Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

A i owszem :popcorn:

Tylko wieczorkiem cimno... bo prundu brak i tak szybko nie będzie, ale przymierzamy się do zakupu agregatu :yes: (zastanawiam się skąd wziąć siłę do stawiania ścianek fundamentowych :rolleyes:)

A wody nie ma, bo tyż jeszcze nawet umowy nie mamy... na razie nosimy ze studni przy drodze kawałek dalej ;)

Ale światełko jest w tunelu, bo sąsiad ma już wodę podłączoną i może... ten... :lol:

no i widzisz, nie trzeba mnie długo zachęcać do panoszenia...

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na rozweselenie:

idę sobie dzisiaj w pracy po korytarzu (korytażu?) zajadając się czekoladką z nadzieniem adwokatowym. Spotyka mnie koleżanka i mówi - ale od tego to się nie schudnie -

- ale za to znakomicie poprawiają humor popsuty tym że się tyje - odparłam i wpakowałam sobie resztę czekoladki do buziaka.

Poprawienia humorku życzę, choć mój też nie najlepiej ciągnie.

Może w weekend ??? :D

Slyszałam, że to pora w sam raz na macanko...

Ja też tak słyszałam ;)

Ale nie wiem czy damy radę - właśnie nasz wykonawca wpadł na pomysł, że właściwie to on może już wchodzić :rolleyes: (a miał pod koniec tyg dać znać, kiedy ew miałby czas...)

Chciał w sobotę, ale to nie wchodzi w grę - za duży tam jeszcze bałagan. Tak czy siak musimy się sprężyć...

Jak coś - dam znać :cool:

Dzień dobry.

Chciałam się przywitać i zagościć na dłużej - jeśli można :)

Boże Ty Mój, jaki piękny projekt. Cudo. Ja mam też projekt indywidualny, bardzo podobny z zewnątrz. Chociaż bez tarasu

(ach te WZ) nad garażem i tej dziury (podcienia???) na drzwi wejściowe. I nawet kolorystyka bardzo podobna.

Właśnie też nie wiem jaki kolor stolarki. Boję się, że wszelkie kolory pokrewne szaremu będą za smutne - na wizualizacji wygrał brąz (na razie nie wiem czy dąb czy orzech lub jakiś inny). Wygląd był taki cieplejszy. Zobaczę jak u Ciebie wyjdzie.

Jestem ZACHWYCONA.

Pozdrawiam.

Aneta