Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z Dojazdem

Rafal Pap

Recommended Posts

Witam było fajnie bez tego dojazdu tez jakoś przeżyje ale będą problemy bo trzeba będzie rozbierać budynek a ja tego na razie nie chce wiec mój problem dzisiaj otrzymałem pismo ze spółdzielni która nie wyraża zgody na korzystanie z ich drogi nie podają żadnych przyczyn po prostu NIE i tyle ? ja składając wniosek pisałem ze (może być odpłatnie) i wiadomo ze tam mieszka świta i nawet w urzędzie powiedzieli zęby z nimi nie zadzierać ja to przedstawię na mapce

to po co mi na mapie zaznaczono wyjazd od strony spółdzielni

( Swita nie wyraża zgody) nawet na przejechanie droga 8razy w celu przywiezienia materiału nie no to już przesada

http://img256.imageshack.us/img256/240/problemc.png

http://img517.imageshack.us/img517/2579/282447134.jpg

dodam ze i tak zabrali parę porządnych lat temu mojemu dziadkowi ta działkę bo była ogromna potem walczył z nimi o 2m działki bo inni jak widać na mapce maja cofnięta my wywalczyliśmy 2m oni chcieli sobie parking zrobić teraz stawiają sobie pod płotem auta

czy ja mam jakieś prawa ?

Przepraszam troszkę mnie poniosło

Wiec tak jak napisałem i pokazałem wyżej czy istnieje jakaś możliwość uzyskania dostępu to tej ze drogi ? na mapce zaznaczony jest wyjazd na drogę

Dokument złożyłem 2tyg temu do rozpatrzenia przez zarząd spółdzielni w dokumencie napisałem ze z racji tego mogę ujścic opłatę oraz ze nie musi to być na zawsze jeżeli nie wyrażają zgody tylko na okres przyjazdu materiału betonu i pomp (dwie opcje)