Iwek 15.07.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dla Aneczki: właśnie się natknęłam na takie coś i podrzucam na przyszłość http://www.tublu.pl/Pomyslowy_Dobromir_czyli_produkty_ktore_ulatwia_zycie_kazdemu_rodzicowi/JACKLOC_BIALY.html Aja ćwierć kilo to On ważył miesiąc temu teraz to już coś około 500 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.07.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dzięks Iwek. Ja mam do kupna na przyszłość klamkę do okna balkonowego i 2 zamki do okien dachowych, bo są bardzo nisko. Zamki do dachowych są dostępne u producenta okien, ale ceny trochę przesadne. Tak to jest jak ktoś ma monopol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.07.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No hej Iwek.Wreszcie jakaś dawka zdjęć.Ale Ci zazdroszczę tego leżakowania na tarasie.Ja na razie mam bajoro koło domu. Schody piękne!!! Pamietasz jaka jest ich grubość? I jakie to drewno? Fajnie prezentują się te białe drzwi na górze.Coraz bardziej przekonuję się do tego, że niekoniecznie na wszystkich piętrach ( dwóch ) muszą być drzwi w tej samej kolorystyce. Strasznie jestem ciekawa pokoiku synka. Więc czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Pokoik zapowiada się interesująco. A co z resztą kolorów? Czy zostanie tylko szarość z limonką czy planujesz jeszcze jakiś kolor z tych, co kiedyś pokazywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.07.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No właśnie ja jestem kiepski fotograf, bo tam gdzie jest szafa to jest granatowy! Na ścianie prostopadłej (tej z drzwiami) jest szary jasny (jasniejszy niż na zdjęciu) i trzecia ściana na limonkę. A pod oknem dachowym planuję jakiś pasiasty motyw z tych kolorów, tylko nie wiem jak zrobić pasy farbą? Bo jak taśmy odklejam to razem z farbą!!! Ale to za jakiś czas, muszę odpocząć po weekendzie - zestresował mnie okrutnie....Przez ten słup w pokoju, ciężko zdjęcia robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.07.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No hej Iwek.Wreszcie jakaś dawka zdjęć.Ale Ci zazdroszczę tego leżakowania na tarasie.Ja na razie mam bajoro koło domu. Schody piękne!!! Pamietasz jaka jest ich grubość? I jakie to drewno? Fajnie prezentują się te białe drzwi na górze.Coraz bardziej przekonuję się do tego, że niekoniecznie na wszystkich piętrach ( dwóch ) muszą być drzwi w tej samej kolorystyce. Strasznie jestem ciekawa pokoiku synka. Więc czekam na dalsze fotki Drewno to buk, a grubość schodów 4 cm. Mi też się podobają moje drzwi mimo że to zwykłe drzwi płytowe z pol-skone. I to prawda, że wcale nie muszą być wszytskie drzwi z tego sameo modelu. Oczywiście o różnych piętrach mowa. Ale jak ktoś ma cały dom spójny to wszystkie drzwi takie same też wyglądają dobrze:) co kto lubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No właśnie ja jestem kiepski fotograf, bo tam gdzie jest szafa to jest granatowy! Nie, nie, to ja ślepa jestem Kurcze, nie wiem jak inaczej zrobić pasy bez taśmy. Zawsze robiłam z taśmą malarską. Raczej nigdy farba nie odpadała. A taśmę ściągasz jeszcze mokrą, czy jak wyschnie farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.07.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Iwek ja robilam cala sciane w pasy roznowkolorowe Kupilam z castoramie tasme niebieska i jest naprawde super Nie zdziera farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.07.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam serdecznie. Przeczytałam cały dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem tempa robót. Masz zajeb... schody !!! Też będę takie mieć Tylko ja się zdecydowałam na szklaną barierkę z drewnianą poręczą. Już wszystko zamówione u stolarza - montaż na 15 października. I właśnie z powodu schodów piszę do Ciebie. Tak z czytej ciekawości: ile kosztowały schody? Moje 18tys i sama nie wiem czy dużo czy ok? Z tego co się orientuję, to za dywanowe trzeba więcej zapłacić ale uważam, że dla efektu warto ! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 19.07.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Iwek dziękuję za info o schodach. U mnie wyjdzie stopień na 5cm ( chyba za dużo). A schody lakierowałaś czy olejowałaś? Bardzo ładny mają kolor. A goścmi się nie przejmuj.Nie wiem w jakim sa wieku ale ok 35 -ki im przejdzie . Wiem to nie z własnego doświadczenia A jak tam Twój brzuszek - maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.07.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 1976pinacolada dzięki za komplementy;) schody kosztowały prawie połowę mniej , ale stolarza nie polecam. Agi Schodów my nie malowaliśmy tylko stolarz a czym to nie mam pojecia raczej lakiej, a kolor wybrałam z probnika, taki sam kolor maja drzwi od niego (te na dole). Zabij mnie ale numerku nie pamietam coś pod zloty dąb bo takie sa okna. Brzuch czasem mnie boli i twardnieje zwlaszcza ostatnio, ale to pewnie ze stresu. Dlatego wczoraj przyjechalam do babci mojej (jedyne 100km) i od samego rana lepimy pierogi, to faktycznie odstresowuje, bo mysli sie tylko o tym żeby je dobrze skleić 70 pierogów ruskich już mam, teraz kolej na te z jagodami są pyszne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cześć Iwek, Dawno mnie u Ciebie nie było. U nas prace wykończeniowe strasznie się ślimaczą, ale po budowie daliśmy sobie trochę spokój, dosyć było tego szaleństwa i w związku z tym na forum rzadko bywam. Dzisiaj nadrobiłam Twój dziennik i.... pozazdrosiłam listwek, ślicznych białych. Powiedz mi proszę co to za materiał, skąd i za ile Twój dom...pięknieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.07.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cześć My też po wprowadzeniu mieliśmy dość, teraz też pomału, ale jednak coś tam staramy się polepszać i w miarę możliwości upiększać... Co do listwe, to próbowałam znaleźć tego sprzedawce na allegro, ale coś mi nie idzie. Listwy z allegro, białe z MDF, ale jestem pewna że linka już kiedyś wklejałam... dobra znalazłam sprzedawcę http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12993763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 17.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jak samopoczucie?? brzusio rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.08.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ano rośnie na szczęście już bliżej niż dalej i mam nadzieję, że jakoś wytrzymam te 11 tygodni... Po za tym znów mam doła, że mieszkam po za miastem i że nawet po durny chleb muszę jechać autem....co ja zrobię na tym zadupiu z dzieckiem? w około tylko las, placu zabaw nie ma, dzieci innych nie ma... o czym ja kurna chata myślałam kupując tu działkę? dlaczego nie przekonałam męża do szeregówki w mieście????? why? why? why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jasne, ale coś za coś. Cisza spokój,czysty ogródek zamiast zasikanej przez pieski piaskownicy. Co do towarzystwa dla maluszka, to nie ma innego wyjścia jak tylko zaraz postarać się o następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.08.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Iwek daj spokoj to Twoje hormony tylko i wylacznie Nawet nie wiesz o czym mowisz dziecko spi w wozku na podworku badz tarasie a nie w domu badz lazac miedzy ulicami po ktorych jezdza auta spaliny, szum itpJak podrosnie po co ci miejski plac zabaw ( psie kupy kocie siki czy odwrotnie cos okropnego ) sama kupisz piaskownice slizgawke i bedzie mial swoj placyk zabaw a z dziecmi bedzie mial stycznosc w przedszkolu potem w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.08.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 heloł ...a co ze szczotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.08.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 poszło na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.09.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 wiem, wiem dawno mnie nie było i mam wiele zaległości, ale.... dużo się dzieje. Postaram się nadrobić na dniach, a tymczasem mam problem na całym allegro znalazałm tylko dwie lampy do pokoju Młodego, które mi przypadły do gustu. No i teraz nie wiem, którą wybrać? POmożecie? 1.2. Pokój po za granatowo - szaro - limonkowej ściany i białych mebli nie ma jeszcze nic:) a nie!!! o przepraszam, zasłonkę z Ikei ze zwierzątkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts