Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Senkju :) narescie coś drgnęło.

Noga nieźle, jeżdzę już sobie nawet autkiem w moim narciarskim bucie. Z wciskaniem gazu nie ma problemu, gorzej z hamowaniem :) Brzuchol tylko już nieco obolały od zastrzyków...

Mam nadzieję , że uda mi się Ciebie dogonić w postępach, chociaż uciekłaś mi baaardzo.

Ogłaszam, że w naszym domku już niedługo staną okna Jezierskiego w dwóch uroczych kolorach Antrazitgrau i Tytan :) Ha! Zgadnijcie jakie to. Farby do wnętrz i tak mają lepsze nazwy... wiecie np jaki to kolor "lot trzmiela" ??

Szczwane bestie z Was :) no okna będą w dwóch kolorach. W części gdzie będzie biała elewacja okna będą ciemnoszare = antracytowe, a w części z ciemną- w kolorze Tytan, czyli udającym aluminium :) niestety zdjęć brak

Masa spadkowa na tarasach wylana:) trzeba teraz to towarzystwo codziennie rano i wieczorem podlewać. Za 2 tyg ciąg dalszy prac.

W nd na działce przyłapaliśmy pana z elektrowni, który rozwoził karteczki z info o przerwie w dostawie prądu! Fiu, fiu- byliśmy pod wrażeniem.

Z innej beczki: nasz pierworodny, jedyny syn wyjeżdza jutro z dziadkami nad morze! Sam, bez mamy i taty. Przeżyjemy to? My dojeżdzamy dopiero 10-tego. Zostajemy tydzień, potem wymiana dziadków i znowu 2 tyg rozłąki.Czy to nie za dużo jak na roczniaka? I jego rodziców?

Bry :)

Gratulejszyn udanego zbycia mieszkania, zamówienia okien i tarasowych prac (a'propos - czekam nadal na dokładną relację).

Się posuwa budowa :lol:

Poproszę szczegóły kosztowe - okienka mnie interesują (fajnie, że haeski będziecie mieć, precz z progami :cool:) i tarasiki :yes:

Pozdrowionka

ps. Ja dziecka jak dotąd na tak długo nie oddawałam, ale to my jesteśmy niezdolni - mała nie ma z tym za bardzo problemów... Wszystko zależy od tego, jak mocno dziecko związane jest emocjonalnie (i wy ;) ) i jak znosi rozłąki.

Edytowane przez *milek*

No coś Ty?! :rolleyes:

Ee - będzie dobrze, my (a zwłaszcza szanowny małżonek) mamy lekkie przegięcie pod tym względem, więc się nie sugeruj...

Pisz pisz, masz spore zaległości :cool: A jak będą wszystkie te cuda gotowe, to się na macanko wproszę :wiggle:

A postępy są jakieśtam... uchylę rąbek na priva, tylko nie wiem czy dam radę dziś, bo wybywam na parę dni i będę odcięta od neta :cool:

O jak dawno mnie tu nie było!!! I jakie postępy!!!:jawdrop::cool:

Podpowiem... najlepsza jest firma zewnętrzna... w umowie z gazownią masz wpisaną kwotę ile będzie kosztować Twoje przyłącze... z firmą zewnętrzną umawiasz się na niższą kwotę. Po wykonaniu gazownia zwraca Ci kasę z umowy przelewem, a Ty zarabiasz różnicę. Nam lokalny gazfachman robił 240 mb gazociągu i 4 przyłącza /ja i 3 sąsiadów/... każdemu z nas zostało po 2 tys. w kieszeni ;)

• 3 weeks później...

Dzięki Rasia, nie ma to jak forumowicze :) już jestem po wstępnych rozmowach w sprawie gazociągu...

Troche się rozleniwiłam na urlopie, brak kompa, tel też się gdzieś zapodział, no ale czas wrócić do reala.

Trochę prywaty:

http://widzew.pl/pl/SMS/widzewiak_od_urodzenia.html

mój syn to Janek :) gdyby tak ktoś miał zbędną złotówkę... fenkju from de małtajn :oops:

Opowieści z krypty :

11 lat temu, na ślub wujka kupiłam sobie sandałki na wysoki grubym obcasie i grubej podeszwie, z ślicznej, lakierowanej, brązowej skóry. Baardzo modne w tym sezonie, dlatego sobie o nich przypomniałam. A że mam już śliczną prawą nogę bez haluksa, postanowiłam się w nich polansować. Buty kupiłam w czasach liceuma, miałam je na sobie 3 razy - więc nówki nie śmigane. Przekopałam cały strych rodziców w poszukiwaniu łupu i nic. Matka puściła moje sandałki z dymem!!! Fuck, fuck, fuck! Zbieractwo tak! Nie słuchajcie tych modowych głupków, którzy każą wyrzucać garderobę jeśli się jej nie używało przez rok. To spisek firm odzieżowych i obuwniczych! Buuu. Jestem baardzo rozgoryczona. :cry: Niech mnie ktoś przytuli :cry:

Dzięki dziewczyny. No i same widzicie, że nie chciałam, a muszę wydać kasę na nowe :p :)

:hug::D

A dach jest PRZECUDNY :)

I w ogóle cały dom bardzo mi się podoba ! Zaglądam do Was od początku, ale chyba jeszcze się nie odzywałam ;)

witam wiec baardzooo serdecznie :) chciałam w szybkim rewanżu zerknać i do Ciebie, a tam: łomatkojedyna, ile stron nastukanych :jawdrop: . 10 ostatnich już pyknełam :cool:

cieszę się, że się podoba...mnie też ;) tylko tempo prac mi się nie podobuje, fuj.