malgos2 13.05.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nieee, nie moje, to znaczy moje ale nie "mieszkanko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam!! dawno mnie u ciebie nie było, a tu takie zmiany!!! No, no!!! Domek rośnie jak na drożdżach - podziwiać!!!! Dach superowski - właściwy dach na właściwym domku wizualizacje przyszłego ogródka - bajeczne, chyba sobie coś ściągnę mogę ?? A wogóle to szkoda gadać - ZAZDROSZCZĘ !!!!! I już! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ach, zapomniałam! Gdzieś ty taką powódź widziała???? W Łodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.05.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam, Meg postępy to są, ale u Ciebie Ogródek ściągaj, nie pytaj. A powódź uwidziałam w Brzezinach. Ta rzeka zazwyczaj jest drogą krajową Łódź-W-wa... Pada i pada, i przez weekend też ma padać. Ciekawe czy się do nas w ogóle wjedzie na działkę :/ Do naszych castingów, dodajemy oficjalnie kolejny- casting na elektryka... Małgoś, w takim razie udanej transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.05.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam! Muszę przyznać projekt macie super.A domek coraz ładniejszy sie robi.Trzymam w kciuki i będę zagladac do Ciebie jak tam postepy kolejnych prac. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Senkju lea za dobre słowo Też mi się podoba Chociaż architekt ostatnio wymyślił, że możemy przenieść pralnie do kotłowni skoro będzie gaz i dzieki temu sypialnia nasza będzie większa... Ale podziękowałam. Pralnia musi być pod ręka, a w sypialni będę przebywać "świadomie" raczej krótko, więc nie chcię więcej. To tyle jeśli chodzi o projekt Znalazłam wreszcie wykonawcę stropodachu, juupii, wchodzi za 2 tyg. Cena przystępna i mam nadzieję, że dobry z niego fachman. Już ja go przypilnuję, akurat od 9 czerwca będę miała więcej wolnego, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 02.06.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hejka Oj, mocno mnie interesuje ten stropodach - mogłabyś skrobnąć na priva jakieś szczegóły... A w ogóle, to chcę Ci coś pokazać, tylko jakbyś mi jakiegoś maila podesłała, bo nie chcę tego nigdzie wrzucać na serwer Zapodałabym po powrocie z długiego łikendu A w ogóle, to dawno Cię nie było... siem żem stęskniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dawno Cie nie bylo, juz myslalam, ze zapomnialas o nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.06.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ano, praca,praca... co zrobić. Plus mąż się zrobił o forum zazdrosny O Malgos ty już w Polsze? Obiecuję, że po dlugim łikendzie się poprawię. Milka na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 W Polsce niestety... W Anglii pelne slonce i +28 stopni, a u nas leje. I gdzie tu sprawiedliwosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 04.06.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A ja mam już 1/4 zablachowanego daszku, juupii kurde tylko, że radość psują nieco kominki wentylacyjne: nie spodziewałam się że to takie duże cholerstwo. A mamy tego 4 sztuki. Sorki, że wracam do tematu "kominków". Od dłuższego czasu chciałem Ci pokazać jak można zepsuć ten temat. Dzisiaj się nadarzyła okazja bo miałem Małżonkę z aparatem na pokładzie http://i46.tinypic.com/63umnp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.06.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Mnie orvis bardziej zastanawia ta pofalowana blacha przy gąsiorze :/ mam nadzieję, że moja się nie pofaluje, chociaż wiem, że taki urok blachy płaskiej... A kominki? no cóż moje już olałam... tak to jest- na wizualce wszystko cacy, bo brak kominków, płotków i innych niezbędnych "bajerów"...uch Teraz to trzymaj kciuki za moją ekipę od tarasów. Malgos mam nadzieje, że Twój wpis już nieaktualny i że świeci u Ciebie tak mocno jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 07.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 3mam kciuki nie tylko za ekipę od tarasów Blacha tak będzie wyglądała, obserwuję to codziennie właśnie na tym domku bo mam po drodze do "swojego". W dużej mierze zależy to od temperatury, jak jest gorąco i silne nasłonecznienie to robi się taka pofałdowana, jak jest chłodno, to równa jak stół Mi też się udało małe "conieco" oszczędnościowe - znalazłem duuuużo tańszą ekipę od odwiertów pod pc i do studni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Olga, znów Cię wcięło... Mail wysłany Orvis, a podrzucisz jakieś szczegóły cenowe i namiar na tych "odwiertowców"? Bardzo możliwe, że mi się przyda w przyszłości - do PC, bo o studni mogę pomarzyć - wody niet Piach u mnie, więc albo bardzo przewymiarowany poziomy, albo odwierty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 09.06.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Orvis, a podrzucisz jakieś szczegóły cenowe i namiar na tych "odwiertowców"? Bardzo możliwe, że mi się przyda w przyszłości - do PC, bo o studni mogę pomarzyć - wody niet Piach u mnie, więc albo bardzo przewymiarowany poziomy, albo odwierty Szczegóły wysłałem na priv. Natomiast jest jeszcze opcja, że jeśli się uda i skład wody będzie OK to moja pc będzie działać z dolnym źródłem woda-woda. Mam podobno idealne do tego warunki (mam 2 duże i wydajne żyły wodne na głębokości 60m). Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.06.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Orvis mam nadzieję, że ta ekipa sprawdzona... pamiętam, że na targach w LD wystawiała się taka jedna firma, która obiecywała nam PC za 30 tysi i że wykorzysta naszą sstudnię. Potem się okazało, że firma z 6 procesów właśnie ma w toku... milek juz jestem, chwilowo mnie wcieło i to prawie dosłownie byłam w szpitalu na wycięciu haluksa. Boli jak nie powiem co, uch. Teraz siedzę w domu unieruchomiona, więc nareszcie mam czas poślęczeć na kompie (liczę, że nadrobie zaległości w komentach Małgoś... hihi, znając aktywność jej fanów, zw 100 str się pewnie uzbierało ) na koniec jeszcze: Niech żyje ketonal i zastrzyki w brzuch:) znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No babsztylu, jesteś wreszcie... Szybko mi tu odpisywać co myślisz wiesz o czym Moja osobista rodzona siostra miała na obie stopy - powiem tyle: współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O matko, wspolczuje. A komenty nie pedza juz AZ tak, wiec dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.06.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 jestem, jestem już widziałam ale muszę się jeszcze przyjżeć, obiecuję, że referat wkrótce do Ciebie zajedzie no mnie druga noga też czeka, nie wiem czy się szybko odważę, na razie cholernie boli ale jaka nóżka wkrótce będzie:) mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.06.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Hm... mam nadzieję, ze u Ciebie będzie inaczej, ale na cuda się nie nastawiaj:roll: U siostry nadal niestety wystają, z tym, że mniej chyba i nie boli już - i to jest plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts