LYRECO7 26.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Zakochałam się w teku szarym Quick stepa... do łazienki... 159 zł za metr. W łazience 12 metrów do wyłożenia. A może jest coś podobnego innej firmy ale tańsze? A może warto po prostu wydać te kase? Ma ktoś te dechy? Podobno to mercedes wśród paneli...http://i46.tinypic.com/2vxogns.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 26.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wedlug mnie to ta cena jest porazajaco niska jak na cokolwiek do lazienki, a szczegolnie teaka! Jak rozumiem to sa panele podlogowe czyli nie lite drewno i nie slyszalam jeszcze zeby takie panele mozna bylo klasc w lazience, przeciez to podejdzie woda i wsszytsko sie moze podneisc ,zdeformowac itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 26.11.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Zapraszam na stronę quick step,http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/range/range_color.aspx i wybierz: podłogi do łazienki, nie wiem jak są zrobione, ale można je kłaść w łazience. porazajaco niska cena? normalnie panele kosztuja okolo 60 zł za metr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 LYRECO7 ma rację. Owszem, jak na panele to są drogie, taka prawda. Ale jakie piękne ! Lyreco, bierz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 26.11.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mam panele quick step, co prawda nie w łazience, ale we wszystkich pomieszczeniach. Te do łazienki widziałam w sklepie, śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 26.11.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ale mnie pocieszyłyście ;D Izulek - mówisz, że są śliczne? Muszę je zobaczyć! W sobotę jadę do Poznania na zakupy świąteczne, może wyciągnę mojego TŻ do jednego ze sklepów (ale najpierw zadzwonie czy na bank mają tego teka ;p) Aga - ja też sobie tak myślę, że warto zaszaleć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pewnie, zaszalej. Bo naprawdę są przepiękne ! Będzie bosko w tej łazieneczce. Będę miała w swojej łazience bardzo podobnie... ale u mnie ceramika : płytki stylizowane na stare, szare deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 AGA, a możesz coś bliżej o Twoich płytkach napisać? Zastanawiam się nad łazienką dla gości i o czyms takim właśnie myślałam.Ile kosztują i gdzie kupujesz? Jakis link może do fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 czesc Depsiu - ja mam fajne plytki w lazience - stylizowane na stare dechy - tzn ja je bardzo lubie sa wroznych wybarwieniach - bielone tez tutaj http://www.fastfloors.com/lp_19284,0,135605/Interceramic-Tile-Stone/_/Timberlands-6-x-24-Country-Suede/product.htm#NAV Lyreco - bierz te panele jak Ci sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 26.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 AGA, a możesz coś bliżej o Twoich płytkach napisać? Zastanawiam się nad łazienką dla gości i o czyms takim właśnie myślałam. Ile kosztują i gdzie kupujesz? Jakis link może do fotki? w tym temacie pisalismy troche o tych płytkach http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-240.htm co do pytania w temacie- te panele sa boskie- tez o nich kiedys myslałam ale w łazience zrobilam prysznic bez brodzika i odpadły. Niestety tanszych i takich ładnych do łazienki nie widzialam. Ale napisze jeszcze tak: mam tez domek drewniany- caly i w nim panele- jakies zwyczjne raczej bo to domek skladany przez firme z gotowych elementow i nic sie z tymi zwyklymi panelami nie dzieje a sa i w kuchni i łazience juz 10 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A to koło desek wogóle leżało? Ma śliczny kolor i to tyle. Jak chcesz mieć fajnie pod stopami w łazience to zrób sobie prawdziwe drewno egzotyczne. Nie będziesz chciała innej podłogi juz nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 AGA, a możesz coś bliżej o Twoich płytkach napisać? Zastanawiam się nad łazienką dla gości i o czyms takim właśnie myślałam. Ile kosztują i gdzie kupujesz? Jakis link może do fotki? w tym temacie pisalismy troche o tych płytkach http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-240.htm co do pytania w temacie- te panele sa boskie- tez o nich kiedys myslałam ale w łazience zrobilam prysznic bez brodzika i odpadły. Niestety tanszych i takich ładnych do łazienki nie widzialam. Ale napisze jeszcze tak: mam tez domek drewniany- caly i w nim panele- jakies zwyczjne raczej bo to domek skladany przez firme z gotowych elementow i nic sie z tymi zwyklymi panelami nie dzieje a sa i w kuchni i łazience juz 10 lat! Bo zwykłe panele są niezniszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czesc Depsiu - ja mam fajne plytki w lazience - stylizowane na stare dechy - tzn ja je bardzo lubie sa wroznych wybarwieniach - bielone tez tutaj http://www.fastfloors.com/lp_19284,0,135605/Interceramic-Tile-Stone/_/Timberlands-6-x-24-Country-Suede/product.htm#NAV Lyreco - bierz te panele jak Ci sie podobaja Cześć, Zosiu! Dziękuję wszystkim za linki, już całe rano oglądałam z wypiekami na twarzy. Zosiu - gratuluję, masz piękną podłogę z tych płytek! Teraz pozostaje myśleć i zastanawiać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 AGA, a możesz coś bliżej o Twoich płytkach napisać? Zastanawiam się nad łazienką dla gości i o czyms takim właśnie myślałam. Ile kosztują i gdzie kupujesz? Jakis link może do fotki? w tym temacie pisalismy troche o tych płytkach http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-240.htm Dokładnie, w tym wątku "rozwodzimy się" nad moimi ( i nie tylko ) płytkami. To "Timberlands" Mountain Timber. Piękne, w rzeczywistośći ładniejsze niż na zdjęciach. Ale te panele od Lyreco są również przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 27.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ach... też mi się marzyły prawdziwe deski w łazience. Nie przepadam za zimnymi i twardymi płytkami. Ale mam na stanie 3 facetów, małych i dużych i niestety nie zawsze trafiają do celu w kibelku I z tego względu drewno odpada. Chyba nie zniesie tego tak dzielnie jak płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 30.11.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i się odkochałam... Wczoraj pojechałam do komfortu i zobaczyłam te panele... Szczerze? Na zdjęciu wyglądały niebo lepiej. Gdyby nie to, że fotka mnie urzekła to w życiu nie zwróciłabym uwagi na te panele. Powracam więc do płytek ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 O kurka... Niedługo będę w KOMFORCIE to też ocenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 30.11.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hihi, Aga, wybierz się i oceń i koniecznie wypowiedz się! Wiadomo, każdy ma swój gust, ale jak pomacałam sobie te panele to wydały mi się mocno średnie w stosunku do tego jak wyglądały w necie i ta cena... Faktycznie taniej wyszedłby maseran dubaj np. Ale wracamy na dobre do płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts