Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

jak to moja babcia mawia ;) pewnie się gdzieś szlaja i wróci jak mu sie znudzi :) (oby tak było, tego życzę z całego serca, ja nie wiem co bym zrobiła jakby mój pies nie wrócił do domu na noc :( )

Szafa juz widzię w domu swoje miejsca znalazła, to już dowód na to że robi się co raz bardziej domowo:)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

I jak kotka - znalazła się? Nasza nie wychodzi na dwór, jedynie wyleguje się na balkonie. Ale nieraz myślę jak się będzie zachowywać na działce 1400 m. Mam nadzieję, że będzie się wylegiwać na tarasie :)

A o co chodzi z tymi schodami? czemu musisz nadlać po 12 cm każdy i kto zawalił?

Kocicy jak nie było tak nie ma :(

Komin obłożony blachą płaską na rąbek, taką samą jak dach. Początkowo nie podobało mi się to i chciałam zamieniać na biały tynk...ale już mi przeszło ;)

Schody...no są idealnie wylane pod chudziak, ale na górze nikt nie przewidział, że dojdzie jeszcze 5cm styro i z 7cm wylewki! Korytarzyk na górze jest maleńki więc dorobienie ekstra stopnia nie wchodzi w grę.

Przeprowadzka? Mila, ja już nic nie planuję, zobaczymy co los przyniesie. Wszystko zależy od kasy. Mam nadzieję, że uda się w 2011.

We wtorek znalazłam w naszym domu dzikiego lokatora...ślicznusiego zielonego dzięcioła. Bidulek wejść potrafił-gorzej było z wyjściem. POmogłam łobuzowi :)

Mam pierwszą wycenę kuchni. Myślę, że nie jest najgorzej, sądząc po wielkości naszej kuchni i ilości mebli. Cena blatów drewnianych mnie nieco zaskoczyła. Muszę przeliczyć ich ilość i porównać z cenami ikei np.

Poszukujemy płytek do kotłowni i garażu. Trzeba chyba się kopsnąć na rekonesans do opoczna. W zeszłym roku ojciec kupił tam na wyprzedaży 20m2 płytek w II gat za jakieś 70zł!!!! Przyznał się 3 mies później!!!Płytki naprawdę niezłe.

Będzie dobrze.

Małgoś, planuję z kumpelami najaz na Gród Kraka w pierwszy łikend grudnia. Trzymaj kciuki za pogodę. Masz może pomysły albo sprawdzone miejscówki dla 3, żądnych szaleństwa na mieście bab?

Jassssne. :) Rozrywki 3 na Mikolajskiej 3, Piekny Pies na Slawkowskiej 3a (w bramie, do konca) - oba miejsca z tancami w piwnicy. Na Kazimierzu Alchemia i inne wokol Pl. Nowego, mozna tez perwersyjnie udac sie na Podgorze do Drukarni (to tak w moja strone bardziej). Czy mam rozumiec, ze sie spotkamy? :D

Witam- piekniutki ten twoj domek , lubie tu do ciebie zagladac..

przyszlam podpytac o wentylacje mecheniczna- nie doczytalam czy wy macie? czy mozecie tak po sasiedzku kogos dobrego polecic od instalacji... na gwalt potrzebuje..

hej :)

mamy przewidzianą, ale nie wiem czy uda się jeszcze w tym roku ją zrobić.

O jakie instalacje Ci chodzi? Hydraulika polecam z całego serca, robił nam i kanalizę i teraz całą resztę z podłogówką włącznie- pan Henryk Plebaniak 500 262 606. U nas właśnie kończy na jakiś czas. Powiedz, ze polecenie z Bieszczadzkiej :)

Elektrycy też byli super, ale robili nas jako fuchę. Tzn na co dzień pracują w firmie, która robi duuże rzeczy np. atlas arenę, u nas pracowali wieczorami i w weekendy. Ale jakby co Piotr Kuszynski 515 051 687

Jest kilka rzeczy na które trzeba uważać, musi być specjalny wkład kominkowy z zamknietą komora spalania, ale da się to zrobić i działa podobno :) Dowiadywaliśmy się w kilku miejscach, bo też wyczytałam na fm, że może byc różnie...a wy się gdzieś dowiadywaliście? Zrezygnowaliście z rozprowadzenia?

Cześć i czołem ;)

sorki że teraz dopiero, ale mam zap.......l na maxa :sick:

- problem naczynek na wodę chyba rozwiązany - małżonek skombinował beczki, może wystarczy...

- piaskowy polecony się wczasuje, a Kurowice cenowo nie powaliły, więc piaseczek zamówiony z namiaru wykonawcy :cool:

w każdym razie dzięx :yes:

pozdrowionka