czajnik 26.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 W czasie mojej ponad 5-letniej bytności na tym forum zauważyłem, że bardzo wiele osób ma wiele problemów, które w gruncie rzeczy nierzadko są bardzo proste do rozwiązania, a to co uniemożliwia ich rozwiązanie, to brak rzetelnej i fachowej informacji. Wychodząc temu naprzeciw uprzejmie informuję, że chętnie pomogę w trudnych kwestiach, wykorzystując moje wieloletnie doświadczenie kierownika robót instalacyjnych, projektanta i inspektora nadzoru przy realizacji obiektów (od małych domów do dużych zakładów przemysłowych). Niestety, bywam na forum muratora nieregularnie, co się wiąże z rodzajem wykonywanych przeze mnie obowiązków (kontrakty w różnych miejscach świata). Jeśli jednak będę dostępny, to zawsze doradzę. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajnik 26.11.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aha, chcę, żebyście wiedzieli jedno - podziwiam Was za dyskusje tutaj prowadzone. Niektórzy, będąc często amatorami, radzą sobie nie gorzej, a może i lepiej, niż zawodowcy. No i do czegoś muszę się przyznać - wiele razy czerpałem i pewnie dalej będę czerpał z tego forum inspiracje w mojej pracy zawodowej. : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.11.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Fajny pomysł. Pytań pewnie nie braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts