc w organizacji ogródka!

O Kochana, na tym etapie to ja spałam, budziłam się, spałam, znowu spałam, leżałam i spałam. Żadne tam ogródki i porządki. Musisz troszkę przymknąć na to oko w szczególności teraz i po różnych przejściach, żeby się źle nie skończyło.

Koniecznie na siebie uważaj!

Fajnie, że odpoczęłaś.

Może jakieś fotki?

Lasche a ja się doczytałam (ale przyznaję się bez bicia wszystkiego nie nadrobiłam, o psie sie wypowiadac nie będę, bo kto by to czytał?;) ), że do polandu przyjeżdzasz i jakieś paczki z hmu przywozisz? ;) :D

Idę dziś zamówić lustro - zółte:) ...

Szukam Modrzewai syberysjkiego na taras ...

Obca Pani mi okna w sobotę myje :D ...

Ania: "na tym etapie to ja spałam, budziłam się, spałam, znowu spałam, leżałam i spałam" - to przecież o mnie :) :D

Umówiłam się z kier, że moge przychodzic godzinę później do pracy:) Bosko!

Justyna - brzuch, rośnie ale chyba nie z tego powodu, z którego powinien rosnąć:) tylko dlatego że nic nie robie tylko leżę, a po spacerze z psem (5 min) leże i sapie:) ...

Mam dziś okrytnego doła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie podoba mi się i nie lubię swojego domu dziś wyjątkowo!!!! Nawet zakupy w Ikei nie pomogły, bo pojechałąm specjalnie po lamki co u Fameli widziałam to we Wro nie mają i mieć nie będą!!!! Szlag!

Muszę wymienić podłogę! Nie ja, ale ci co kładli, bo nie mogę się patrzeć na te krzywe, zjebane kafle................

w ogóle:bash::mad::sick::mad::-x:evil::cry: tak się dziś prezentuję....

Posprzątałam dól wczoraj na współ z małżem i już mi się podoba bardziej ;)

Dzisiaj montują drzwi na piętrze i w ogóle byłam zadowoolona, tylko G poinformował mnie, że nie ma klamek jak na dole (sa tylko z miejscem na wkłądke i klucz!!! a ja się upieram, że po co komu w domu zamykane na klucz pomieszczenia, po za wc - oczywiste! No i znowu się zasmuciłam, bo na moją prośbę żeby poczekać na klamki G mnie wysmiał. Chłop w gorącej wodzie kąpany!!!!!!!!!!!!!!! WRRRRR

Jak jutro Pani umuje okna, bedą drzwi i porządek to pocykam fotki:) czekajcie....

Nie będę do kazdego zaglądać, ale i tak życzę Wszystkim Wesołych Świąt, ciepłych, rodzinnych i wiosennych.

http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2009/04/dekoracje_wielkanoc_kwiaty.jpg

Po za tym uprzejmię donoszę, że Młody M rośnie jak na drożdżach, serce ma jak dzwon, postanowił nawet wczoraj pomachac zestresowanym rodzicom. A mama (czyli ja :D) ma się świetnie i po wczorajszym ujżeniu kto to tam w środku siedzi dostała mega powera!!! i dzisiaj robi sobie warzywnik. Sadzonki truskawek już zakupione i nawet mam kwiatki posadzone w donicach:) :D