stforek3 25.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, Jako, że stałem się posiadaczem projektu architektoniczno-budowlanego i jestem na etapie obmyślenia modyfikacji (w celu zlecenia zmian architektowi) chciałem rozpocząć małą dyskusję na temat w/w projektu Link do projektu: Projekt W-54.12 Obecne zmiany które wymyśliliśmy to: -dobudowanie od strony mniejszego mieszkania wiaty (mniej więcej 3x3) i połączonego z nią garażu dwu stanowiskowego (myślimy nad pokryciem garażu dachem cztero spadowym, żeby trochę złamać bryłę i nie zbudować stodoły) -przesunięcie drzwi wejściowych (obu) maksymalnie w jedną stronę aby stworzyć namiastkę wnęki w wiatrołapach -zlikwidowanie drzwi na taras z gabinetu -wyciągnięcie schodów na dole (i stworzenie spocznika lub poprawa parametrów schodka z tego) -likwidacja balkonu z tyłu (przy senioratce) i zastanawiamy się nad likwidacją drugiego -jeśli został by drugi balkon - wyjście tylko z mniejszej sypialni "sypialnia rodziców" Chwilowo to tyle, może wy macie jakieś ciekawe propozycje zmian. Liczymy na kreatywność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/133967-zmany-w-projekcie-w-5412-z-senioratk%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts