Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

Witam> bo dłuższych oględzinach bardzo mi się podoba twój projekt, ba nawet odnalazłem polecanego przez ciebie architekta i w przyszłym tygodniu jade do niego na rozmowę.

P.S. powiedz mi jakie były koszty stworzenia tego projektu (jesli to nie jest tajemnica)

jaremy na priva poszło :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry.

Chciałam się przywitać i zagościć na dłużej - jeśli można :)

Boże Ty Mój, jaki piękny projekt. Cudo. Ja mam też projekt indywidualny, bardzo podobny z zewnątrz. Chociaż bez tarasu

(ach te WZ) nad garażem i tej dziury (podcienia???) na drzwi wejściowe. I nawet kolorystyka bardzo podobna.

Właśnie też nie wiem jaki kolor stolarki. Boję się, że wszelkie kolory pokrewne szaremu będą za smutne - na wizualizacji wygrał brąz (na razie nie wiem czy dąb czy orzech lub jakiś inny). Wygląd był taki cieplejszy. Zobaczę jak u Ciebie wyjdzie.

Jestem ZACHWYCONA.

Pozdrawiam.

Aneta

Miałam podobne dylematy, ale raz się żyje :D i na szczęście nie żałuję. Z drewnianymi oknami bałam się z kolei, że będą narzucały odcień/kolor drewna w całym domu. Tzn, że kolor podłogi trzeba będzie dobrać do okien, a może i stołu. A tak to po problemie. Będę ocieplać dodatkami.

No,no milek daj znać. Sb raczej całą spędzimy na działce, w nd wybieram się co prawda na Łódź Design, ale po południu będziemy wolni jak by co :D

A tak w ogóle, to cieszę się, że się podoba, bo mnie ostatnio zwątpienie dopadło, czy w ogóle damy radę z tą budową...

Spoko już mi przeszło ;)

Zwątpienie czasem dopada, ja miałam jak do tej pory największy kryzys jak pracowałam nad projektem - ciężki okres to był :sick:

Cholerka, my coś ostatnio mocno się zaniedbaliśmy kulturalnie... Mało casu kruca bomba... :rolleyes:

Właśnie tak kombinujemy, żeby może w niedzielę po południu - trochę porobimy na działce i możemy nadciągnąć http://emotikona.pl/emotikony/pic/2rower.gif

W taką pogodę na bicyklu :lol: mocna zawodniczka :rotfl:

ZAPRASZAMY :)

kurde, pieprzona opera, napisałam się wczoraj, nawklejałam zdjęć do dzienniczka i mi wszystko zżarło...:mad: na pociechę- sprawdzony sposób- dziennik NETbet,a- kurde zawsze działa, jak zwykle popłakałam się ze śmiechu.

W taką pogodę na bicyklu :lol: mocna zawodniczka :rotfl:

ZAPRASZAMY :)

Nio, napisz może do której będziesz na tym designerskim spędzie, cobyśmy klamuni nie cmoknęli ;)

kurde, pieprzona opera, napisałam się wczoraj, nawklejałam zdjęć do dzienniczka i mi wszystko zżarło...:mad: na pociechę- sprawdzony sposób- dziennik NETbet,a- kurde zawsze działa, jak zwykle popłakałam się ze śmiechu.

Ja w razie czego zawsze kopiuję to co nasmaruję - po naszym forum można się wszystkiego spodziewać... I nie jest to raczej wina opery - na firefoxie też się tak dzieje czasem

Juz sie przestraszylam, ze do opery poszlas. :D

He he, to mogłaby być zbyt duża dawka kultury na przestrzeni kilku dni... :D

Ja bylam raz jedyny w operze i dyrygent zmarl w trakcie przedstawienia, wiec od tej pory nie chodze. :no:

To był znak!!! jak nic, przestroga dla Ciebie. :yes:

Mila masz rację z tą ilościa kultury- trzeba uważać, bo można przesadzić i potem człowiek nie wie jak się na budowie zachować, jak się do majstra odezwać...

Każdy sposób na odreagowanie jest dobry ;)

Coś z tym forum jest nie tak... nie dostałem powiadomień a tu u Ciebie Olga trzy strony przybyły :) Baaardzo podoba mi się Twoje wyjście z kuchni na taras - REWELACJA!

spoko ja przez prawie 2 tyg nie wchodziłam na łódzką grupę, bo nie miałam powiadomienia...

a wyjście z kuchni tez mi się podoba ;) już korzystamy :) ułożyliśmy tuż obok niego drewno na zimę, bo dorobiliśmy się kozy w naszym domu. Skubana wsuwa to drewno! Kilknaście minut i znowu głodna, ale przynajmniej wokół cieplutko.

Ech, na działce zaczynamy robić klar. W sobotę szalała trajzega- cięliśmy dechy i część stempli. Myślę, że drewna na rozpałkę do kominka wystarczy nam na jakieś 3 lata :D

Dom, tzn podłoga obskrobana z pozostałosci po gipsie, zamieciona, trzeba jeszcze tylko odkurzaczem i lecimy z folią i styro.

Są też wieści fatalne. Zginęła nasz kocica. Dzisiaj minęła 4 noc kiedy jej nie ma :( Musiało jej się coś stać...już raz ją cudem uratowaliśmy po pogryzieniu :cry: niech mnie ktoś przytuli :cry:

Dzięki dziewczyny, jestem załamana... nie mamy szczęścia do kotów. Tzn nasz poprzedni- był świetny, kochany i mądry, niestety mój mąż ją przejechał i nie udało się jej uratować. Teraz Dzidka...w zeszłym roku cucem ją uratowaliśmy po pogryzieniu, co 2 dni u wet., Łukasz codziennie robił jej zastrzyki- wylizała się. Myśleliśmy, ze to koniec zmartwień. Była członkiem rodziny.

Jutro jeszcze przeczeszę pola za domem rodziców, ale nadzieja gaśnie...

Czujki PET do alarmu już zamówione :(

Wywiesiłam zdjęcie w lokalnym sklepie...ale to jest wieś, oni tam się tak nie przywiązują do zwierząt... co wieczór jak tylko coś zastuka w okno, biegnę z nadzieją, że to moja kocica...Zdarzyło się już latem, że nie było jej kilka nocy, ale nigdy tak długo i nigdy w taką pogodę, ale jak sama powiedziałaś zdarzają się cudowne powroty. Tutli kot tak się chyba cudownie odnalazł, dlatego nadal tli się nadzieja.