ane3ka1 27.04.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przypełzłam... ale nazbyt to mnie nie pocieszyłaś. U Ciebie może i ugór, ale jaki piękny. Masz otynkowany dom, płytki przed wejściem, super donice i chłop domek narzędziowy składa. U nas: klej na domu zamiast tynku, beton ze szmatami przed wejściem zamiast płytek i blaszak z wychodkiem zamiast domku narzędziowego. Na koncie porosło pajęczynami. Nawet kurna płotu nie mamy i psy od sąsiadów kupają na nasz plac :/ Ziemia może rozgarnięta, czasu nie ma zagrabić a jedyne zielone co wyłazi to chwasty spod tej rozgarniętej ziemi. Alem się nanarzekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aha, zapomniałam napisać, że cosik linki do komentarzy i dziennika nie działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.05.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Iwek, nie wiem czemu ja tu dopiero teraz? Opóźnienie mam małe, ale wszystko przeczytałam od deski do deski. Masz piękne łazienki, coraz bardziej przekonuję się do drewna w białych łazienkach a to za sprawą tej łazienki z przyszłościowym żółtym lustrem, bo chyba go jeszcze nie ma? A może jest? Potomka gratuluję i zazdroszczę okrutnie, bo starania starania srania niania i nic. Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.05.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 O witam serdecznie:0A ja u ciebie byłam już dawno;)No kurna chata lustra nie ma, bo mi małż konto opróżnił z $$$ na ogród!!! Ale w poń idę do pana od luster z lakierem robić próby czy da się, którąś z tych jego ram przejechać lakierem samochodowym - co by efekt był taki jak na laschowej inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.05.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Iwek jak tam proby lakierow samochodowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.05.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Fajny, bardzo fajny pomysł, ku pamięci:http://4.bp.blogspot.com/-CIBwPVm9l0A/TcWdA70OU8I/AAAAAAAAB1w/1EBqKERi_mc/s640/DSC_6343.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/-U2LmNOIhl9g/TcWe27rECYI/AAAAAAAAB2I/faZKQ3SkVQ8/s640/DSC_6458.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.05.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 zamówiłam w końcu szafkę do łazienki górnej, zeby zakryć pralkę i szafę do pokoju przyszłego dziedzica naszych genów:) Tak w ogóle to dłuży mi sie ta ciąża...współczuję słonicom w dziennku "pochwaliłam" się postępami prac ogrodowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) no ja zaglądam dodatki świetne ...w końcu się zdjęć doczekałam ...i ogród Wam się zagospodarowuje ...a co do płotu to może mąż myślał, że Ty masz takie długie nogi co? a zdjęcie górne ...idealny jak dla mnie pokój dla dziecka ...bo i ja tak będę urządzać - białe ściany i kolorowe dodatki kradnę więc ... Edytowane 22 Maja 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 22.05.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witaj Iwek... Ujawniam się dopiero dziś choć podględam Twój domek już od jakiegoś czasu.....Bardzo mi się u Ciebie podoba, choć nie ukrywam, że pewne elementy nawet bardzo, bardzo.... Dlatego muszę zapytać o ich pochodzenie.Po pierwsze płytki podłogowe w łazience - te szare duże- co to za firma? Po drugie - drzwi wewnętrzne- takich szukam...- czyżby to porta? a po trzecie szafka w wiatrołapie - co to? A tak w ogóle tabliczka z wiatrołapu poprawiła mi dziś humor...muszę taka znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.05.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Agi75 witam serdecznie i zapraszam:) Płytki na górze w łazience są z porcelanosy, drzwi o które pytasz są robione przez stolarza - drewniane, a na górze są pełne polskone (ale tych widzieć jeszcze nie mogłaś, bo zdjęcia nie dodane;) ) A szafka w wiatrołapie to Ikea. Tabliczki możesz znaleźć na czeskiej stronie bellarose.cz takiej tabliczki w pl nie nalazałam, ale ja czasem słabo szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.05.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Iwek przepraszam, dopiero zauważyłam, ze wpisałam się do Twojego dziennika. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.05.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 luz blues ja się o takie bzdety nie obrazam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 23.05.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Dzięki Iwek.Przegladnęłam płytki porcelanosy i nie bardzo wiem , które to te Twoje.Nie pamiętasz ich dokładnej nazwy.PS> z niecierpliwością czekamy na zdjęcia drzwi na górze.A jaką Ty planujesz nową szafkę do łazienki.Przeciez ta co jest pasuje super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 23.05.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ale ja mam 2 łazienki;) ba! nawet 2 łazienki i 1 wc Szafka będzie do łazienki z prysznicem, żeby schować pralkę Co do płytek to hmmm, nazwy dokładnej nie pamiętam - być może będę w sklepie na dniach to zajrzę do nich jak się nazywają, one mają taką jakby nierówną, porowatą powierzchnię i srebrne pyłki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.05.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 zagląda, trzymam kciuki za taras nasz zaimpregnowany po łebkach ale chrzest przeszedł na komunii, spisał się na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.05.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 e-mól to czekam na jakieś foty:) i napisz czy olejowliście taras? a właściwie kiedy malowaliście deski - po położeniu i przykręceniu czy najpierw docinaliście, malowaliście a na końcu kładliście? bo nie możemy z małżem dojśc do porozumienia która opcja jest bardziej wskazana:) Tralalalalalalalalala Zamóiłam ramę do żółtego lustra:) koszt uwaga:35 zł (+przesyłka i farba). Drewniana surowa, o taka: http://www.ramzet.pl/index.php?view=image&format=raw&type=img&id=1248&option=com_joomgallery&Itemid=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.05.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a skąd ta rama?Iwek... co się dzieje z Twoimi linkami do dziennika i komentarzy. Zamiast przekierowania na forum pojawia mi się taki link: http://tiny.pl/hx5j8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dawaj tu szybko jakiś namiar na tą świetną ramę ...a jaki kolor wybrałaś ? tzn. jaki żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.05.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 czy u wszystkich jest ten sam błąd co u aneczki? bo mi jakoś chodzi normalnie....:/ Lasche ramzet.pl rama drewniana surowa, a malować będę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.05.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No to może Was pogodzę malowałam jedną warstwę przed położeniem a drugą mam zamiar położyć "w najbliższym czasie" poolejuję pewnie jesienią. Deski powinny byc zabezpieczone również od spodu, czyli nie da się tylko po położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts