DLUGI321 11.12.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam Stoję przed wyborem płytek do mojej łazienki jednak waham się miedzy dwiema kolekcjami Ceramika Końskie Oxford a Tubądzin Modern Squere na temat Oxfordow krążą różne opinie pozytywne i negatywne że są krzywe,kruche ciężkie do utrzymania czystości ze względu na swoją fakturę ale mimo wszystko są bardzo ładne i polecane. Natomiast na temat Modern Squere jest kilka opinii że są ciekawe i tyle czy może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć tym opinią. Jak oceniacie wymienione kolekcje i które waszym zdaniem są ładniejsze (ciekawsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agao_83 12.12.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 ja mam całą łazienkę w płytka CK Italia i nie mam zastrzeżeń. Płytki były równe, trzymały wymiar, płytkarze nie mieli z nimi żadnego problemu, użytkujemy już 4 lata i nic się z nimi nie dzieje. Łatwo utrzymać w czystości - nie widać smug, zacieków itd. Rozważałam początkowo Oxford ale ze względu na powierzchnię (oxford jest chropowaty i czytałam że ciężko go doczyścić, Italia z lekkim poślizgiem) zdecydowałam się na Italie i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 05.08.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Zastanawiam się nad płytkami Napoli z tej firmy - ty to prawda, że jakość jest kiepska? czy coś się poprawiło na przestrzeni lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts