olgusieniunieczka 21.10.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam> bo dłuższych oględzinach bardzo mi się podoba twój projekt, ba nawet odnalazłem polecanego przez ciebie architekta i w przyszłym tygodniu jade do niego na rozmowę. P.S. powiedz mi jakie były koszty stworzenia tego projektu (jesli to nie jest tajemnica) jaremy na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.10.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzień dobry. Chciałam się przywitać i zagościć na dłużej - jeśli można Boże Ty Mój, jaki piękny projekt. Cudo. Ja mam też projekt indywidualny, bardzo podobny z zewnątrz. Chociaż bez tarasu (ach te WZ) nad garażem i tej dziury (podcienia???) na drzwi wejściowe. I nawet kolorystyka bardzo podobna. Właśnie też nie wiem jaki kolor stolarki. Boję się, że wszelkie kolory pokrewne szaremu będą za smutne - na wizualizacji wygrał brąz (na razie nie wiem czy dąb czy orzech lub jakiś inny). Wygląd był taki cieplejszy. Zobaczę jak u Ciebie wyjdzie. Jestem ZACHWYCONA. Pozdrawiam. Aneta Miałam podobne dylematy, ale raz się żyje i na szczęście nie żałuję. Z drewnianymi oknami bałam się z kolei, że będą narzucały odcień/kolor drewna w całym domu. Tzn, że kolor podłogi trzeba będzie dobrać do okien, a może i stołu. A tak to po problemie. Będę ocieplać dodatkami. No,no milek daj znać. Sb raczej całą spędzimy na działce, w nd wybieram się co prawda na Łódź Design, ale po południu będziemy wolni jak by co A tak w ogóle, to cieszę się, że się podoba, bo mnie ostatnio zwątpienie dopadło, czy w ogóle damy radę z tą budową... Spoko już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.10.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zwątpienie czasem dopada, ja miałam jak do tej pory największy kryzys jak pracowałam nad projektem - ciężki okres to był Cholerka, my coś ostatnio mocno się zaniedbaliśmy kulturalnie... Mało casu kruca bomba... Właśnie tak kombinujemy, żeby może w niedzielę po południu - trochę porobimy na działce i możemy nadciągnąć http://emotikona.pl/emotikony/pic/2rower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.10.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 W taką pogodę na bicyklu mocna zawodniczka ZAPRASZAMY kurde, pieprzona opera, napisałam się wczoraj, nawklejałam zdjęć do dzienniczka i mi wszystko zżarło... na pociechę- sprawdzony sposób- dziennik NETbet,a- kurde zawsze działa, jak zwykle popłakałam się ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Juz sie przestraszylam, ze do opery poszlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 22.10.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Juz sie przestraszylam, ze do opery poszlas. Każdy sposób na odreagowanie jest dobry Coś z tym forum jest nie tak... nie dostałem powiadomień a tu u Ciebie Olga trzy strony przybyły Baaardzo podoba mi się Twoje wyjście z kuchni na taras - REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.10.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 W taką pogodę na bicyklu mocna zawodniczka ZAPRASZAMY Nio, napisz może do której będziesz na tym designerskim spędzie, cobyśmy klamuni nie cmoknęli kurde, pieprzona opera, napisałam się wczoraj, nawklejałam zdjęć do dzienniczka i mi wszystko zżarło... na pociechę- sprawdzony sposób- dziennik NETbet,a- kurde zawsze działa, jak zwykle popłakałam się ze śmiechu. Ja w razie czego zawsze kopiuję to co nasmaruję - po naszym forum można się wszystkiego spodziewać... I nie jest to raczej wina opery - na firefoxie też się tak dzieje czasem Juz sie przestraszylam, ze do opery poszlas. He he, to mogłaby być zbyt duża dawka kultury na przestrzeni kilku dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ja bylam raz jedyny w operze i dyrygent zmarl w trakcie przedstawienia, wiec od tej pory nie chodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.10.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ja bylam raz jedyny w operze i dyrygent zmarl w trakcie przedstawienia, wiec od tej pory nie chodze. To był znak!!! jak nic, przestroga dla Ciebie. Mila masz rację z tą ilościa kultury- trzeba uważać, bo można przesadzić i potem człowiek nie wie jak się na budowie zachować, jak się do majstra odezwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.10.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Każdy sposób na odreagowanie jest dobry Coś z tym forum jest nie tak... nie dostałem powiadomień a tu u Ciebie Olga trzy strony przybyły Baaardzo podoba mi się Twoje wyjście z kuchni na taras - REWELACJA! spoko ja przez prawie 2 tyg nie wchodziłam na łódzką grupę, bo nie miałam powiadomienia... a wyjście z kuchni tez mi się podoba już korzystamy ułożyliśmy tuż obok niego drewno na zimę, bo dorobiliśmy się kozy w naszym domu. Skubana wsuwa to drewno! Kilknaście minut i znowu głodna, ale przynajmniej wokół cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Małgoś - niezłe miałaś przeżycie, nie ma co... W ogóle dzień dobry wszystkim Jak tam po weekendzie? Nasz był wyjątkowo pracowity, harowaliśmy jak konie pociągowe, ale jestem baardzo zadowolona - możemy zaczynać prace ziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ech, na działce zaczynamy robić klar. W sobotę szalała trajzega- cięliśmy dechy i część stempli. Myślę, że drewna na rozpałkę do kominka wystarczy nam na jakieś 3 lata Dom, tzn podłoga obskrobana z pozostałosci po gipsie, zamieciona, trzeba jeszcze tylko odkurzaczem i lecimy z folią i styro. Są też wieści fatalne. Zginęła nasz kocica. Dzisiaj minęła 4 noc kiedy jej nie ma Musiało jej się coś stać...już raz ją cudem uratowaliśmy po pogryzieniu niech mnie ktoś przytuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Oj bidulko... mam nadzieję, że wróci... tulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.10.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.10.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki dziewczyny, jestem załamana... nie mamy szczęścia do kotów. Tzn nasz poprzedni- był świetny, kochany i mądry, niestety mój mąż ją przejechał i nie udało się jej uratować. Teraz Dzidka...w zeszłym roku cucem ją uratowaliśmy po pogryzieniu, co 2 dni u wet., Łukasz codziennie robił jej zastrzyki- wylizała się. Myśleliśmy, ze to koniec zmartwień. Była członkiem rodziny. Jutro jeszcze przeczeszę pola za domem rodziców, ale nadzieja gaśnie... Czujki PET do alarmu już zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 27.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 hej,swietny domek, bardzo mi sie podoba- gratulacje mozna zapytac jaka wysokosc macie okien? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.10.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam, domyślam się, że chodzi o tarasowe? 230cm wys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dalas jakies ogloszenia? Ostatnio slyszalam o kilku szczesliwych kocich powrotach, wiec jest nadzieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.10.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wywiesiłam zdjęcie w lokalnym sklepie...ale to jest wieś, oni tam się tak nie przywiązują do zwierząt... co wieczór jak tylko coś zastuka w okno, biegnę z nadzieją, że to moja kocica...Zdarzyło się już latem, że nie było jej kilka nocy, ale nigdy tak długo i nigdy w taką pogodę, ale jak sama powiedziałaś zdarzają się cudowne powroty. Tutli kot tak się chyba cudownie odnalazł, dlatego nadal tli się nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts