Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam projektanta wnętrz - Poznań

Recommended Posts

Drodzy forumowicze,

zwracam się do was z prośbą o polecenie projektanta wnętrz, który podjąłby się aranżacji nowo wybudowanego domu jednorodzinnego położonego w Poznaniu - Ławica/Skórzewo.

Ilość decyzji związanych z wyborem i połączeniem poszczególnych elementów przysparza mnie o zawrót głowy :( Zupełnie brak mi wizji (Bozia niestety mnie tym darem nie obdarzyła), a co gorsza sił...

Czy możecie polecić osobę, która pomogłaby urządzić ten domek w rozsądnych granicach cenowych?

A może wśród was, forumowiczy, znajdzie się osoba skłonna mi pomóc?

• 3 weeks później...

Witam,

Jestem Architektem Wnętrz, dodatkowo studiuję zaocznie na Wydziale Architektury i Urbanistyki.

Mam doświadczenie w projektowaniu wnętrz, jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o kontakt, na pewno się dogadamy, nie będę ukrywać, że zależy mi na zdobyciu portfolio.

pozdrawia serdecznie i czekam na maila

Marta

Witam,

Jako biuro aranżacji wnętrz możemy podjąć się realizacji takiego projektu.

Staramy się poznać charakter osób, z którymi współpracujemy, aby zaprojektować wnętrze zapewniające im komfort i wygodę.

Jeżeli jest Pan zainteresowany podjęciem współpracy z naszą firmą, prosimy o e-mail na nasz adres. Cena jest składową wielu czynników. Konkretną cenę ustala się po bliższym zapoznaniu z projektem i jego lokalizacją oraz od zakresu prac koniecznych do jego wykonania.

Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej.

Pozdrawiam serdecznie

DOMIDEA projektowanie i wystrój wnętrz

Katarzyna Niemiec

ul. Kossaka 91

65-140 Zielona Góra

tel.(68) 320 13 93

kom. 785 736 566

[email protected]

http://www.domidea.net