malgos2 07.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzięki Malgos, byłam i zawalczyłam. Teraz się szykuj...NADCIĄGAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Noooo, ja mam nadzieje, ze nadciagniesz szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.12.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzisiejszy dzień nie zaczął się zbyt pomyślnie...W moim bloku sąsiadom z półpiętra kompletnie spłonęło mieszkanie. To był moment jednak błazeria robi swoje. Jeden pożar a tragedia dla kilku rodzin i to tuż przed świętami. Sąsiedzi pod pogorzelcami totalnie zalani. Widziałam się z nimi 30min temu jak się załamani wynosili z mieszkania. Mówili, że jeszcze kapie ze stropu. Ma schnąć ok miesiąca!! Sąsiedzi przez ściane też nie są w stanie mieszkać, właściwie cały pion musiał się wynieść tak śmierdzi i okopcone. Masakra jakaś. Na szczęście u nas w miarę ok. Chociaż mnie i synka, no i kocicę wyprowadzał strażak dzielny Ale przez 30 min byliśmy odcięci taki był syf i dym na klatce. Jutro nowy dzień, oby lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Oj, to faktycznie dolujace... Tez mialam cos takiego w bloku tylko jeszcze gorzej, bo doszczetnie splonelo 5 mieszkan, a bylo to podpalenie... Oprocz ubezpieczenia trzeba miec gasnice w domu, czujki dymu itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.12.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Weeesołych Świąąąt! http://dingo.care2.com/cards/cats/6762_a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.12.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Dzieki tutli wszystkim podglądaczom WESOŁYCH, RODZINNYCH I BIAŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img693.imageshack.us/img693/8109/sfientac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/choinka_w_koronkach_601.jpg Cieplutkich zdrowych spokojnych świąt bożonarodzeniowych w rodzinnej atmosferze życzy rasia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesolych! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Alez jestem sierota - wkleilam Ci zyczenia do dziennika tez. Sorry... Moze nie bedzie tak zle z tym mieszkaniem? Sytuacja sie troche poprawila jakby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Planował ktoś z Was sprzedaż mieszkania tak pod koniec budowy? Przy dzisiejszym rynku nieruchomości nie wiem czy już nie powinniśmy wystawić naszego. Ja Daliśmy już ogłoszenie Wprowadzić się chcemy w lato, ale daliśmy już ... lepiej chyba wcześniej, przy obecnym raczej kiepskim rynku nieruchomości tym bardziej dla sprzedającego ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bardzo piękna prosta, wyważona forma budynku.Tyle widze na zdjęciu, o reszcie moze w dzienniku, więc idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Planował ktoś z Was sprzedaż mieszkania tak pod koniec budowy? Przy dzisiejszym rynku nieruchomości nie wiem czy już nie powinniśmy wystawić naszego. Ja Daliśmy już ogłoszenie Wprowadzić się chcemy w lato, ale daliśmy już ... lepiej chyba wcześniej, przy obecnym raczej kiepskim rynku nieruchomości tym bardziej dla sprzedającego ... pozdrawiam, majki hmm, ja planuję przeprowadzkę na Boże Narodzenie, ale chyba też wkrótce damy ogłoszenie. Zawsze to chyba lepiej spokojnie czekać na kogoś kto da tyle ile ty chcesz a nie z nożem na gardle sprzedawać poniżej oczekiwań MAjki a w ogłoszeniu napisałeś od razu, że mieszkanie dostępne latem? czy jeśli trafi sie ktoś konkretny szybciej to zamieszkacie w stanie surowym?albo u mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej, dzieki za cynk o tych serwetkach, boskie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.01.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej, dzieki za cynk o tych serwetkach, boskie sa. aj jeszcze mieli w tej cenie? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.01.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 bardzo piękna prosta, wyważona forma budynku.Tyle widze na zdjęciu, o reszcie moze w dzienniku, więc idę szukać ja pierdziu oświecona góra w moich skromnych progach... witam, zapraszam i pędzę z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 08.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przeczytałem o Twoich planach na styczeń, ambitnie Czy coś już postanowiłaś w sprawie dachu, wybrałaś system? Ja właśnie jestem na etapie wyceny robót, ceny materiałów już znam, ale ciągle zastanawiam się czy na pewno idę w dobrym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.01.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Taaa, ambitny styczeń...tylko pogoda nieco krzyżuje mi plany Dekarz sie jeszcze nie odzywał, że go nie będzie we wtorek, ale to pewnie tylko kwestia czasu i kolejnych cm śniegu Na system dachowy już się zdecydowaliśmy, będzie pełne deskowanie zaimpregnowanym drewnem, na to folia i blacha płaska RUUKI z powłoką Pural Mat kolor grafit. Konsultowalismy się z naszym arch w sprawie orynnowania, miało być w styropianie ale po konsultacjach z Kier Budem ustaliliśmy, że wypuścimy je jednak przed styropian. Tak dla bezpieczenstwa naszych ścian Tak w ogóle to ja dośniegu nic nie mam, nawet bardzo lubię, ale w innych okolicznościach przyrody !!! a nie na mojej działce i to w nieprzyzwoitej ilości niepozwalającej robić nić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Moze niebawem zniknie on... ten snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts