Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ceramika Końskie - serie, rady, opinie, uwagi, realizacje, inspiracje

magdowka

Recommended Posts

Bylam dzisiaj w kilku hurtowniach, oczoplasu mozna dostac, sama juz nei wiem na co sie zdecydowac. Najbardziej spodobaly mi sie plytki wymienione w temacie - ceramika konskie - kongo. Wiem, ze to nowosc, ale moze ktos ma je juz w swojej lazience i moze mnie wspomoc zdjeciami :). Pozdrawiam milego budowania i remontowania

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 years później...
  • 2 years później...

Nie zauważyłam podobnego wątku, więc zakładam.

Płytki urzekły mnie, gdy zobaczyłam łazienkę uzytkownika alef.

[Wątek 'Łazienki nasze']

Myślę, że ze względu na cenę, wygląd (a szczególnie szary kolor) przyciągnęły uwagę wielu z Was.

Sama czaję się na tą ceramikę. Jednak gotowych łazienek w necie jest bardzo mało. Zapraszam więc wszystkich, którzy mają te płytki w swojej łazience (i nie tylko) do wstawiania zdjęć gotowych łazienek, wizualizacji oraz do podzielenia się spostrzeżeniami na temat tej serii.

Zdjęcia ze strony producenta:

http://www.ceramikakonskie.pl/pl/data/oferta_imgs/K_53

Zdjęcia serii:

http://www.ceramikakonskie.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=53

• 11 months później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
Ja szukałam czegoś sazrego do łazienki i właśnie spodobała mi się kolekcja Oxword -cena przystępna i jakość też .Płytki są już położone ale nie ma mnie teraz w domku i nie wiem zupełnie jak to wygląda i boję sie tego .Wiem tylko ze dodatki beda białe a motyw kwiatowy jest w pionie ku gorze na toalecie i umywalce . zdjęcia napewno wrzuce niebawem

Trochę późno odpisuję, bo po remoncie łazienki miałam ochotę wyrzucić w głowy wszelkie problemy z nią związane. Efekt można zobaczyć poniżej, oczywiście płytki te, co w temacie. Fachowiec nie narzekał, za tą cenę są naprawdę ok. Mówił, że nawet płytki rektyfikowane w cenie 300 zł/m2 są podobnie krzywe. Ja tam jestem z nich zadowolona, mam je niecały rok i nadal je uwielbiam. To chyba jedyna kolekcja płytek w tej cenie, gdzie mamy 2 odcienie szarości do wyboru, a nie tylko szary-biały lub szary-czarny;)

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Witam,

RSP bardzo faja łazienka. Nie używaliście w ogóle białych i dekorów z kolekcji? Jaką płytkę masz na podłodze?

czy ktoś jeszcze mógłby się pochwalić swoją łazienką wykonaną z płytek Końskie Oxford?

Też planujemy je u nas a zdjęć w internecie jak na lekarstwo.

Ewentualnie proszę o zdjęcia na maila [email protected]

pozdr

Marcin

Edytowane przez MMat