sipatka 04.05.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Piękny masz ten dach. Aż żałuję, że do mojego domu nie pasuje, ale u ciebie widać że jest tam gdzie mu najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 witam, od razu mówię, że będe zaglądać... tym bardziej że jesteśmy na bardzo podobnym etapie, i dom moźna powiedziec podobny. Dach też taki był w projekcie u mnie, ale sie mąż mój nie zgodził, uparł sie na dachówkę i już!!! tym bardziej że mieliśy ją w cenie zwykłej balchy... tez mamy taki wielki taras, teraz najgorsze przed nami, trzeba go idealnie zaizolować, żeby w przyszłości nie było nie miłych niespodzianek. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 05.05.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Iwek witam byłam już z rewizytą u Ciebie, mogłabyś jeszcze wizualizację swojego domku i rzuty zamieścić, pliiss A propos dużych tarasów dostałam pierwszą wycenę : 37.000 PLN :jawdrop: a miało być tak pięknie... nic to szukamy dalej, buuu Milek, hop, hop gdzie jesteś? Jeszcze majówkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam się długo nie zaglądałam, a tu takie postępy dach prezentuje się prześlicznie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jestem, jestem Dach - wiadomo, co Ci będę słodzić... Babo - odpiszesz kiedyś? http://img219.imageshack.us/img219/9392/rozga.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 05.05.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Soriii, wiesz długi łikend teraz nie mam kiedy odespać i jadę codziennie na 4 kawkach. Ale już się rehabilituję. ej to du..a jednak działa? jak to uczyniłas??? Dzieki Lidszu- miód na moją duszę... niestety to tyle jeśli chodzi o postępy, na jakiś czas,pie....ny bank właśnie po 4 miesiącach przepychanek odmówił nam kredytu jesteśmy więc w punkcie wyjścia i zaczynamy całą tyradę od początku. Fuck - wściekła jestem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.05.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cholerka, to lipa z tym kredytem Trzymam kciukasy za następne podejście du... nie działa. ukradłam z wizażu - wklejam gify jak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 05.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A propos dużych tarasów dostałam pierwszą wycenę ... Jak duży masz taras i z jakiego drewna planujesz? Ja mam 125 m2 i moja wycena na modrzewiu syberyjskim jest duuużo niższa? Chyba, że coś przeoczyłem i planujesz z innego materiału Szkoda, że z kredytem nie wyszło, bo są dobre warunki na wzięcie w walucie obcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.05.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ano, spoko, ochłonęliśmy już nieco. Musimy po prostu sprzedać mieszkanie nieco wcześniej...i zamieszkać z rodzicami buuu. Orvis, ja mówię o tarasie nad salonem i garażem, zero drewna: izolacja przeciwwilgociowa, masa spadkowa, polistyren i żwir + robocizna ! do tego doliczyć musielibyśmy jeszcze płyty tarasowe i obróbki blachą. Szukamy dalej. Miałam w głowie ogród, ale nie umiałam go sobie zwizualizować, no ale od czego jest fm znalazłam takie cuś: http://lh6.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/S9giFAtRKDI/AAAAAAAAAwU/AjmEcmewW3M/03.jpg wymarzyłam sobie takie murko-donice przy tarasie http://lh5.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/S9giCYf7pII/AAAAAAAAAwI/MD1lYTXhK8Q/02.jpg tu jest piękny drewniany taras... u mnie bedzie raczej z płyt betonowych, głw. z powodów finansowych, ale też boje się, że po paru latach użytkowania taki taras i tak będzie szary. Drewnianą zrobimy nowoczesna pergolę. http://lh4.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/S9giHL4PlYI/AAAAAAAAAwc/Tca0ycFmX-4/ogr1.jpg tego nie miałam w głowie, ale teraz tam siedzi i chyba zostanie - bardzo podobają mi się te proste "grządki" idealnie pasują do mojej koncepcji. Szkoda, że firma, która zrobiła to cudo obsługuje rejon Wrocka nie Łodzi... a i nie chcę oczka wodnego tylko najchętniej koło młyńskie ze źródełkiem, żeby był wodopój dla ptaszków, ostatecznie może być takie źródełko: http://lh4.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/S9giMQ-iN9I/AAAAAAAAAwo/tRAjvbGDvmU/zr%C3%B3de%C5%82ko.jpg no, a zdjęć ukończonego dachu i komina jak nie było, tak nie ma...brzydko i pada i nie chce mi się tyłka ruszyć na działkę. Jutro nie mam wyjścia- hydraulik zaczyna szaleć, więc będą zdjęcia Daż bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Super bryła, piękny dach oby dalej tak fajnie wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Takie pieknosci wklejasz, a mnie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.05.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://img19.imageshack.us/img19/6894/038996009.jpg http://img12.imageshack.us/img12/6427/ogr19001617.jpg Zachorowałam.... strasznie.... cuuuuda... kopiuję do siebie, bo idealnie pasują też do mojej koncepcji ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.05.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Hi prawda, że fajniusi ogródek, już się romarzyłam...ale widok za oknem mnie otrzeźwił- leje, a ja bez parasolki... będę siedziała w robocie do jutra, buuu Małgoś, czy ty nadal "Londujesz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Londuje, ale dopiero w piatek (bo mnie u mnie w watku juz wszystkie pozegnaly jak bym sie na Marsa wybierala ). O ile jakies chmurzysko mi nie przeszkodzi, ale miejmy nadzieje, ze nie bedzie az takie bezczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 12.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cześć Olguś - no no proszę jakie postępy poczyniliście - blacha mi się podoba na Waszym dachu okrutnie. I hmmm tak sobie myślę ...czy nie mogłabym sobie tych fajnych linków skopiować do siebie:cool:Jak myślisz właścicielka się mocno będzie gniewać jak i ja się do jej linkowni podłączę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.05.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Aloha:) Małgoś sabat czarownic chmursko odpędzi- zobaczysz, będzie git Tutli jestes cholera, zupełnie nie mogłam Cię zlokalizować na tym nowym forum...już powoli traciłam nadzieję, głupia ja Pędzę podglądać co u Ciebie. A linkownia? Kochana- jest twoja Proszę jak się fajnie zrobiło mi na duszy Dzieki dziewczyny...jeszcze tylko ta pogoda. Rowery wypucowane, fotelik dla małolata za grubą kasę kupiony i co? I jeździć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.05.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dzieńdoberek Ja zlokalizowałam Tutli dzięki temu, że przyszła do Cię w odwiedziny... Jak tam hydraulik - poproszę szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.05.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hydraulik bardzo sensowny, myślący, podpowie co i jak, no i czyta projekt uważnie Cenowo też przyjazny. Myślę, że pociągnie naszą hydraulikę dalej. Fajnie, bo współpracuje z gazownikiem, więc kotłownię zrobi kompleksowo Namiary miałam z tablicy: pan Henryk 500 262 606 Fajnie Tutli, że Cię namierzyłam dokopałam się u Ciebie do baardzo fajnej stronki o płaskich dachach- senkju wery mucha Jak tak sobie czytam i oglądam obrazki przekrojów, to ta cała izolacja dzicinnie prosta się wydaje. O co tyle hałasu i pieniędzy przede wszystkim ! Wiem, wiem- diabeł tkwi w szczegółach. Mieszkanie wystawione- zainteresowanie spore, aż się zdziwiłam. Wszystkim bardzo się podoba. I co z tego? Nadal jest nasze. No panowie i panie nie kisić pieniążków tylko kupować! A taki prywatny apel wystosowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wlasnie, ja tez musze sprzedac mieszkanie i juz sie boje co to bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.05.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Eee, Małgoś, ale nie twoje obecne??? Sorki, ja nie w temacie...mam u Ciebie zaległości co najmniej na jedną noc Wiesz sprzedaż jest kwestią ceny nam zależy żeby sprzedać jak najdrożej, więc to może chwile potrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts