Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZ MAŁY ORIONEK

Recommended Posts

Witam wszystkich. Jestem Agnieszka i chciałabym siepochwalić swoim orionkiem.

W orionku mieszkamy już równy rok. Mieszka nam sie całkiem wygodnie i fajnie, choć jeszcze mamy wiele do zrobienia...

Aspekt finansowy nie poozwolił nam jeszcze na urządzenie wielu miejsc tak jak byśmy chcieli...ale mamy na to dopieszczanie orionka jeszcze wiele czasu.

Postaram się wgrać zdjęcia prezentujące naszego orionka ale proszę o cierpliwość gdyż nie wiem jak mi to wyjdzie.

Tak wiec zapraszam na zwiedzanie:))

• 2 weeks później...
Witam

Bardzo ładny domek, przyjemne dla oka wnętrza. Super krzesełaka w jadalni, zdradzisz co to i skąd?

Widzę, że masz małego Tuptusia.... u mnie też schody pozabezpieczane barierkami.

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowej kuchni

Dziękuję za miłe słowa. Mam jeszcze w zanadrzu pare zdjeć naszego domku i powoli je wklejam...

Własnie w międzyczasie szukam na allegro tapetki do pokoju synka (ma 15 miesiecy :D ) i nie mogę siezdecydować czy ma to być w misie puchatki czy lepiej w rybki nemo... :-?

Odnośnie krzesełek to widzę ze jesteś z okoli Warszawy więc pewnie wiesz co to jest giełda samochodowa w Słomczynie? To właśnie są krzesełka z giełdy a cena jest jak na ich jakość (są drewniane) naprawdę niska...poniżej 180zł.