Natala7 29.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 no cóz ja mogę rzec...ciepła woda i ściereczka uniwersalna i naprzód! trzec trzeć i da rady domyć..tragedi nie ma;) najgorzej jest z tymi najciemniejszymi kaflami..myje myje i wciąz smugi, na jasniejszych i białych nic nie widac (zaleta matowych:) ale te ciemne..szlak mnie trafia juz:) pewnie że łatwiej myć płytki niematowe no ale... zamontowali mi kuchnie i jestem nią zauroczona wiec gniew na lazienke mija;) Lukarna i jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Natala pewnie, że da radę zmyć ale ile nerwów, siły i czasu to kosztuje ja teraz mogę sobie jedynie ponarzekać, bo kafle na ścianie do górnej łazienki zdecyduję się jednak na połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 29.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 mi sie widzą te Italia.....bardzo podobne a jest połysk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Natala, ja mam na decyzję jeszcze mnóstwo czasu:)Na pewno bardzo mi się te płytki podobają na Waszych zdjęciach. Na pewno będę się starała obejrzeć je w realu Kolory tych Iltalia są chyba identyczne jak Oxfordu, nie?Na Oxfordy się nie zdecyduje jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 30.08.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 są niemal identyczne, widziałam te Italia na żywo i są bardzo ładne ale skoro masz duzo czasu to napewno je odnajdziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monykaa 30.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam W mojej łazience również zagości szarość Zrobilismy dzisiaj z mężem rundkę po paru sklepach i Ceramika Końskie Oxford w 100% trafiła w nasz gust. Jutro po 17 jedziemy zamówić i cieszę się że trafiłam na to forum -zwrócę uwagę na Italię! Nawet wolałabym lekki połysk. Proszę napiszcie mi co z tą płytką podłogową jest nie tak... Piszecie że cieżko ją domyć -chodzi o pierwsze mycie czy utrzymanie pożądku już przy codziennym użytkowaniu? Wydawalo mi się, że ona jest matowa z chropowatą powierzchnią do tego jest ciemna to nie będzie problemu z tym że bedzie widać jakieś zacieki...wręcz przeciwnie-że nie będzie ich widać. Skoro takie problemy są przy myciu to może ktoś polecić inne płytki podłogowe ciemno-szare? Moja wizja łazienki/ułożenia płytek jest caaaaaaaałkiem inna od tych tutaj położonych więc z chęcią pochwale się efektem końcowym u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No to trzymamy za słowo:) A ja szczególnie czekam na opinie o Italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 31.08.2011 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 monykaa koniecznie sie pochwal;)ja mam na podłodze płytki nie z tej samej serii. Wziełam z firmy stargres "dalia grey" są jasniejsze od tych z "kompletu" Oxford, cenowo nie wychodza drogo, ok 25zm/m2 (zobacz moje zdjecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Natala a jak w "myciu" te Twoje podłogowe?? ps. weszłam na stronę producenta i takich dalia grey nie widzę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 31.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 http://strefaplytek.pl/stargres-gres-szkliwiony-dalia-grey-p-3160.html to sa moje powiem sczerze umyłam je raz ale w mieszkaniu wciąz trwa remont i nie opłaca mi się ich myć co chwile ale... jestem pozytywnie zaskoczona bo jeśli mozna to tak nazwac to nawet się nie brudzą, zamiatam tylko a są czyste-smug nie ma, jeśli domyje wszystko to pewnie nerw na matowe kafle przejdzie polecam środek sann profi do usuwania zaprawy spoinowej-z kafli z podłogi zeszło mi wszystko pięknie, spróbuję teraz na ścienne bo te ciemne jak juz wspominalam cholery sie domyć troche nie chcą dziś jade poczyszcze tym srodkiem te ścienne i dam znac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 O, dzięki Natala i trxymsm kciuki za walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.08.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 My kupiliśmy z ceramiki końskie nowa kolekcję Domenico. Na wizualizacji może i ładnie, w pudełkach ok, ale jak tylko zaczęli układać sypały się przekleństwa. Płytki w pierwszym gatunku a strasznie nierówne. Faktycznie po rozłożeniu na sucho na posadzce w salonie, widać, ze ranty są krzywe. Niby układają dalej kombinując aby fuga była jak najcieńsza,a le co będzie po zafugowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.09.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Żona, może nie będzie tak źle...Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 01.09.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 hej no ja niestety nie walczyłam bo miałam małe problemy..nieszczelny gaz w mieszkaniu i trzeba było naprawiać, zawsze cos wyjdzie;) a dzis sie rozchorowałam.. nasze tez podobno były straszni krzywe ale ... widzi to tylko fachowiec ja nawet na to uwagi ni zwracam-trzeba by było stac i patrzec caly czas zeby sie doszukac krzywizny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.09.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Żona, może nie będzie tak źle... Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monykaa 01.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 płytki zamówione, mam nadzieje że za tydzień będą już zdobić moją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 04.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 wygrałam:) wyczyściłam wszystko pięknie sciereczką z wodą a zabrudzenia remontowe poszły dzięki temu preperatowi co pisalam wczesniej-sann profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 08.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam, płytki oxford kupiłam prawie dwa miesiące temu, jak przeczytałam opinie, to miałam ochotę je zwrócić. Koniec końców zostały i właśnie zaczynamy je układać. Zdjęcia wrzucę jak już coś będzie widać. Powiedzcie mi, jakie fugi kupowałyście do tych płytek? Będziemy mieć większość białych, troszkę ciemniejszych i dekor czerwony. Póki co, mogę wrzucić wizualizację (przepraszam że kiepskiej jakości, ale to skan). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monykaa 10.09.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 (edytowane) u nas remont troche sie przedluzyl i plytki beda zakladane w przyszlym tygodniu.....ja wybralam fugi z mapei -na sciane manhattan, a na podloge anthracine Edytowane 10 Września 2011 przez monykaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natala7 12.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) spytam męża popołudniu ale chyba mapei - jakies jasno siwe;)ps. Klesia ja bym podłoge połozyła na prosto ..tak mi jakoś wygląda ze bylo by ladniej Edytowane 12 Września 2011 przez Natala7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts