agul76 26.07.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam ! Ja w sprawie Waszej firmy budowlanej. Czy mogę dostać jakiś namiar. Chodzi mi o tych z okolic Gory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 01.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 O,j mnie poruszyła ta historia z mozaiką, zerwałabym ! widziałam u koleżanki tak fatalnie ułożoną mozaikę na wannie i biedaczka przy każdej okazji odwiedzin i pokazywania mieszkania, tłumaczy się za fachowców, a stać ją na to aby wymienić. Gratuluję odwagi i oby tak dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 02.08.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A jekie było moje zdziwienie, jak dzień póżniej Pan od mozaiki, zaczął zwracać mi uwagę, że źle zrobiłam, że on cały tydzień musi robić teraz na tą mozaikę, że się czepiam bo w pionie równo było, bo on by zgubił te LEKKIE krzywizny, odrywając tylko pasy, że mnie nerwy poniosły!!! itd. itd. Bezszczelny normalnie, bo ja im chciałam dupę uratować, żeby mogli jeszcze raz użyć tej mozaiki... skąd mogłam wiedzieć, że się już nie nada! W ogóle jakiś etap antypłytkarze, antybudowlańce w ogóle mam. Drażni mnie już ten cały syf!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 03.08.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja się nie dziwę że on tak zaeragował ale który fachowiec przytakuje głową, jak mu się błędy wytyka, ja nie znam takiego ! ..NIE ! oni do końca bezczelnie będą uważać że robota jest dobrze zrobiona. Wyobrażam sobie tylko, jak ten etap może byc cisnieniowy, dla pocieszenia niedługo będzie to za Tobą, za to ja mam to dopiero przed sobą i już sie boje i staram się opracowywać plan ułożenia, a pewnie i tak wszystko wyjdzie w praniu. Aha i wiem tylko że na mozaikę to ja sie chyba nie zdecyduje pzdr i trzymaj się !@ juz niedługo koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.08.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aneta, dzięki za słowa otuchy!!! to prawda, zostało im 29 dni!!!! potem wprowadza się mąż, ja powiedziałam, że poczekam na ciepłą wodę a piec jeszcze nawet nie zamówiony!!! Wczoraj oglądaliśmy zdjęcia z grudnia, jak fundamenty zalewane były! I tak sobie pomyśleliśmy jak to szybko zleciało, więc nic się nie martw zleci jak z bicza strzelił także lepiej już sobie wszystko w głowie układaj, bo potem szybko różne decyzje trzeba podejmować i na łapu capu kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hej, W końcu do Ciebie dotarłam Ale fajnie w Twoim domku i kolorki jakie mi baaardzo odpowiadają. Z tymi płytkarzami masz niezłe przeboje. I kuchnia piękna, ja dotąd myślałam o biało-czarnej, ale ta Twoja prześliczna, może jeszcze raz zweryfikuje swoje plany.. Czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 03.08.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 witam.A mnie interesuje elewacja bo wygląda, że jest dobrze zrobiona. jeśli możecie do dajcie znać jak wam się współpraca układała z panami od elewacji i może jakiś namiar no i jeśli to nie tajemnica to cena. Co do łazienek to różnie bywa u mnie panowie są dokładni ale łazienkę robią od czerwca no i zostało na 10 dni roboty, a w dolnej tyle samo więc na wrzesień może się wyrobią, a miałem się wprowadzic w lipcu. Teraz sie martwię czy zdąża do jesieni. Więc u was to super idzie. I oczywiście lepiej robić 2 razy nawet coś rozwalić niż później świadomie tak mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.08.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 mi się wydaje, że jest ok, ale do szczegółów się mój małż doczepiał puc nam robili ci sami co wykańczają środek. cena za robociznę (styropian, tynk, puc + malowanie, bo szary to farba - nie puc, powód oczywisty - tak było taniej) 15.000 + materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.08.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 p.s. fajnie, że niektórym się też podoba u mnie, nie tylko mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 09.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 O widzę, że tez Sempre z Pol-skona wybraliście. Ładne drzwi. A zdradzisz mi tajemnicę, jak nie tu to na PW ile za nie u stolarza dajecie? i co z ościeżnicami też stolaż robi? Mnie właśnie wkurza, że dodatkowe gadżety typu podcięcie drzwi kosztuje w Pol-skone 20% ceny. Kupe kasy.Kiedy bedziesz miała te drzwi? Jaki kolor wybraliście? Kurcze jestem ciekawa, czy stolarz potrafi takie dokładnie zrobić, czy nie będą wyglądały na mniej nowoczesne... Widziałaś drzwi zrobione przez tego stolarza?Wiem 1000 pytań do... Sama właśnie się zastanawiam, czy nie robić drzwi u stolarza dlatego zasypałam Cie tymi pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.08.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Hi, sorki że tak póxno ale się urlopowałam (jęlsi tak to można nazwać ) za drzwi stolarz bierze 1200 zł z ościeznicami oczywiście. (kurde ale nie powiedziałam mu jakie!?) Chciał więcej, ale wtargowałam się. Drzwi będą drewniane i cięzkie z buku, na dole polakierowane jakimś lakierem o numerze 28:) czyli taki, który najbardziej przypominał kolor teaka. A górne białe. Jak juz wstawią to oczywiście sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Przybłąkałam się od siebie NO łazienki ... słów mi brak. O mozaice za bardzo się nie wypowiem bo ani się znam ani lubię, ale szare kolorki, białe cegiełki, drewienko w łazience ...cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.09.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Za za lasche "się przybłąkałam" i w zasadzie to samo mam do powiedzenia. Plus zachwyt nad elewacją i to, ze mnie zżera ciekawość jaka będzie barierka na tym balkoniku nad wejściem Historia mozaikowa - o matko!!!!!!!!!!!!!!!!! PS Z racji studiowania w mieście, w którym 6 lat mieszkałaś mam mnóstwo znajomych z Twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.09.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Aaaaa extra ławeczka to skąd? Bardzo fajna no i życzę udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.09.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 No i wróciłam;( było bardzo romantycznie, spokojnie, relaksacyjnie, winoooooo:) lasche ławeczka z allegro na żywo równie ładna jest, lekka trochę ale ładna:) wadera barierka będzie na 100% drewniana, ale jaka to jeszcze nie mam pojęcia. Pozdrawiam i biorę się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Iwek dawaj zdjęcia ... nie wqrw się.. no ja czekam w każdym razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 21.09.2010 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 zdjęcia dodane:) w dzienniku z budowy, a tu pokażę trochę Tosaknii:)http://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJg_65BxFeI/AAAAAAAAAX8/9uDQNrNUqA4/toscany%20%2821%29.jpghttp://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJg_68zGCbI/AAAAAAAAAYA/tQdCK38LnNc/s512/toscany%20%2842%29.jpghttp://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJg_7PIMTQI/AAAAAAAAAYE/cFbEG3TLBbU/s512/toscany%20%28218%29.jpghttp://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJg_7PY4n4I/AAAAAAAAAYI/VQABpousA94/s512/toscany%20%28237%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 21.09.2010 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJg_7PQFDHI/AAAAAAAAAYM/ubUwZ6HkX_E/toscany%20%28326%29.jpg http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJhAAQy5wwI/AAAAAAAAAYU/DewYgE-FtuI/s512/toscany%20%28337%29.jpg http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJhAAUkM5BI/AAAAAAAAAYY/_mH9tf-L4as/s512/toscany%20%28387%29.jpg http://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TJhAAg_SSII/AAAAAAAAAYc/GjwHSmQDE6Q/toscany%20%28461%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.09.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 no i piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drejku 23.09.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No fajnie wam to idzie Wolno wiedzieć czym zamierzacie ogrzewać domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts