olgusieniunieczka 11.06.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Apage satana! Złe rzeczy mówisz, niedobra dziewczynka, fuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 eee ja tak tylko... nie chciałam... ten... ja? szatan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hej ola......!!!!!! No, pięknie idziecie no, no!! Pogratulować ! Jak tam nóżka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.06.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Senkju narescie coś drgnęło. Noga nieźle, jeżdzę już sobie nawet autkiem w moim narciarskim bucie. Z wciskaniem gazu nie ma problemu, gorzej z hamowaniem Brzuchol tylko już nieco obolały od zastrzyków... Mam nadzieję , że uda mi się Ciebie dogonić w postępach, chociaż uciekłaś mi baaardzo. Ogłaszam, że w naszym domku już niedługo staną okna Jezierskiego w dwóch uroczych kolorach Antrazitgrau i Tytan Ha! Zgadnijcie jakie to. Farby do wnętrz i tak mają lepsze nazwy... wiecie np jaki to kolor "lot trzmiela" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Zgaduje, ze szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 coś z szarością ? taki by pasował, ale.....może jakaś zmyłka, czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.06.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Szczwane bestie z Was no okna będą w dwóch kolorach. W części gdzie będzie biała elewacja okna będą ciemnoszare = antracytowe, a w części z ciemną- w kolorze Tytan, czyli udającym aluminium niestety zdjęć brak Masa spadkowa na tarasach wylana:) trzeba teraz to towarzystwo codziennie rano i wieczorem podlewać. Za 2 tyg ciąg dalszy prac. W nd na działce przyłapaliśmy pana z elektrowni, który rozwoził karteczki z info o przerwie w dostawie prądu! Fiu, fiu- byliśmy pod wrażeniem. Z innej beczki: nasz pierworodny, jedyny syn wyjeżdza jutro z dziadkami nad morze! Sam, bez mamy i taty. Przeżyjemy to? My dojeżdzamy dopiero 10-tego. Zostajemy tydzień, potem wymiana dziadków i znowu 2 tyg rozłąki.Czy to nie za dużo jak na roczniaka? I jego rodziców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.06.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Bry Gratulejszyn udanego zbycia mieszkania, zamówienia okien i tarasowych prac (a'propos - czekam nadal na dokładną relację). Się posuwa budowa Poproszę szczegóły kosztowe - okienka mnie interesują (fajnie, że haeski będziecie mieć, precz z progami ) i tarasiki Pozdrowionka ps. Ja dziecka jak dotąd na tak długo nie oddawałam, ale to my jesteśmy niezdolni - mała nie ma z tym za bardzo problemów... Wszystko zależy od tego, jak mocno dziecko związane jest emocjonalnie (i wy ) i jak znosi rozłąki. Edytowane 29 Czerwca 2010 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.06.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Toś mnie pocieszyła... Dobrze, że się odzywasz, bo juz się bałam, że się obraziłaś. Ale sama widzisz, miałam pracowity tydz. nadrabiam zaległości, więc spodziewaj się czegoś ode mnie A co u Was? Postępy som?? Kiedy wreszcie założysz dziennik?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.06.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No coś Ty?! Ee - będzie dobrze, my (a zwłaszcza szanowny małżonek) mamy lekkie przegięcie pod tym względem, więc się nie sugeruj... Pisz pisz, masz spore zaległości A jak będą wszystkie te cuda gotowe, to się na macanko wproszę A postępy są jakieśtam... uchylę rąbek na priva, tylko nie wiem czy dam radę dziś, bo wybywam na parę dni i będę odcięta od neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 O jak dawno mnie tu nie było!!! I jakie postępy!!! Podpowiem... najlepsza jest firma zewnętrzna... w umowie z gazownią masz wpisaną kwotę ile będzie kosztować Twoje przyłącze... z firmą zewnętrzną umawiasz się na niższą kwotę. Po wykonaniu gazownia zwraca Ci kasę z umowy przelewem, a Ty zarabiasz różnicę. Nam lokalny gazfachman robił 240 mb gazociągu i 4 przyłącza /ja i 3 sąsiadów/... każdemu z nas zostało po 2 tys. w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.07.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzięki Rasia, nie ma to jak forumowicze już jestem po wstępnych rozmowach w sprawie gazociągu... Troche się rozleniwiłam na urlopie, brak kompa, tel też się gdzieś zapodział, no ale czas wrócić do reala. Trochę prywaty: http://widzew.pl/pl/SMS/widzewiak_od_urodzenia.html mój syn to Janek gdyby tak ktoś miał zbędną złotówkę... fenkju from de małtajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.07.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Heloł Ja tak trochę nieśmiało, chodzi mi o tę relację długo oczekiwaną i okropnie interesującą a dotyczącą tarasów i okienek... Nie daj się męczyć i naskrob co-nieco, bo mię rozerwie z ciekawości i głodu wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.07.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 o kurza twarz, już mi się sen p..rzy z jawą. Fuck, myślałam, że już skrobałam... sorry, już sie poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.07.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Opowieści z krypty : 11 lat temu, na ślub wujka kupiłam sobie sandałki na wysoki grubym obcasie i grubej podeszwie, z ślicznej, lakierowanej, brązowej skóry. Baardzo modne w tym sezonie, dlatego sobie o nich przypomniałam. A że mam już śliczną prawą nogę bez haluksa, postanowiłam się w nich polansować. Buty kupiłam w czasach liceuma, miałam je na sobie 3 razy - więc nówki nie śmigane. Przekopałam cały strych rodziców w poszukiwaniu łupu i nic. Matka puściła moje sandałki z dymem!!! Fuck, fuck, fuck! Zbieractwo tak! Nie słuchajcie tych modowych głupków, którzy każą wyrzucać garderobę jeśli się jej nie używało przez rok. To spisek firm odzieżowych i obuwniczych! Buuu. Jestem baardzo rozgoryczona. Niech mnie ktoś przytuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Uśmiałam się do łez... A teraz przytulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.07.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Oj, wiem, jak takie coś osłabia... Dzięki za mailika, zaraz biegnę odpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A dach jest PRZECUDNY I w ogóle cały dom bardzo mi się podoba ! Zaglądam do Was od początku, ale chyba jeszcze się nie odzywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.07.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki dziewczyny. No i same widzicie, że nie chciałam, a muszę wydać kasę na nowe A dach jest PRZECUDNY I w ogóle cały dom bardzo mi się podoba ! Zaglądam do Was od początku, ale chyba jeszcze się nie odzywałam witam wiec baardzooo serdecznie chciałam w szybkim rewanżu zerknać i do Ciebie, a tam: łomatkojedyna, ile stron nastukanych . 10 ostatnich już pyknełam cieszę się, że się podoba...mnie też tylko tempo prac mi się nie podobuje, fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Oj, mnie też się to wszystko nie podobuje:no: więc przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts