Paweł Kowalski 08.01.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 czy ktoś słyszał o firmie o nazwie STUDIO Z-500 z Warszawy, czy to znana, sprawdzona firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 17.04.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Sądząc po ilości odpowiedzi wydaje mi się, że nie są zbyt znani Niemniej dołączam sie do prośby o informacje. Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z500 03.01.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ZAPRASZAMY do nas na stronę http://www.projekty.z500.pl lub bezpośrednio do siedziby w Warszawie na Starym Żoliborzu- a, jeśli chodzi o popularność proponuję przejrzeć krajowe wydawnictwa z projektami oraz miesięczniki budowlane... na pewno Państwo nas znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.01.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Baaaardzo subtelna i "sprytna" forma reklamy.Nikt się niczego nie domyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.01.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No, ale odczekali 3 lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Widać tyle im schodzi z jednym klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z500 10.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ...no cóż - jak trudny klient to i 3 lata będziemy go cierpliwie obsługiwać PS. to nie jest żadna krypto-reklama - tylko oficjalna informacja dla wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 11.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Mój projekt jest od nich: projekt Z12pozdrawiam,Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 11.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Rozwazałem jeden z ich projektow ,ale wybrałem inny.Na swoich stronach pracownia Z500 reklamuje sie,że rowniez adoptuje projekty.Zadzwoniłem zapytałem,czy adoptuja projekty,ktore nie sa z ich pracowni.Pani odpowiedziala,ze tak ale kolezanka ktora sie tym zajmuje jest w tej chwili zajeta i oddzwoni do mnie.Podałem moj numer telefonu i nikt nie oddzwonił.Wychodze z załozenia,ze w czasach konkurencji takie zachowanie to olewanie klienta i sie juz wiecej nie narzucałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.77 12.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Szacownych Forumowiczów Od mniej więcej roku czasu przymierzaliśmy się z małżonką do budowy domu. Projekt wybraliśmy niemal na samym początku poszukiwań i do momentu kupna nie zmieniliśmy zdania. Kupiliśmy projekt Z4 odbicie lustrzane z garażem. Adaptację dokonał nasz architekt za zgodą biura Z-500. Wybraliśmy dom, który według najnowszych przepisów finansowych wprowadzonych przez "miłościwie nam panujących" umożliwi nam skorzystanie z preferencyjnego kredytu. Sam proces zamówienia był prosty: zamówienie przez internet, oczekiwanie (troszkę dłuższe od obiecanego, chyba przyczyną był okres świąteczny) i zapłata za projekt przy odbiorze. W między czasie kontaktowałem się telefonicznie z biurem i uzyskałem kilka fachowych porad. Według mnie podejście Z-500 jest profesjonalne. Jedyne czego żałuję to tego, że niezamówiłem projektu wcześniej, bo zaoszczędziłbym kilka setek.PozdrawiamRobert K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z500 10.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Rozwazałem jeden z ich projektow ,ale wybrałem inny.Na swoich stronach pracownia Z500 reklamuje sie,że rowniez adoptuje projekty.Zadzwoniłem zapytałem,czy adoptuja projekty,ktore nie sa z ich pracowni.Pani odpowiedziala,ze tak ale kolezanka ktora sie tym zajmuje jest w tej chwili zajeta i oddzwoni do mnie.Podałem moj numer telefonu i nikt nie oddzwonił.Wychodze z załozenia,ze w czasach konkurencji takie zachowanie to olewanie klienta i sie juz wiecej nie narzucałem. Wydaję mi się, że nie właściwie zinterpretował Pan naszą ofertę. Jeśli chodzi o "reklamę" na stronach - oferta "adaptacji" dotyczy naszych firmowych projektów, od dłuższego czasu nie wykonujemy już adaptacji i przeróbek projektów z innych pracowni. Możliwe, że źle się Państwo zrozumieli z koleżanką. A, co do "oddzwaniania" – no, cóż - jak mnie bolał ząb, to dzwoniłem do dentysty, a nie czekałem aż do mnie oddzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 21.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 właśnie zakończyłam współpracę z z500 - zakup projektu z10, wykonanie wg. moich wskazówek indywidualnego garażu oraz zagospodarowanie działki. Ogólnie jestem zadowolona. Szczególnie polecam kotakt z Panią A.J. - bardzo rzeczowa rozmowa oraz zaangażowanie w temat (m.in.kontakt z gminą w kwestii zagospodarowania). Za tydzień ruszam z budową i mam nadzieję, że od strony projektu nie spotka mnie żadna niespodzianka. Budujących z10 proszę o kontakt! pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 25.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Zamawialiśmy projekt Z38 końcem czerwca. Rozmawiając telefonicznie uprzedzono nas, że dostawa może potrwać do miesiąca, bo są wykonywane dodatkowe przeliczenia do tego projektu.I tu niespodzianka, projekt był po 14 dniach, ze wszystkim co zamawialiśmy, w tym zgoda na pewne zmiany w projekcie.Teraz "wrysowujemy" projekt do pozwolenia na budowę. W sumie nie ma na co narzekać. Poszło szybko i sprawnie. Zarówno przez internet jak i telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 25.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Mam Z56 i zaczynam w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Robert 25.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Rozważałem ich projekt. Nawet umówiłem sie na spotkanie w celu omówienia zmian. Ale spotkanie zawężało sie jedynie do rozmowy o cenniku. Taka zmian tyle a inna tyle. Kobieta z którą rozmawiałem nie ukrywała ze nie bedzie doradzać ani informować czy zmiana ma sens lub nie. Zraziło mnie bardzo ich nastawienie jedynie na kasę i masowa sprzedaż projektów. Wiec ja osobiście z nich szybko zrezygnowałem. Ale jak jakiś gotowy projekt idealnie Ci pasuje to powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozikozon 19.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 witam bardzo ciekawa pracownia ,maja bardz funkcjonalne rozwiazania, wlasnie jestem w trakcie zakupu od nich projektu z95, jesli ktos ma cos wspolnego z Z95 to prosze o jakies informacje na temat realizacji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts