Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

automapa do nawigacji.

SAVAGE7

Recommended Posts

kupiłem nawi z mapą map. znawcom nie muszę mówić że to nie najlepsza mapa. chcę ściągnąć na kartę sd automapę na polskę. mam taką możliwość w tym urządzeniu. nie musi to być najnowsza wersja 6.0. rzecz w tym że co ściągam z jakiejś strony to wyskakują błędy albo łapię wirusa. proszę o pomoc skąd mogę ją ściągnąć i w miarę łopatologicznie jak ją zainstalować na nawigacji.

rozumiem, że w koledze odezwał się duch uczciwości. ja wiem, że są ludzie ideały (czyt. TY) ... ja nim nie jestem i mam to w serdeczności. dla mnie produkt ten jest za drogi i tyle nie zapłacę za niego, jak kogoś stać to niech kupuje nawet po 1000 zeta.

i z takimi porównaniami o kradzieży bym nie wyjeżdżał bo można szeroką rzeszę znajomych obrazić.

Savage - nie pojechałbym tak ostro, gdybyś był jakimś obszczymurem z Onetu (wtedy w ogóle bym to olał), ale taki StaryForumowyRyj, co się tutaj w ten sposób uzewnętrznia ze swoimi pragnieniami...

Tak - duch uczciwości we mnie tkwi - skoro mnie stać na samochód, PDA z GPS do niego i utrzymanie domu w dodatku, to i na legalny sofcik mnie stać :)

Może i drogi, ale - tyle lat się bez niego obywałem, że traktuje to jako swego rodzaju wodotrysk (nie umniejszając jego przydatności).

Pomyśl - ile czasu straciłeś na szukanie w necie skąd tu ściągnąć tak aby zagrało. Szukanie, ściąganie, instalowanie... pierdut - znowu coś nie tak... teraz polemika na forum ze mną - eee facet. Ja sobie przyniosłem pudełko do domu, usiadłem, wklepałem licencyjkę, zarejestrowałem, potem jeszcze update'y mogłem dosysać - bezcenne. I to błogie poczucie "jestem uczciwy, jestem uczciwy, jestem uczciwy" :D

i z takimi porównaniami o kradzieży bym nie wyjeżdżał bo można szeroką rzeszę znajomych obrazić.
nie powiem, że mnie to wali, ale coś koło tego ;)

rozumiem, że w koledze odezwał się duch uczciwości. ja wiem, że są ludzie ideały (czyt. TY) ... ja nim nie jestem i mam to w serdeczności.

W takim razie poszukaj wiedzy na forach dla złodziei oprogramowania ;)

dla mnie produkt ten jest za drogi i tyle nie zapłacę za niego

To używaj takiego na jaki Cię stać? Samochodu używasz takiego na jaki mogłeś sobie pozwolić, czy też sobie wziąłeś lepszą brykę za darmo?

Wszystkim znajomym moge powiedzieć to w oczy. Jeszcze tego brakowało, żeby złodziej obrażał się za to, że ktoś sprawę nazwie po imieniu.

a ty koleżanko jesteś bardzo pamiętliwa jak widzę. kiedyś w moim temacie bardzo się wymądrzałaś jaki to z ciebie fizyk ale po konkretnym fizycznym pytaniu szybciutko sie upłynniłaś hehe. nie próbuj się teraz odgrywać ok? po prostu spył.

Przeceniasz siebie (megalomania). Musiałbyś być kimś ważnym dla mnie, żebym takie rzeczy pamiętała.

Ale jak jeszcze parę razy mni przypomnisz, to może zacznę Cię kojarzyć.

JAK NA RAZIE TO TY WŁAZISZ W MOJE POSTY A NIE ODWEROTNIE WIĘC JA NA PEWNO CI SIĘ NIE PRZYPOMNĘ. CO DO GRYPSÓW TO ŻEBY TEGO NIE ZROZUMIEĆ TO TRZEBA BYĆ ALBO TROGLODYTĄ ALBO GO STRUGAĆ. A CO DO POZIOMU TO CZYTAŁEM KIEDYŚ TWOJE POSTY I ZAPEWNIAM CIĘ, ŻE PREZENTUJESZ O WIELE NIŻSZY HAHAHA.

ECH... BYLE TYLKO COŚ NAPISAĆ ŻEBY ZAISTNIEĆ.

nic mnie tak nie wkur...a jak mentorski ton kogoś kto z góry traktuje innych ze względu na kasę.

Czyżbyś tak poważnie potraktował ten link w mojej stopce? :lol:

To tylko fragment starego filmu - uwierz mi - to nie ja :)

To nie kwestia kasy - ale Ty widocznie nie jesteś w stanie tego zrozumieć.