Iwek 24.09.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ciepło ma być z pieca na eko gorszek i inne badziewie:) a latem woda z solarów + czasem kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ale super, że już przeprowadzka juz tuż tuż. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2010 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 chyba sie jednak nie uda! Patrz zdjęcie wykuszu---> przecieka. A co za tym idzie regipsy zamokły, wate trzeba wymienić, na nowo połozyc regipsy, zaszpachlować i wygładzić, co jak wiemy kojarzone jest z kurzem w całym domu! A jeszcze trzeba wysuszyć ścianę, i podłogę, żeby można było deskę położyć! Z komina tez cieknie! Ale za to góra z listwami jest juz super, teraz czekam na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.09.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 IWEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Choco.Macchiato 29.09.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hej, gdzie można takie ładne listwy przypodłogowe kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.09.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 na allegro, sprzedawca ad.listwy zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witam Ciebie serdecznie:)Pisałam u siebie,ale powtórzę się.Masz piękną łazienkę-bardzo lubię takie połączenie bieli z drewnem.Niestety mój luby uparł się na swój typ łazienkowy, więc wyszło jak jest.Trza było się podzielic łazienkami;).A teraz muszę kombinowac co dac do "jego" łazienki.Skoro jesteśmy przy tym temacie-napisz co to za umywalka z półpostumentem?I jeszcze jedno-zdradź mi co to za śliczna podłoga.Jeśli była o tym wcześniej mowa,to przepraszam. Z wykuszem-nie zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.10.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 hello!Dziękuję bardzo za miłe słowa.Umywalka to roca hall.Ale nie wiem o którą podłogę pytasz? w pokojach, w łazience, czy w korytarzu i kuchni? wszedzie jest inna:) Sprecyzuj się a chetnie odpowiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Co za masakra z tym przeciekaniem. O matko!! Poza tym bardzo cieszą oko te Wasze wnętrza.GRATULUJE przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ta wpadła mi w oko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.10.2010 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ha ha ha!!! ta sliczna podłoga to dąb standard (czy jakoś tak) z deski barlineckiej na dodatek z castoramy!!! A tu na forum nic dobrego o tych podłogach nie przeczytasz! Ale cena dobra i fakt że naprawdę ładnie wygląda. marzyła mi się inna, ale każda inna cenowo dobijała w przeliczeniu na potrzebne metry. Więc stwierdziliśmy że na górę taka spełni swoje funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Szukam warstwówki na ogrzewanie podłogowe-stąd moje pytanie. Wyszła bardzo ciekawie.Piękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.10.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 schody mamy!!! drzwi niestety nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 11.10.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 schody mamy!!! drzwi niestety nie:( I powiem nawet że piękne schody macie I to jednozabiegowe - takie lubię I te grube stopnie i podstopnie Planujecie coś pod schodami? Bo chyba były tak robione żeby ich nie zasłaniać od spodu? Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.10.2010 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 nic od spodu nie będzie, leżanka Nelsona! i w przyszłości pięna komoda, ale jak się natknę na takową przypadkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 14.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No i gdzie relacja z zakupów z przyczepką? Fotorelacja właściwie... Śliczne te schody, mam słabość do jednobiegowych i do takiego głębokiego brązu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.10.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 te schody są warte grzechu wadera ma rację jednobiegowe coś w sobie mają ... kuchnia bardzo dystyngowana ... a mozaika jak widzę w końcu chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.10.2010 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam CIę Konstancja. Fajnie że jesteś Wczoraj mój G powiedział, że mam NIE malować biurka na biało! Że niby mi nie pozwala, po tylko posuję mebel (mój z liceum). ALe naszczęscie wyjeżdza na tydzien pod koniec paź, to sie do was zgłoszę z fociszem jak to cudo przemalować, żeby sie chłop zdziwił, po powrocie:) relacja pomału sie tworzy, myslę że po weekendzie będzie więcej fotek, bo się zadomowić mamy przez weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.10.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hej,Schody ... przepiękne. Proste, w ładnym kolorze, jakbym miała mieć drewniane, właśnie takie chciałabym mieć.Wnętrza, ech nie będe się za każdym postem zachwycać. Płot też zaj....y.Przyznam, że czerwone krzesła nie w mom stylu, ale ważne, że Wam się podobają.Ale masz już chatkę wylilaną, super.W przyszłości jak będziemy robić łazienkę przysypialnianą, to zerżnę od Ciebie to drewno co masz w łazience.Bardzo fajnie wygląda.My teraz walczymy jak lwy, żeby zdążyć do Gwiazdki. Aktualnie projektuje łazienkę. Ech, jak masz fajnie, że już mieszkasz w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 witam. piekny dom. dzisiaj zwróciłem na niego uwagę w muratorze a tu bach ktoś go buduje. super. pwiedz mi jaki jest realny koszt wybudowania takiego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts