stforek3 25.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, Jako, że stałem się posiadaczem projektu architektoniczno-budowlanego i jestem na etapie obmyślenia modyfikacji (w celu zlecenia zmian architektowi) chciałem rozpocząć małą dyskusję na temat w/w projektu Link do projektu: Projekt W-54.12 Obecne zmiany które wymyśliliśmy to: -dobudowanie od strony mniejszego mieszkania wiaty (mniej więcej 3x3) i połączonego z nią garażu dwu stanowiskowego (myślimy nad pokryciem garażu dachem cztero spadowym, żeby trochę złamać bryłę i nie zbudować stodoły) -przesunięcie drzwi wejściowych (obu) maksymalnie w jedną stronę aby stworzyć namiastkę wnęki w wiatrołapach -zlikwidowanie drzwi na taras z gabinetu -wyciągnięcie schodów na dole (i stworzenie spocznika lub poprawa parametrów schodka z tego) -likwidacja balkonu z tyłu (przy senioratce) i zastanawiamy się nad likwidacją drugiego -jeśli został by drugi balkon - wyjście tylko z mniejszej sypialni "sypialnia rodziców" Chwilowo to tyle, może wy macie jakieś ciekawe propozycje zmian. Liczymy na kreatywność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts