mich83 26.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam. Mam mieszkanie na ostatnim pietrze i bardzo łatwo z dachu budynku wskoczyc na nasz balkon ( sam nawet próbowałem ). Jak sie zabezpieczyć przez złodziejem ? - Wstawić jakies rolety anty-włamaniowe w oknach ?- zainstalować jakies czujniki ruchu w mieszkaniu ? Co będzie lepszym rozwiązaniem. Pozatym mam pytanie czy istnieją jakies rolety antywlamaniowe badz żaluzje antywlamaniowe którymi wlasnie jak żaluzjami mozna regulować ile słońce ma wpadac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 29.11.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nikt nic nieporadzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 29.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Może zapytaj na forach o domach ... oni wszyscy mają z tym problem. My sie tym nie przejmujemy .. i podziwiamy dalekie widoki. A tak serio... to moze po prostu ubezpiecz mieszkanie od włamania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts