macdorka 15.10.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A to mój dom na etapie zakupu dzialki http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 16.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 bardzo sympatyczny, jest ok, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macdorka 16.10.2003 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 jest fajny, tylko trochę go przerobimy : - okna większe i więcej (i na równej wys ) - elewacja z klinkieru wszędzie tej samej wys. (najniższej) - garaż powiększony i podniesiony i trzy spadowy Trochę tych zmian wyszlo Acha jeszcze od tylu ( od jadalni ) wykusz Ciekawe jak wyjdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 16.10.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 myślę, że będzie okpoproś bilba- jest często na forum, może zrobi dla Ciebie wizualizację zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Przemyslcie jeszcze dwie sprawy:1. Jak zasiądziecie przed kominkiem? W przejściu do holu i kuchni?2. Gdzie planujecie postawić telewizor?Moze się czepiam ale te prozaiczne pytania często przechodza w upierdliwe problemy dnia codziennego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 19.10.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 mładny domek, myślę że czas zakaszać rękawy i do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 20.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Mój teściu wybudował wg tego projektu. Mieszkają od lipca (2 osoby), nie zagospodarowali poddasza. Ogólnie dom jest ok. z tym, że on dokonał wielu zmian i moim zdaniem zmiany te nie wyszły na korzyść dla domku, chociaż niektóre tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 04.11.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 też miałem budować wg tego projektu - D29a (mogę odsprzedać projekt), ale zrerzygnowałem ze względu na małą funkcjonalność salonu (widok z fotela na korytarz, a nie na ogród, brak miejsca na m.in. telewizor...) oraz ze względu na bardzo duży koszt dachu (nieproporcjonalny do kosztu powierzchni mieszkalnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 08.01.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Czy buduje ktoś dom Muratora D-29 z cokołem. Jeżeli tak to bardzo chętnie skorzystam z porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 10.01.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Narescie znalazłem cos o D29! Ja kupiłem projekt i dokonałem zmian:-garaż jest powiększony(dłuższy) symetycznie do szczytów-garaż, wiatrołap,kotłownia,pralnia)podpiwniczona-rezygnujemy z garderoby będa tam szchody na poddasze-nie bedzie tego cokołu dookoła domuBudowe zaczynam w maju zobaczymy jak pójdzie.Jeżeli mozecie podzielcie się spostrzerzeniami o d-29.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 09.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 szukam osób , które buduja dom wg. projektu D-29 '' Z cokołem" . Miło by było gdyby ktoś taki się znalazł POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 06.10.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witaj Nie wiem czy sprawa jest jeszcze aktualna, ale my chyba się decydujemy na D29a z cokołem. Do tej pory naszym faworytem był Konkursowy, ale po głębszym zastanowieniu zniechęciła nas kubatura - a to jest to co musisz ogrzać. Dlatego jesteśmy za D29a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 16.11.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 [/img]http://[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiktak 29.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Czesc, ja mam wybudowany taki domek, dokładnie 29a i juz prawie dwa lata pomieszkuje ale do zakonczenia jeszcze trochę zostało tzn. całe poddasze.Ogólnie domek super tylko troche sciany działowe poprzestawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wybudowaliśmy dom wg. tego projektu. Wprowadziliśmy kilka zmian, które naszym zdaniem poprawiły jego funcjonalność.- zwiększyliśmy o 0,6 m szerokość garażu,- zrezygnowaliśmy na parterze z WC i spiżarni,- w miejscu spiżarni (pomiędzy kominem wentylacyjnym a ścianą łazienki na parterze zrobiliśmy dodatkowe wejście do kuchni,- zagospodarowaliśmy przestrzeń nad garażem na mały skład. Mieszkamy od grudnia 2005, w środku jeszcze nie ma kominak, ale mamy nadzieję, że w ciągu roku uzupełnimy ten brak.Jesteśmy zadowoleni z domu i jesteśmy zdania, że zmiany przez nas wprowadzone są trafione i z korzyścią dla funkcjonalności domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margola4585 17.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mam zamiar kupić projekt i budować D 29 z Muratora, chciałam jednak wprowadzić małe zmiany. Czy ktoś budował lub buduje ? Szukałam na forum - tylna częśc ciała już mi do stołka przyrasta - ale nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerba 12.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyżby NIKT nie budował D29 ? Z zewnątrz może nie powala na kolana ale wewnątrz wszystko wydaje się być dopieszczone........A może ma jakies felery,których ja ,"zielenieńka" nie dostrzegam ..? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 22.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 faktycznie z zewnątrz nie powala ale środek wydaje mi się ciekawy. Myślałam żeby na frontowej ścianie doprojektować okno lub zmienić jego położenie z bocznej ściany na frontową. Kupiłyście dziewczyny ten projekt czy zdecydowałyście się na inny ? Szukam małego taniego w budowie, parterowego domu na wąską działkę 21m. Nie mogę się zdecydować. Myślałam również o projekcie pierwsze róże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 16.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 gocha a D06?ładny jest za robocizne mi powiedzieli 28tyś!!!!kryty dachówką Brass!!!sciany pustaki i sie właśnie na taki zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorowy99 27.11.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 WitamPoszukuję kogoś kto budował lub buduje D-29 w celu wymiany doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts