SAVAGE7 29.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 mimo deklaracji dwie muchy dalej koło gówna latają... po tych złośliwościach można łatwo ocenić charakterki. współczuć domownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dwie muchy dalej koło gówna latają Trzy. Ale bardzo trafnie jednym słowem siebie określiłeś. Nic dodać nic ująć. A i pamiętaj, że to Ty powiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 określiłem Ciebie więc nie przekręcaj i nie kombinuj dobra? kiepsko Ci to wychodzi... choć bardzo się starasz jak zwykle z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 02.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To może będę czwarty. Święty może nie jestem, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy pytać na forum jak najłatwiej coś zdobyć nielegalnie (jak komuś określenie "ukraść" się nie podoba).Masy błędów ortograficznych też nie trawię, choć i mi czasami się zdarzy. Takie mam prawo i tyle.Trzymajmy jakiś poziom na tym forum to i dłużej ono przetrwa z korzyścią dla wielu osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts