magdowka 10.01.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Bylam dzisiaj w kilku hurtowniach, oczoplasu mozna dostac, sama juz nei wiem na co sie zdecydowac. Najbardziej spodobaly mi sie plytki wymienione w temacie - ceramika konskie - kongo. Wiem, ze to nowosc, ale moze ktos ma je juz w swojej lazience i moze mnie wspomoc zdjeciami . Pozdrawiam milego budowania i remontowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.01.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Tez jestem ciekawa. Widziałam na zdjęciach i rzuciły mi się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 14.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Wchodzę na ich stronę i nie ma płytek o takiej nazwie.Czy to są płytki do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdowka 17.01.2005 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 to sa plytki do lazienki raczej, nie ma ich na stronie, bo to nowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Takie kremowe i brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andżelka 03.10.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ma może ktoś u siebie??? Jeżeli tak to prosiłabym o jakieś fotki!Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 26.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie zauważyłam podobnego wątku, więc zakładam. Płytki urzekły mnie, gdy zobaczyłam łazienkę uzytkownika alef.[Wątek 'Łazienki nasze'] Myślę, że ze względu na cenę, wygląd (a szczególnie szary kolor) przyciągnęły uwagę wielu z Was. Sama czaję się na tą ceramikę. Jednak gotowych łazienek w necie jest bardzo mało. Zapraszam więc wszystkich, którzy mają te płytki w swojej łazience (i nie tylko) do wstawiania zdjęć gotowych łazienek, wizualizacji oraz do podzielenia się spostrzeżeniami na temat tej serii. Zdjęcia ze strony producenta: http://www.ceramikakonskie.pl/pl/data/oferta_imgs/K_53 Zdjęcia serii:http://www.ceramikakonskie.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 26.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mam przy okazji prośbę do alef'a o wstawienie zdjęc swej cudnej łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 17.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 bardzo ładna jest ta seriamoże ktoś już kupił i ma u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 25.01.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 RSP - czy zdecydowałaś się na te płytki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szolga 26.01.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kolekcja rzeczywiście ciekawa. Sama pokusiłam się i już zamówiłam do swojej łazienki. Efekt wizualny będzie dopiero za 3-4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 29.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No właśnie, ciekawa kolekcja a przy tym za rozsądne pieniądze. Niby wciąż jeszcze rozglądam się za płytkami do swojej łazienki ale linia Oxford na razie przoduje. Gdybym jeszcze tylko dotarła do innych aranżacji niż te producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irma281 03.06.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam. Może zrobiła Pani w końcu łazienkę w Oxford KOŃSKIE, szukam zdjęć u internautów....nie tylko na stronie producenta...byłabym wdzięczna za zdjęcia,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 27.06.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja też byłabym wdzięczna. Pochwalcie się tymi płytkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 10.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 zdecydowałam się na te płytki:) dziś fachowcy fugują, obsadzają wannę itd:) wrzuce pare zdjęć, niech ktoś tez wrzuci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita12345 10.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja szukałam czegoś sazrego do łazienki i właśnie spodobała mi się kolekcja Oxword -cena przystępna i jakość też .Płytki są już położone ale nie ma mnie teraz w domku i nie wiem zupełnie jak to wygląda i boję sie tego .Wiem tylko ze dodatki beda białe a motyw kwiatowy jest w pionie ku gorze na toalecie i umywalce . zdjęcia napewno wrzuce niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 10.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Trochę późno odpisuję, bo po remoncie łazienki miałam ochotę wyrzucić w głowy wszelkie problemy z nią związane. Efekt można zobaczyć poniżej, oczywiście płytki te, co w temacie. Fachowiec nie narzekał, za tą cenę są naprawdę ok. Mówił, że nawet płytki rektyfikowane w cenie 300 zł/m2 są podobnie krzywe. Ja tam jestem z nich zadowolona, mam je niecały rok i nadal je uwielbiam. To chyba jedyna kolekcja płytek w tej cenie, gdzie mamy 2 odcienie szarości do wyboru, a nie tylko szary-biały lub szary-czarny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMat 13.08.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, RSP bardzo faja łazienka. Nie używaliście w ogóle białych i dekorów z kolekcji? Jaką płytkę masz na podłodze?czy ktoś jeszcze mógłby się pochwalić swoją łazienką wykonaną z płytek Końskie Oxford?Też planujemy je u nas a zdjęć w internecie jak na lekarstwo.Ewentualnie proszę o zdjęcia na maila [email protected] pozdrMarcin Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez MMat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mala_Mi 13.08.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Też mam te płytki - postaram się jutro wrzucić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMat 14.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Też mam te płytki - postaram się jutro wrzucić zdjęcia. Świetnie, czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts