lasche 30.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Oj Iwek ale cudne przeżycie to serduszko odpoczywaj i wracaj do nas z nową energią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 11.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 jak się wyjazd udał i jak maluszek się miewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.04.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A hejka, hejka:) a no wróciłam:) Wyjazd był iście wypoczynkowy:) mogłabym rzec że jak wyjazd seniorów, ale myślę że i oni więcej alko piją, poźniej spać chodzą i więcej dyskotek odwiedzają Pogoda raczej do dupy, a ponoć 3 tyg skwaru było przed nami:) Ale hotel (apartamenty), miejscowość mogę gorąco polecić wszystkim bez żadnych wyrzutów! Oczywiście tm, co im standard *** odpowiada;) Kreweta ma się ok (chyba, bo tydzień jej nie widziałam;) ) tylko mnie jakoś wykańcza i na nic nie mam siły, totalnie! A muszę się wziąść w garść, bo świeta idą dom ogarnąć trzeba! meżowi pomóc w organizacji ogródka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 O Kochana, na tym etapie to ja spałam, budziłam się, spałam, znowu spałam, leżałam i spałam. Żadne tam ogródki i porządki. Musisz troszkę przymknąć na to oko w szczególności teraz i po różnych przejściach, żeby się źle nie skończyło.Koniecznie na siebie uważaj!Fajnie, że odpoczęłaś.Może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 12.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 lwek a ja się zastanawiałam gdzie zaginełaś fajnie, ze już jesteś. Jak brzusio? rośnie? u mnie nadal nic, ehhh ale spoko dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.04.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dawaj fotki i DR lasche zaleca lezenie do gory brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.04.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Lasche a ja się doczytałam (ale przyznaję się bez bicia wszystkiego nie nadrobiłam, o psie sie wypowiadac nie będę, bo kto by to czytał? ), że do polandu przyjeżdzasz i jakieś paczki z hmu przywozisz? Idę dziś zamówić lustro - zółte:) ... Szukam Modrzewai syberysjkiego na taras ... Obca Pani mi okna w sobotę myje ... Ania: "na tym etapie to ja spałam, budziłam się, spałam, znowu spałam, leżałam i spałam" - to przecież o mnie Umówiłam się z kier, że moge przychodzic godzinę później do pracy:) Bosko! Justyna - brzuch, rośnie ale chyba nie z tego powodu, z którego powinien rosnąć tylko dlatego że nic nie robie tylko leżę, a po spacerze z psem (5 min) leże i sapie:) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a tak a tak a przyjezdzam hurra Przywoze poduszki i chyba pojemniczki - bo nie ciezkie ...plan zakupowy powstanie dzis bo chce jutro zamawiac ... odezwij sie na priv w sprawie wiadomojakiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.04.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Mam dziś okrytnego doła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie podoba mi się i nie lubię swojego domu dziś wyjątkowo!!!! Nawet zakupy w Ikei nie pomogły, bo pojechałąm specjalnie po lamki co u Fameli widziałam to we Wro nie mają i mieć nie będą!!!! Szlag! Muszę wymienić podłogę! Nie ja, ale ci co kładli, bo nie mogę się patrzeć na te krzywe, zjebane kafle................ w ogóle:bash::evil: tak się dziś prezentuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Iwek, spokojnie jakie lampki? U mnie? U mła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.04.2011 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Pocieszenie roku - "lepsza miejska dziewczyna na wsi, niz wsiura w miescie " he he he Famelia - no u ciebie! u ciebie!!!!! Ikea ładnie otwiera sezon http://www.ikea.com/PIAimages/0116545_PE271152_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Iwek wyłaź z doła ...żółciaki Ci kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.04.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Tylko, że lustra żółtego w naszym mieście nie robią Teraz przeglądam w necie ofertę ram.... i szukam leżaka - łóżka na ogórd, żebym mogła całe lato wygodnie przeleżeć tzn. tylko porównuje cene z tym łóżkiem z Ikei, bo mi sie podobuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.04.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Posprzątałam dól wczoraj na współ z małżem i już mi się podoba bardziej Dzisiaj montują drzwi na piętrze i w ogóle byłam zadowoolona, tylko G poinformował mnie, że nie ma klamek jak na dole (sa tylko z miejscem na wkłądke i klucz!!! a ja się upieram, że po co komu w domu zamykane na klucz pomieszczenia, po za wc - oczywiste! No i znowu się zasmuciłam, bo na moją prośbę żeby poczekać na klamki G mnie wysmiał. Chłop w gorącej wodzie kąpany!!!!!!!!!!!!!!! WRRRRR Jak jutro Pani umuje okna, bedą drzwi i porządek to pocykam fotki:) czekajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.04.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.04.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Nie będę do kazdego zaglądać, ale i tak życzę Wszystkim Wesołych Świąt, ciepłych, rodzinnych i wiosennych. http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2009/04/dekoracje_wielkanoc_kwiaty.jpg Po za tym uprzejmię donoszę, że Młody M rośnie jak na drożdżach, serce ma jak dzwon, postanowił nawet wczoraj pomachac zestresowanym rodzicom. A mama (czyli ja ) ma się świetnie i po wczorajszym ujżeniu kto to tam w środku siedzi dostała mega powera!!! i dzisiaj robi sobie warzywnik. Sadzonki truskawek już zakupione i nawet mam kwiatki posadzone w donicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.04.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img4.imageshack.us/img4/3561/3wielkanocnadchodziw978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 22.04.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Iwek, wszystkiego wiosennego na Święta . Bardzo sie cieszę że maleństwo w brzuszku ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Iwek, aby Krewetka pieknie rosla Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts