Iwek 03.11.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 lea dzięki za miłe słowa! Apropo kuchni poszło na priv. Chyba namówię G żebysmy pojechali w sobote na zywo zobaczyli to łóżko, ponad 80 km, ale kusi mnie... oj kusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Co to 80 km... Lepiej pojechać zobaczyć i wiedzieć czy to jest to . Mnie się obydwa łóżka podobają - to drugie jeśli w takim wyraźnym kolorze musi mieć według mnie neutralne tło ścian i innych mebli/dodatków - to ono jest tu królową pomieszczenia. Do drugiego natomiast możesz poszaleć z otoczeniem i wydaje mi się że stwarza większe możliwości co do różnorodności wykończenia pokoju (jak Ci się znudzi dana opcja to zmieniasz dodatki i masz inny pokój a z tym samym łóżkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.11.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Musze przyznać, że masz rację z tymi dodatkami. Ściany mam białe i tylko ściana kolankowa jest szara. Chcę pojechać do tego sklepu, teć dlatego że ponoć mają duzy wybór kolorów tej alcantary. Z drugiej strony do tego drewnianego łóżka można też dokupić komodę i bym nie musiała kombinować z dobraniem szafeczek i komody. Ehh za dużo mam na głowie, łóżko zostawię do jutra, jak mąż wróći to może coś razem wymyślimy. Dziś idę do lekarza, zadjae się dłuuuuuuuugi dzień w pracy mi sie szykuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.11.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hej IwekPo pierwsze gratuluje 2 kresek Wizyta juz dzis Daj znac po powrocie do domu Po drugie mam pytako odnosnie schodow a raczej firmy Gdzi robilas Jakies namiary mozesz dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Iwek, jak tam? Kreski potwierdzone? Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.11.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 sama nie wiem.... kreski potwierdzone, pęchęrzyk jest, ale ponoć to wczesna ciąża i dlatego pęcherzyk jest pusty. Mam przyjśc za tydzień. Niby nic strasznego, ale według mnie to nie taka wczesna ta ciąża i przez wcześniejsze doświadczenia to tak jakoś mam mieszane uczucia teraz. Dobrze że mój małż dziś wraca : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.11.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Iwek, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.11.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Iwek ...mam nadzieję, że wszystko ok ... trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 16.11.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cięzki tydzień miałam! To prawda! nie jest dobrze, wyniki, czekanie, plamienia... czarna dupa... dzis ostateczne decyzja. To czekanie mnie wykańcza i przybyło mi siwych włosów! Nie pisałam nic tu, bo to przecież forum budowlane:)Zdjęcia mam nowe, ale dodam może dziś wieczorem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 16.11.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dodałam nowe zdjęcia, chociaż w domu przez tydzień nic się nie działo w domu, z racji problemów ciązowych. Teraz już się wyjaśniło, i chociaż to nie miłe i brutalnie brzmi ale cieszę się, że już chociaż wiem na czym stoiję! Czekam na okres... już się wypłakałam, przez te dni, żal już mniejszy. Zła tylko jestem bo ponoć trzeba mieć mega pecha żeby pusty pęcherzyk zdarzył się dwa razy! Ehhh szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 16.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Iwek... Strasznie mi przykro... Najgorsze w takiej sytuacji jest to jak Ci lekarz mówi: "No cóż proszę Pani, powodów brak, brzmi to może okrutnie ale to po prostu statystyka" albo "Nie znamy przyczyny, po prostu miała Pani pecha..." Ale Iwek, nie martw się i nie trać nadziei. Wierzę, że trzeci raz zdarzyć się nie może, a kwarantanna (jak to nazywam) szybko zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Smutno mi bardzo! Trzymaj się kochana i nie trać nadziei:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 18.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 bardzo mi smutno i przykro;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.11.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dzięki dziewczyny! trzymajcie kciuki, bo jutro kiero odbiera budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.11.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 a i zapomniałam się pochwalić, że od jutra nie śpię już na podłodze!!! Łóżko jutro mają podstawić, ciekawa jestem jak wyszło, w sensie jak będzie wyglądało z kolorem tóry wybrałam! A szafę montowac mają w środę, ale szafa to już mi się nie podoba:) ale tak to już jest. W sumie i tak mało jest rzeczy, które żałuję że zakupiłam...w sumie to chyba tylko szafa:) ale moze nie będzie tak źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 19.11.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No to nastaje nowa jakość życia - łóżko to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 no to czekamy na zdjęciową relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.11.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Iwek, na brudne fugi polecam magiczne gąbki. Do kupienia w Rossmanie i innych marketach. Dadzą radę na bank. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 25.11.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzięki Jola, kupiłam w rossmanie jakieś niemieckie, całe białe były (ponoć Janka Niezbędnego mają coś czerwonego) i takie gładkie, bez warstwy do szorowania i w białej łazience średnio sobie poradziły, ale tam to w ogóle fuga chyba jest jakaś zje***a.Ale spróbuję jeszcze raz! Zdjęcia nowe dodałam wkońcu:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts