ane3ka1 04.10.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jeśli nie masz to mogę podesłać na priv wersję elektroniczną Na wersję elektroniczną tej pierwszej (jeśli masz) to i ja się piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Na wersję elektroniczną tej pierwszej (jeśli masz) to i ja się piszę... dawaj maila Ps. wyślę wieczorkiem bo mam ją na innym laptoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.10.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 teraz to mówisz, jak już kupiłam;) Wiele osób poleca tą książkę więc kupiłam już jakiś czas temu ( na tym forum budowlanym również ) tak więc zaczytuję się. Ale wersję elektroniczną też poproszę na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 To już???? gratulacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Iwek jakos szybko te Twoje 9 miesiecy przelecialy Slicznego masz synka GARTULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Faktycznie nam jakoś tak błyskiem przeleciało. Tobie pewnie mniej. Serdecznie gratuluję, prześliczny maluszek. Teraz to już prawdziwy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ja to myślałam, że to na listopad się zapowiada, a to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 29.10.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Gratuluję ślicznego synka w ślicznym domku:) Dużo zdrówka i odpoczynku dla was obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 wielkie gratulacje !!!! Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.10.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Iwek, gratulacje jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.10.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Tatarak, też mi se tak wydaje a do tego Anioł Dziękuję wam wszystkim za gratki Ania, a no oficjalnie miało być na listopad, ale ja sobie zaplanowałam że do ostatniego weekednu paź urodzę i tak się stało, spacery, seks i sprzątnie pomogły Albo poprostu Szymon też już za nami tęsknił. A dom to jest teraz prawdziwy dom! I powrót ze szpitala do niego mnie uzdrowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Iwek dopiero dzis wysłałam Ci język niemowląt - przepraszam zapomniałam Ale przeciez dopiero teraz będzie Ci naprawdę potrzebny Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) GRATULACJE!!! http://dobrezyczenia.com/kartki/14/1/d/107.jpg zazdroszczę strasznie, mieliśmy tą sama furę dla Tymka, super się sprawdziła Edytowane 30 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.10.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Iwek, ogromne gratulacje! Ps. Ja też mam Szymcia tylko, że z 25.07.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.10.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pinacolada - dziękuję bardzo za maila! Własnie podczytuję "uśnij wreszcie" mimo, że jeszcze nie narzekam na spanie Szymona. E-mól, Lasche i Rere - dziękuję bardzo za gratulacje. Co do wózka, to e-mól, z tego co wiem to wersję "double" też mają . Szymon jest 4 dzieckiem, które będzie się wozić tym wózkiem, potrzebował co prawda lekkiego tuningu, ale jak widać wiele może przetrwać Dzisiaj już byliśmy na pierwszym spacerze i spisał się na naszych wartepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Iwek, gratulacje!! Mam nadzieje, ze poszlo bezbolesnie....prawie;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Co do wózka, to e-mól, z tego co wiem to wersję "double" też mają . Szymon jest 4 dzieckiem, które będzie się wozić tym wózkiem, potrzebował co prawda lekkiego tuningu, ale jak widać wiele może przetrwać Od kilkunastu dni do kupienia w PL i kosztuje bagatala 6K, no i pojawiła się pierwsza negatywna opinia użytkowniczki, po kilku dniach używania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.11.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Moje gratulacje! Witaj Szymonku na świecie! (jakie piękne imię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Iwek, gratulacje!! Mam nadzieje, ze poszlo bezbolesnie....prawie;) Maja Maja, bolało! Ale w sumie krótko - bo w ogóle Młody wyskoczył jak z procy;) położna mówi, że drugie zgubię po drodze do szpitala. A na przyjście Szymona na świat to i mój mąż by nie zdąrzył :0 A z akcji domowych niedzieciowych to kupilismy w końcu komodę pod schody!!! taką jak chciałam i pokazywałam wcześniej. Ale czas oczekiwania to 4 tyg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts