Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ceramika Końskie - serie, rady, opinie, uwagi, realizacje, inspiracje

Recommended Posts

Bylam dzisiaj w kilku hurtowniach, oczoplasu mozna dostac, sama juz nei wiem na co sie zdecydowac. Najbardziej spodobaly mi sie plytki wymienione w temacie - ceramika konskie - kongo. Wiem, ze to nowosc, ale moze ktos ma je juz w swojej lazience i moze mnie wspomoc zdjeciami :). Pozdrawiam milego budowania i remontowania
https://forum.murator.pl/topic/134020-ceramika-ko%C5%84skie-serie-rady-opinie-uwagi-realizacje-inspiracje/

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 years później...
  • 2 years później...

Nie zauważyłam podobnego wątku, więc zakładam.

Płytki urzekły mnie, gdy zobaczyłam łazienkę uzytkownika alef.

[Wątek 'Łazienki nasze']

Myślę, że ze względu na cenę, wygląd (a szczególnie szary kolor) przyciągnęły uwagę wielu z Was.

Sama czaję się na tą ceramikę. Jednak gotowych łazienek w necie jest bardzo mało. Zapraszam więc wszystkich, którzy mają te płytki w swojej łazience (i nie tylko) do wstawiania zdjęć gotowych łazienek, wizualizacji oraz do podzielenia się spostrzeżeniami na temat tej serii.

Zdjęcia ze strony producenta:

http://www.ceramikakonskie.pl/pl/data/oferta_imgs/K_53

Zdjęcia serii:

http://www.ceramikakonskie.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=53

• 11 months później...
  • 2 months później...
No właśnie, ciekawa kolekcja a przy tym za rozsądne pieniądze. Niby wciąż jeszcze rozglądam się za płytkami do swojej łazienki ale linia Oxford na razie przoduje. Gdybym jeszcze tylko dotarła do innych aranżacji niż te producenta...
  • 4 months później...
Witam. Może zrobiła Pani w końcu łazienkę w Oxford KOŃSKIE, szukam zdjęć u internautów....nie tylko na stronie producenta...byłabym wdzięczna za zdjęcia,pozdrawiam
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
Ja szukałam czegoś sazrego do łazienki i właśnie spodobała mi się kolekcja Oxword -cena przystępna i jakość też .Płytki są już położone ale nie ma mnie teraz w domku i nie wiem zupełnie jak to wygląda i boję sie tego .Wiem tylko ze dodatki beda białe a motyw kwiatowy jest w pionie ku gorze na toalecie i umywalce . zdjęcia napewno wrzuce niebawem
Trochę późno odpisuję, bo po remoncie łazienki miałam ochotę wyrzucić w głowy wszelkie problemy z nią związane. Efekt można zobaczyć poniżej, oczywiście płytki te, co w temacie. Fachowiec nie narzekał, za tą cenę są naprawdę ok. Mówił, że nawet płytki rektyfikowane w cenie 300 zł/m2 są podobnie krzywe. Ja tam jestem z nich zadowolona, mam je niecały rok i nadal je uwielbiam. To chyba jedyna kolekcja płytek w tej cenie, gdzie mamy 2 odcienie szarości do wyboru, a nie tylko szary-biały lub szary-czarny;)

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Witam,

RSP bardzo faja łazienka. Nie używaliście w ogóle białych i dekorów z kolekcji? Jaką płytkę masz na podłodze?

czy ktoś jeszcze mógłby się pochwalić swoją łazienką wykonaną z płytek Końskie Oxford?

Też planujemy je u nas a zdjęć w internecie jak na lekarstwo.

Ewentualnie proszę o zdjęcia na maila [email protected]

pozdr

Marcin

Edytowane przez MMat