dywan 26.11.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Drodzy forumowicze, zwracam się do was z prośbą o polecenie projektanta wnętrz, który podjąłby się aranżacji nowo wybudowanego domu jednorodzinnego położonego w Poznaniu - Ławica/Skórzewo. Ilość decyzji związanych z wyborem i połączeniem poszczególnych elementów przysparza mnie o zawrót głowy Zupełnie brak mi wizji (Bozia niestety mnie tym darem nie obdarzyła), a co gorsza sił... Czy możecie polecić osobę, która pomogłaby urządzić ten domek w rozsądnych granicach cenowych? A może wśród was, forumowiczy, znajdzie się osoba skłonna mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
base02 11.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam, Jestem Architektem Wnętrz, dodatkowo studiuję zaocznie na Wydziale Architektury i Urbanistyki.Mam doświadczenie w projektowaniu wnętrz, jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o kontakt, na pewno się dogadamy, nie będę ukrywać, że zależy mi na zdobyciu portfolio.pozdrawia serdecznie i czekam na maila Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka153 14.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam, Jako biuro aranżacji wnętrz możemy podjąć się realizacji takiego projektu.Staramy się poznać charakter osób, z którymi współpracujemy, aby zaprojektować wnętrze zapewniające im komfort i wygodę. Jeżeli jest Pan zainteresowany podjęciem współpracy z naszą firmą, prosimy o e-mail na nasz adres. Cena jest składową wielu czynników. Konkretną cenę ustala się po bliższym zapoznaniu z projektem i jego lokalizacją oraz od zakresu prac koniecznych do jego wykonania.Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej. Pozdrawiam serdecznieDOMIDEA projektowanie i wystrój wnętrzKatarzyna Niemiecul. Kossaka 91 65-140 Zielona Góratel.(68) 320 13 93kom. 785 736 566[email protected]http://www.domidea.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts