Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!! dawno mnie u ciebie nie było, a tu takie zmiany!!! No, no!!! Domek rośnie jak na drożdżach - podziwiać!!!! Dach superowski - właściwy dach na właściwym domku :) wizualizacje przyszłego ogródka - bajeczne, chyba sobie coś ściągnę ;) mogę ?? A wogóle to szkoda gadać - ZAZDROSZCZĘ !!!!! I już! :yes::yes::yes:

Witam, Meg :) postępy to są, ale u Ciebie :) Ogródek ściągaj, nie pytaj. A powódź uwidziałam w Brzezinach. Ta rzeka zazwyczaj jest drogą krajową Łódź-W-wa...

Pada i pada, i przez weekend też ma padać. Ciekawe czy się do nas w ogóle wjedzie na działkę :/

Do naszych castingów, dodajemy oficjalnie kolejny- casting na elektryka...

Małgoś, w takim razie udanej transakcji :)

• 2 weeks później...

Senkju lea za dobre słowo :) Też mi się podoba ;) Chociaż architekt ostatnio wymyślił, że możemy przenieść pralnie do kotłowni skoro będzie gaz i dzieki temu sypialnia nasza będzie większa... Ale podziękowałam. Pralnia musi być pod ręka, a w sypialni będę przebywać "świadomie" raczej krótko, więc nie chcię więcej. To tyle jeśli chodzi o projekt :)

Znalazłam wreszcie wykonawcę stropodachu, juupii, wchodzi za 2 tyg. Cena przystępna i mam nadzieję, że dobry z niego fachman. Już ja go przypilnuję, akurat od 9 czerwca będę miała więcej wolnego, hihi :)

Hejka :D

Oj, mocno mnie interesuje ten stropodach :yes: - mogłabyś skrobnąć na priva jakieś szczegóły...

A w ogóle, to chcę Ci coś pokazać, tylko jakbyś mi jakiegoś maila podesłała, bo nie chcę tego nigdzie wrzucać na serwer :cool:

Zapodałabym po powrocie z długiego łikendu :stirthepot::)

A w ogóle, to dawno Cię nie było... siem żem stęskniła :oops::-P

A ja mam już 1/4 zablachowanego daszku, juupii :wiggle: kurde tylko, że radość psują nieco kominki wentylacyjne: nie spodziewałam się że to takie duże cholerstwo. A mamy tego 4 sztuki.

Sorki, że wracam do tematu "kominków". Od dłuższego czasu chciałem Ci pokazać jak można zepsuć ten temat. Dzisiaj się nadarzyła okazja bo miałem Małżonkę z aparatem na pokładzie :)

http://i46.tinypic.com/63umnp.jpg

Mnie orvis bardziej zastanawia ta pofalowana blacha przy gąsiorze :/ mam nadzieję, że moja się nie pofaluje, chociaż wiem, że taki urok blachy płaskiej... A kominki? no cóż moje już olałam... tak to jest- na wizualce wszystko cacy, bo brak kominków, płotków i innych niezbędnych "bajerów"...uch

Teraz to trzymaj kciuki za moją ekipę od tarasów.

Malgos mam nadzieje, że Twój wpis już nieaktualny i że świeci u Ciebie tak mocno jak u mnie :)

3mam kciuki nie tylko za ekipę od tarasów :) Blacha tak będzie wyglądała, obserwuję to codziennie właśnie na tym domku bo mam po drodze do "swojego". W dużej mierze zależy to od temperatury, jak jest gorąco i silne nasłonecznienie to robi się taka pofałdowana, jak jest chłodno, to równa jak stół ;)

Mi też się udało małe "conieco" oszczędnościowe - znalazłem duuuużo tańszą ekipę od odwiertów pod pc i do studni...

Olga, znów Cię wcięło... :rolleyes:

Mail wysłany :cool:

Orvis, a podrzucisz jakieś szczegóły cenowe i namiar na tych "odwiertowców"? :cool::yes:

Bardzo możliwe, że mi się przyda w przyszłości - do PC, bo o studni mogę pomarzyć - wody niet :-(

Piach u mnie, więc albo bardzo przewymiarowany poziomy, albo odwierty :roll:

Orvis, a podrzucisz jakieś szczegóły cenowe i namiar na tych "odwiertowców"? :cool::yes:

Bardzo możliwe, że mi się przyda w przyszłości - do PC, bo o studni mogę pomarzyć - wody niet :-(

Piach u mnie, więc albo bardzo przewymiarowany poziomy, albo odwierty :roll:

Szczegóły wysłałem na priv. Natomiast jest jeszcze opcja, że jeśli się uda i skład wody będzie OK to moja pc będzie działać z dolnym źródłem woda-woda. Mam podobno idealne do tego warunki (mam 2 duże i wydajne żyły wodne na głębokości 60m). Pożyjemy zobaczymy :D

Orvis mam nadzieję, że ta ekipa sprawdzona... pamiętam, że na targach w LD wystawiała się taka jedna firma, która obiecywała nam PC za 30 tysi i że wykorzysta naszą sstudnię. Potem się okazało, że firma z 6 procesów właśnie ma w toku...

milek juz jestem, chwilowo mnie wcieło i to prawie dosłownie ;) byłam w szpitalu na wycięciu haluksa. Boli jak nie powiem co, uch. Teraz siedzę w domu unieruchomiona, więc nareszcie mam czas poślęczeć na kompie (liczę, że nadrobie zaległości w komentach Małgoś... hihi, znając aktywność jej fanów, zw 100 str się pewnie uzbierało :) )

na koniec jeszcze: Niech żyje ketonal :) i zastrzyki w brzuch:) znowu...