malgos2 28.11.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Baaardzo interesujacy temat... A jak ktos chodzi spac w srodku nocy i spi do poludnia? To pewnie inny zestaw roślin To ja poprosze. Ale ja nie znam A jak mogę, to też tak lubię długo pospać To czekamy na eksperta. A jak powie, że sztuczne To sie schowamy pod koldre ze strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Baaardzo interesujacy temat... A jak ktos chodzi spac w srodku nocy i spi do poludnia? To pewnie inny zestaw roślin To ja poprosze. Ale ja nie znam A jak mogę, to też tak lubię długo pospać To czekamy na eksperta. A jak powie, że sztuczne To sie schowamy pod koldre ze strachu. Może jakieś maski p/gazowe zakupić należy albo aparaturę z tlenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Baaardzo interesujacy temat... A jak ktos chodzi spac w srodku nocy i spi do poludnia? To pewnie inny zestaw roślin To ja poprosze. Ale ja nie znam A jak mogę, to też tak lubię długo pospać To czekamy na eksperta. A jak powie, że sztuczne To sie schowamy pod koldre ze strachu. Może jakieś maski p/gazowe zakupić należy albo aparaturę z tlenem Moze jednak cos sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.11.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A taki (częściowy) zestawik? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/syp_rosliny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A co to jest to duże koło okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Araukaria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Pokrój podobny, ale jakoś widzę wąskie listeczki Albo okulary za słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.11.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 To duże to są (tak kupione) 4 araukarie w 1 doniczce Nawet pytałam w wątku Mirka, czy nie trzeba ich rozsadzić. Poniżej jest pojedyncza, mała araukaria i chyba zielistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 To duże to są (tak kupione) 4 araukarie w 1 doniczce Nawet pytałam w wątku Mirka, czy nie trzeba ich rozsadzić. Poniżej jest pojedyncza, mała araukaria i chyba zielistka To dlatego jakoś mi się to gęstawe wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 28.11.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Słoneczko - araukaria jest bardzo wrażliwa nawet na minimalne stężenie gazu ziemnego i dymu w powietrzu - zwija wtedy listki i wygląda jak zwiędnięta - to masz w sypialni naturalny czujnik - tylko jak ją zmusić do sygnalizowania kiedy wszyscy śpią? Cieszynianka, Malgos2 - chyba tylko te maski p-g wam zostają i wentylacja podkręcona na maksa Albo zestaw 2w1 grubosz + skrzydłokwiat - taki zestaw uniwersalny dla śpiocha nieokreślonego Spotkałam się kiedyś z teoria wpływu roślin doniczkowych na aurę mieszkańców (nie wiem czy dokładnie to powtarzam, nie zgłębiałam tematu) i ponoć do sypialni to tylko rośliny o niewielkich okrągłych liściach, bo te o szablastych pobudzają do działania a w sypialni to niepotrzebne. Chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Słoneczko - araukaria jest bardzo wrażliwa nawet na minimalne stężenie gazu ziemnego i dymu w powietrzu - zwija wtedy listki i wygląda jak zwiędnięta - to masz w sypialni naturalny czujnik - tylko jak ją zmusić do sygnalizowania kiedy wszyscy śpią? Cieszynianka, Malgos2 - chyba tylko te maski p-g wam zostają i wentylacja podkręcona na maksa Albo zestaw 2w1 grubosz + skrzydłokwiat - taki zestaw uniwersalny dla śpiocha nieokreślonego Spotkałam się kiedyś z teoria wpływu roślin doniczkowych na aurę mieszkańców (nie wiem czy dokładnie to powtarzam, nie zgłębiałam tematu) i ponoć do sypialni to tylko rośliny o niewielkich okrągłych liściach, bo te o szablastych pobudzają do działania a w sypialni to niepotrzebne. Chociaż.... ... czasem wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jesli do tego wykluczymy rosliny, ktore sa toksyczne dla zwierzat, to faktycznie tylko sztuczne zostana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jesli do tego wykluczymy rosliny, ktore sa toksyczne dla zwierzat, to faktycznie tylko sztuczne zostana. Aleś mię pocieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna..Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę No ja tak mialam w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę No ja tak mialam w zeszlym roku. Chyba jestem wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę No ja tak mialam w zeszlym roku. Chyba jestem wróżka Bardzo ladnie sie prezentowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę No ja tak mialam w zeszlym roku. Chyba jestem wróżka Bardzo ladnie sie prezentowala. A po świętach nie było trzeba wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 idę kupić arukarię w doniczce. Podoba mi się a do tego pożyteczna.. Ale co z nią zrobię, jak urośnie??? Ustroisz jak choinkę No ja tak mialam w zeszlym roku. Chyba jestem wróżka Bardzo ladnie sie prezentowala. A po świętach nie było trzeba wyrzucać A jak ladnie urosla... Teraz mam jeszcze wieksza choinke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts