Jola z Melisy 25.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 U nas są fugi Mapei. Gąbki kupowałam w Rossmanie, więc na pewno te same co Ty (całe białe) i super wszystko schodziło. Myłam tak już wszystkie fugi w salonie (70mkw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Iwek ale u Ciebie ładnie Tak domowo, przytulnie i ciepło...tak że się chce przy kominku nogi ogrzać . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 25.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wpadam z rewizytą i od razu mówię bez ogródek... coś z naszym domkiem nie tak oj bardzo nie tak!!! Zobacz na daty! Zaczęliśmy praktycznie w tym samym czasie!!! Ty już mieszkasz a ja??? Mówię dalej: ściągam pomysł z drwnianą ścianą z toalety. Muszę odszukać też te białe kafelki - co to jest bo jest super. Do tej pory nie miałam pomysłu jak to zrobić żeby nie było nudno i bedbarwnie. No to już wiem. Bardzo mi się twoje wnętrza podobają i cóż ... zazdroszczę, zazdroszczę i ... bardzo cholerka zazdroszczę!!! Będę u Ciebie częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.11.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 to drewno na gebericie w łazience to co to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.11.2010 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 cieszy mnie to, że podoba się nie tylko mnie;) Papuch ja też nie wiem, jak nam się udało w rok! Deska na geberit to teak z Obi - robi wrażenie na żywo jeszcze większe:) a płytki to vives mugat. aguleczka parzt wyżej i dzięki za odwiedziny! Anelina to zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.11.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Mi też bardzo się podoba, a co do wianka to może dodać trochę rafii? Ozdoby wyglądają "skandynawsko" wiec nie wiem, czy błysk dobrze by im zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.11.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 yyyyyy...nie żebym głupia była;) ale "rafii"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 schody mi się Toje okrutnie podobają! W ogóle mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.11.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 yyyyyy...nie żebym głupia była;) ale "rafii"??? ups rafia byc mialo ten mikolaj jest nia oplatany http://party-world.pl/pl/mikolajki-i-przyjecie-bozonarodzeniowe_dekoracje-bozonarodzeniowe_dekoracje-swiateczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 27.11.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 no i wszystko jasne:) zakupię i dodam na pewno. A jak widać człowiek się uczy całe życie:) Złodzieje grasują po wsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgłaszam, że komfort sprzątania gdy sie posiada odkurzacz centralny jest niewyobrażalnie wyższy! miotła poszła w kąt a ja w końcu jestem zadowolona z efektu! i jak mi to mało czasu zajęło:) bosko! Ale pięknie za oknem jest.........cudownie, bajecznie biało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenamb 29.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bardzo fajne wejście do domu. Drzwi i okna na tej samej linii co nie często się zdarza a ładnie wygląda. Czy masz drzwi wysokie ok.2,30? Podobają nam się takie drzwi jak u ciebie, ale niestety stolarze i producenci drzwi niechętnie chcą robić coś nie standardowego.Jeśli już bardzo chcemy wysokie drzwi to zrobią, ale nie dostaniemy gwarancji. Dostałam wycenę drzwi na 2,30 z PCV to cena ok.6tyś. Masakra.Możesz coś tu poradzić?Gdzie zamawiałaś swoje drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.11.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dzięki bardzo, fajnie że ci się podoba. drzwi są standardowej wysokości, firmy KMT koszt ok 3tyś. Zimowe pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno goscijako na gałonzce łościCobyście mieli łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby się Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ laschehttp://i1.fmix.pl/fmi1641/6909f5e0001610c84d121f70/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 23.12.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dziekuję slicznie za zyczenia i pamięć ja równiez wszytskim do mnie zaglądających życzę Wesołych Świąt http://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TRMn9pavaUI/AAAAAAAAAiY/8r8EhpjO5QE/kartka_okazjonalna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.12.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 31.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Najlepszego z dotychczasowych, wypełnionego szczęściem i radością, optymizmem i samymi uciechami Nowego Roku 2011 życzy Pola z rodzinką! http://greetingscraps.disk9.com/orkut/123%20greetings%20scraps%20ecards/Animations/Happy%20New%20Year/b94/mybusiness/Holidays/New%20Year/HappyNewYear-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Iwek, jak tam w nowym roku? Co słychać? Trochę się ostatnio pogubiłam gdzie masz dziennik a gdzie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a no właśnie cię odwiedziłam przed chwilą stary rok pożegnałam grypą jelitową i jakoś mi się odechciało nawet w sieci siedzieć. A przed świętami jakoś tak czas szybko leciał. Odwiedziny mieliśmy na świeta - moje rodzeństwo ze swoimi drugimi połowkami i z 4 dzieci (przedział wiekowy 1-8 lat) i było ekstra, tylko jak wyjechali to ten dom jakis taki pusty i niepotrzebnie wielki! U nas zmiany tylko kosmetyczne pare lampek i barierka dla Nelsona, co by gości w salonie nie śliniła. Po sylwestrowej imprezie, małżonek mój szanowny musi dwie ściany pomalowac raz jeszcze ) Na przyszły tydzień mam obiecane listwy piec jakoś dużo ekogroszku pali, ale to pewnie przez złe ustawienia (a jakie są dobre??????) i brak drzwi wewnętrznych, przez co całe ciepło ucieka do pomieszczeń nieogrzewanych:( a co najważniejsze z Panem stolarzem od drzwi idziemy na wojnę sądową!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 z tymi komentarzami tez się juz czasem gubię no ale co ja mogę? krzyczeć przecież nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.01.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 widzę, że jelitówka krąży - my cierpieliśmy całą rodziną przed Świetami... Masakra. Najgorzej przechodził mój małż - nawet na L4 był... My też nie mamy drzwi wewnetrznych i tez odczuwamy to spalonym paliwie - u nas gaz. Drzwi już zamówione - mają być niestety za 8 tygodni . Mam nadzieję że za te 8 bedą. Muszę poszperać po forum co by zweryfikować nasze zużycie gazu, bo tak na prawdę nie wiem czy to co mamy jest w normie czy znacznie powyżej , mając na uwadze naszą kubaturę... A ten Twój stolarz to żeczywiście sobie na sąd zasłużył ! Tyle czekania. Powinnaś go obciążyć jeszcze kosztami ogrzewania. Bez drwi wew to przecież owiele więcej ciepła się marnuje i zimne powietrze wchodzi... U nas wiszą w nweralgicznych miejscach zasłonki. Trochę to pomaga. Wrzuć koniecznie fotki listew. Ja musze się do swoich wkońcu przymierzyć. Beznadziejnie wyglądają bez nich ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts