Tatarak 08.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 to zależy, czy młody jest bardziej nastawiony technicznie (wtedy samoloty) czy przyrodniczo (wtedy zwierzątka). chociaż zwierzątka bardziej pasują do zasłonki. i bardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.09.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 He he he, czy młody JEST??? a kto to wie, kim on będzie? jeśli po ojcu to raczej techniczny. Przyszły tata właśnie się wypowiedział, że woli zwierzątka (a umysł techniczny) to ja już nie wiem;) Gorączkę chyba ma! Do jutra się wstrzymam jeszcze... może jakieś foty cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nr 1 oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.09.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zoo zakupione, może i zawiśnie w tym tygodniu - chociaż bym bardzo chciała, nie ode mnie to niestety zależy Ogarniam się wyprawkowo - ciuchowo, bo kolejna dostawę dostałam i jak tylko skończę to cholera musze zrobic te zdjecia - tylko nie wiem dlaczego - ale mam 500 pomysłów na godzinę, co jeszcze muszę zrobić a energii i zapału starcza mi jedynie na spacer z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dawno mnie tu nie było, ciekawa jestem jak pokoik wyjdzie, kolory super, na kiedy termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.09.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no właśnie (ponoć) najgorsze 5 tygodni przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Żyrandol już zamontowany - zoo zdjęcia w dzienniku, a tu mogę pokazać wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Iwku, fajne motywy naklejkowe! A czy Młody będzie od początku mieszkał u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Potrzebuje jeszcze jakieś fajne obrazki na szarą ścianę, ale takie niebanalne Ania, młodego mam zamiar tylko na początku (do miesiąca) mieć w sypialni, a potem "hop" do swojego pokoju. Ninia już zakupiona. Wiele osób nie wierzy, że się tak da, że dziecko śpi w soim pokoju, ale ja wierzę że dam radę. A jak nie to walnę się w pierś i przyznam do błędu. Ty już też Stasia wyeksmitowałaś, o ile się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Iwek, Staś pobył w swoim pokoju 2 dni. Jeden dzień ja z nim spałam, drugi dzień spaliśmy a raczej nasłuchiwaliśmy w sypialni. Nasz "sen"ograniczył się wtedy może do 2h. Stasiek ma problemy z ulewaniem, w nocy często charczy albo jeszcze inne i wtedy niania się włącza. Ja lecę zobaczyć co się dzieje. u nas w sypialni przynajmniej wiadomo, że to przez sen i można spokojnie spać dalej. Więc Mały z powrotem mieszka z nami (niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 hmmmm.... ja jednak wciąż mam nadzieję, że się uda! No, przecież niektórym się udaje... Wiem, że dużo zależy od dziecka, dlatego otwarcie mówię, że jak będzie to się okaże w praniu. Już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.09.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Cześć Iwek Wpadłam z rewizytą. Jejku, jak ja Ci zazdroszczę, że juz mieszkasz. I po takich pięknych dywanowych schodach sobie chodzisz I od razu a propos schodów mam do Ciebie pytanie: czy Twoje są na maxa dosunięte do ściany czy masz tam jakąś "dylatację". Ja na początku powiedziałam stolarzowi że chcę mieć na styk. Potem jednak pomyślałam, że przy myciu ściana będzie się brudzić więc odstęp by się przydał.... Mówię o odstępie rzędu pół cm tak, żeby myjąc "recznie" (nie mopem bo tym to nawet 15cm by było mało) dało się nie zahaczyć. Jak to jest u Ciebie ? Kuchnia piękna a wykusz jeszcze piekniejszy. Wrażenie robi niesamowite Co do zacieków przy wykuszach i balkonikach to niestety tak to bywa Dlatego swój wykusz zadaszyliśmy żeby uniknąć takich niespodzianek. Ale wiem już, że choćby inwestor się bardzo starał to wszystkich błędów uniknąć sie nie da. No chyba, że przy budowie 4-go domu. Ale ja nawet drugiego budować nie zamierzam Uważaj na siebie kochana, dbaj o brzuszek i nie upiękniaj juz pokoju młodego, bo jeszcze zechce w nim za szybko zamieszkać.... No i powodzenia w wyeksmitowaniu maleństwa do swojego M Ja w rawdzie takich planów względm swoich dzieci nie miałam ale teraz juz wiem, że i tak by mi się to nie udało. Pierwsza jadła co 2 godz w nocy przy czym jedno karmienie trwało nawet godz, a druga miała potworny refluks i jeszcze potworniejsze kolki, więc........ Ale kciuki trzymam, może akurat Tobie się uda Będę zaglądać i zpraszam znów do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pinacolada, u nas schody są dostawione do samej ściany. Ja myje je mopem, płaskim takim, i mam białą ścianę i żadnych plam nie ma... trzymaj kciuki, trzymaj - jeszcze kilka takich "zachęcających" wpisów i się poddam na starcie... tylko wtedy będę miała problem z mężem, bo on pracuje na zmiany i w każdym tygodniu w innych porach śpi i jak ja mam niby tych dwóch chłopaków razem w jednym pokoju pogodzić??? bo ja (być może egoistycznie myślę) męża nie zamierzam zostawiać samego w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.09.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 zobaczcie jakie ładne meble polskiej firmy znalazłam http://www.tommebel.pl/biurka.html SZOK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.09.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Iwku, mebelki są piękne, ale o ile dobrze pamiętam to nasza forumowa Anetka S je kupowała i narzekała na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 02.10.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Pozostało mi 5 tygodni, to pokaże przyszły pokój Młodego. Potrzeba jeszcze zasłony (chciałam takie w pasy kolorowe z Ikei, ale we Wro nie ma:( ), roleta na okno dachowe - zamówiona, łóżeczka - białe zwykłe, dywan - jeszcze nie odnaleziony . Na tej ścianie będzie stało łóżeczko. W pokoju będzie jeszcze fotel, ale póki co stoi w salonie. Witam, Bardzo fajny pomysł z naklejkami na drzwiach u maluszka. Dom również piękny, szarościami też jestem zarażona od forumowiczek. To co mi się podoba u CIebie, to połączenie szarej podłogi i jasnych desek. Nie doczytałam jakie to drewno ale wiem, ze połączenie jesionu i szarości będzie dobrym pomysłem. Oczywiście życzę pomyślnego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 u nas mały został wyeksmitowany w wieku miesiąca lub dwóch i bardzo sobie to chwalę ...a więc da się ...ie zawsze bo ze starszakiem to był kłopot większy ...nie źle mówię ...ze mną przy starszaku hi hi trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.10.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 to opowiem co się dzieje u nas:) Panowie robią podbitkę, i w między czasie popsuły się solary ! w sensie z rurki prowadzonej do kotła zaczął wyciekać ten glikol (czy jak to zwał) - no zobaczcie jaki zbieg okoliczności ? bo te rurki miały iść pod podbitką ! Mąz się pokłocił z hydraulikiem co taki genialny pomysł wymyślił (bo on miał czas jak robili wylewki i wtedy nie pociągnął tych rurek przez garaż - to potem kombinował) i tak wykombinował, że trzeba poprawiać! i w dachu od garażu kuć!!! a to przecież potem będzie przeciekać.... Szlag człowieka moze trafić. Po za tym z podbitką dom ładniej zaczyna wyglądać, tylko całą trawę zadeptali !!! a mój mąż nie miał czasu jej skosić przed ich wejściem i jest totalna dupa;) Jako że mam skurcze b-h i świdrowanie w pochwie czuję okropne to wracam do lektury "niemowlęcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ech.... pamietam i skurcze i świdrowanie.... Zwłaszcza to drugie do przyjemnych nie należy Z lektur niemowlęcych polecam "język niemowląt" Tracy Hogg. Ja teraz jestem w trakcie "języka dwulatka" tez jej autorstwa. Obu pozycjom zawdzięczam wiele.... Polecam zatem Jeśli nie masz to mogę podesłać na priv wersję elektroniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts