Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika budowy C76 na skraju

Iwek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to 80 km... Lepiej pojechać zobaczyć i wiedzieć czy to jest to :D.

Mnie się obydwa łóżka podobają - to drugie jeśli w takim wyraźnym kolorze musi mieć według mnie neutralne tło ścian i innych mebli/dodatków - to ono jest tu królową pomieszczenia.

Do drugiego natomiast możesz poszaleć z otoczeniem :D i wydaje mi się że stwarza większe możliwości co do różnorodności wykończenia pokoju (jak Ci się znudzi dana opcja to zmieniasz dodatki i masz inny pokój a z tym samym łóżkiem).

Musze przyznać, że masz rację z tymi dodatkami. Ściany mam białe i tylko ściana kolankowa jest szara. Chcę pojechać do tego sklepu, teć dlatego że ponoć mają duzy wybór kolorów tej alcantary. Z drugiej strony do tego drewnianego łóżka można też dokupić komodę i bym nie musiała kombinować z dobraniem szafeczek i komody.

Ehh za dużo mam na głowie, łóżko zostawię do jutra, jak mąż wróći to może coś razem wymyślimy. Dziś idę do lekarza, zadjae się dłuuuuuuuugi dzień w pracy mi sie szykuje:)

sama nie wiem....

kreski potwierdzone, pęchęrzyk jest, ale ponoć to wczesna ciąża i dlatego pęcherzyk jest pusty. Mam przyjśc za tydzień. Niby nic strasznego, ale według mnie to nie taka wczesna ta ciąża i przez wcześniejsze doświadczenia to tak jakoś mam mieszane uczucia teraz.

Dobrze że mój małż dziś wraca :hug::(:roll::cry::-x:

• 2 weeks później...

Cięzki tydzień miałam! To prawda! nie jest dobrze, wyniki, czekanie, plamienia... czarna dupa... dzis ostateczne decyzja. To czekanie mnie wykańcza i przybyło mi siwych włosów! Nie pisałam nic tu, bo to przecież forum budowlane:)

Zdjęcia mam nowe, ale dodam może dziś wieczorem....

Dodałam nowe zdjęcia, chociaż w domu przez tydzień nic się nie działo w domu, z racji problemów ciązowych. Teraz już się wyjaśniło, i chociaż to nie miłe i brutalnie brzmi ale cieszę się, że już chociaż wiem na czym stoiję! Czekam na okres...:cry: już się wypłakałam, przez te dni, żal już mniejszy. Zła tylko jestem bo ponoć trzeba mieć mega pecha żeby pusty pęcherzyk zdarzył się dwa razy!

Ehhh szkoda gadać...

Iwek... Strasznie mi przykro... :(

Najgorsze w takiej sytuacji jest to jak Ci lekarz mówi:

"No cóż proszę Pani, powodów brak, brzmi to może okrutnie ale to po prostu statystyka"

albo

"Nie znamy przyczyny, po prostu miała Pani pecha..."

Ale Iwek, nie martw się i nie trać nadziei. Wierzę, że trzeci raz zdarzyć się nie może, a kwarantanna (jak to nazywam) szybko zleci.

a i zapomniałam się pochwalić, że od jutra nie śpię już na podłodze!!! :):wave:

Łóżko jutro mają podstawić, ciekawa jestem jak wyszło, w sensie jak będzie wyglądało z kolorem tóry wybrałam! A szafę montowac mają w środę, ale szafa to już mi się nie podoba:) ale tak to już jest. W sumie i tak mało jest rzeczy, które żałuję że zakupiłam...w sumie to chyba tylko szafa:) ale moze nie będzie tak źle!

Dzięki Jola,

kupiłam w rossmanie jakieś niemieckie, całe białe były (ponoć Janka Niezbędnego mają coś czerwonego) i takie gładkie, bez warstwy do szorowania i w białej łazience średnio sobie poradziły, ale tam to w ogóle fuga chyba jest jakaś zje***a.

Ale spróbuję jeszcze raz!

Zdjęcia nowe dodałam wkońcu:oops: