olgusieniunieczka 23.02.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) Dzięki Cieszę się jak nie wiem co, bo bardzo się bałam, że będzie 2 chłopaków... No powiem Ci, że zdecydować się niełatwo Zobaczymy jak to będzie. Janek ma niecałe 2 latka i średnio rozumie całą sytuację. Po narodzinach maleństwa może być cięzko. Nie ma co zapeszać, pożyjemy- zobaczymy Sipatka, wszyscy straszą, że dojrzewanie i dorastanie córki duuużo gorsze niż syna. Cięzko było/jest? Zresztą trochę się nie dziwię, znam teorię, która mówi, ze chłopcy dojrzewają do 5 roku życia, potem już tylko rosną. Edytowane 23 Lutego 2011 przez olgusieniunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 gratulacje mamy dziewczynkę i nie załuję fakt, że ma dopiero 4 latka, więc wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Olgusiu.....!! GRATULUJĘ dobrych wieści ! Ja mam dwie córki i .....wszystko przed tobą , ale będzie Pani zaaadooooowooooolooooonaaaaaa .!!!!!! Córki to jest TO !!! Co prawda moje to już na wydaniu, ale zawsze MOJE CÓRKI i nic to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Potwierdzam - córeczki są super pogłaszcz brzusio od cioci Mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.02.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Byłam w dzienniku. Pięękny... Ja miałam się nastawiać na zwykłe rozmiary, ze względu na płaszcz, ale jak na żywo zobaczyłam, pogimnastykowałam się z gilotyną , to mnie trafiło. Podobny do Twojego, ale półka nieco niższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Olga - serdeczne gratulacje z okazji córeczki oczywiście chociaż i kominek zasługuje na uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.02.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki dziewczyny. Druga ciąża to zupełnie inne emocje, chociaż wiadomość, że będziemy mieli córeczkę na nowo je rozpaliła Już się cieszę na myśl urządzania pokoiku. Tyle możliwości, a nie tylko koparki i autka jak w przypadku zdecydowanego co do wystroju swojego pokoju Janka Byłam w dzienniku. Pięękny... Ja miałam się nastawiać na zwykłe rozmiary, ze względu na płaszcz, ale jak na żywo zobaczyłam, pogimnastykowałam się z gilotyną , to mnie trafiło. Podobny do Twojego, ale półka nieco niższa... Dlatego kominek należy kupować w ciemno Gdybyśmy tak zrobili- mielibyśmy prawie 5 tys w kieszeni. A jak się pomaca, poogląda, to potem spać po nocy nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.02.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Gratulacje A na kiedy masz termin? Sama mam starszego synka i młodszą córeczkę - i cóż, fajnie jest Ale u nas większa różnica wieku, prawie 3,5 roku. Kominek wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.02.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki dziewczyny. Druga ciąża to zupełnie inne emocje, chociaż wiadomość, że będziemy mieli córeczkę na nowo je rozpaliła Już się cieszę na myśl urządzania pokoiku. Tyle możliwości, a nie tylko koparki i autka jak w przypadku zdecydowanego co do wystroju swojego pokoju Janka Ja, mimo, że córcia już te parę latek ma - też się cieszę na urządzanie pokoiku - już nie mówiąc o samej zainteresowanej... Dlatego kominek należy kupować w ciemno Gdybyśmy tak zrobili- mielibyśmy prawie 5 tys w kieszeni. A jak się pomaca, poogląda, to potem spać po nocy nie można U nas dylematy nieco innego rodzaju - kwotowo podobnie, ale czy taka jakość, to pewności nie mam... W każdym razie kwadraciaki już mi się nie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.02.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 olga, u mnie po naciśnięciu "dziennik", co chwila wyskakuje coś innego najpierw"Wyczekany, wypragniony - nasz Faworyt", a teraz "gotowe zestawy mebli kuchennych - proszę o pomoc"........to jest masakra jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mnie się dobrze otwiera, ale fakt, że bywało tak jak mówi aricia http://forum.muratordom.pl/showthread.php?139383-Bieszczadzka-prawie-jak-bieszczady/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 NIECH ŻYJĄ CÓRECZKI CAŁEGO ŚWIATA !!!Ja już mam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.02.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Gratuluję córeczki! fajnie mieć córkę, mam dwie, więc wiem,co mówię Jeśli chodzi o połączeie paneli z gresem, ponoć ten specyfikbardzo dobrze się nadaje: http://www.denbraven.pl/docs_pic/3.08-sosna.jpg http://www.denbraven.pl/produkt.php?idg=9&idm=1&zastosowania=drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Kurde, to nie moja wina tylko fm jak też tak miałam z niektórymi dziennikami...oszaleć można. Mila zapomniałam, ze Ty z płaszczem wodnym szukasz... no to "bekniesz" niestety. Termin mam na końcówkę lipca, więc mam nadzieję, że nie będzie upalnego lata Różnica między towarzystwem wyniesie 2 lata i 3miesiące. Może być gorąco mazo i to się dobiera pod kolor paneli/drewna? Na podłogówkę też się nadaje? W sensie czy elastyczne i czy pozwala podłodze pracować? Pewnie tak, w sumie to fajne, bo w razie czego można sobie nawet samemu uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 olgusienieczka, po pierwsze gratulacje! Córka to fantastyczna sprawa. Również, a może nawet bardziej, dla tatusia! Nie uwierzysz, ale u mnie różnica jest identyczna - 2 lata i 3 miesiące (i 3 dni). Pierwsza córka, drugi syn. I powiem Ci, że nie jest lekko... Ale teraz, po niemal roku, stwierdzam, że jest coraz lepiej. Dzieciaki łapią kontakt, zaczynają się razem wygłupiać, bawić. A maluch, jak starsza wychodzi do przedszkola, reaguje płaczem pod drzwiami!!! Cierpliwości życzę, będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No, w opcji 1.porządny i ogólnie polecany w wariancie panoramicznym, to bym poszła z torbami. W opcji 2.porządny i polecany ale zwykła wielkość kwadratowa - cena w zasadzie na równi z opcją 3.- firma o kontrowersyjnych opiniach , przy czym kominek najlepszy jaki mają w ofercie... I opinii niewiele, choć pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.02.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 olgusienieczka, po pierwsze gratulacje! Córka to fantastyczna sprawa. Również, a może nawet bardziej, dla tatusia! Nie uwierzysz, ale u mnie różnica jest identyczna - 2 lata i 3 miesiące (i 3 dni). Pierwsza córka, drugi syn. I powiem Ci, że nie jest lekko... Ale teraz, po niemal roku, stwierdzam, że jest coraz lepiej. Dzieciaki łapią kontakt, zaczynają się razem wygłupiać, bawić. A maluch, jak starsza wychodzi do przedszkola, reaguje płaczem pod drzwiami!!! Cierpliwości życzę, będzie super! Toś mnie pocieszyła Żartuję, spodziewam się, że przez pierwszy rok-dwa może być ciężko, ale liczę, że potem ta mała różnica wieku to już tylko pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.02.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Kit - tak,jest w róznych kolorach, ale ten wybór nie jest wielki. czy nadaje się na podłogówkę? nie mam pewności. Mignął mi też jakiś uszczelniacz do drewna,ae teaz nie moge zaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.02.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Szukam jakiejś fajnej, czarno-białej fototapety z San Francisco. Najlepiej wysokiej i wąskiej, tzn nie szerszej niż 190. Póki co znalazłam jedną sensowną. Trochę mało...Może znacie jakieś stronki z fototapetami? W weekned ostataczne starcie z architektem i ustalenie jak mają wyglądać nasze sufity i w pn do roboty. Niby nic skomplikowanego nie chcemy, żadnych ślimaków i ufiaków. Ale pomysłu na kuchnię czy łazienkę nie mam. A możemy poszaleć. Nad salonem są teraz 3 m, obniżymy sufit o jakieś 20-25 cm, ale reszta domu ma teraz 3,30. Więc można pokombinować. W planach w salonie są ledy na 3 ścianach, chciałabym też, żeby ew. karnisze były schowane za sufitem, tak jak na wizualizacji: Nie planuję firanek, ale właśnie jakieś takie delikatne, półprzezroczyste zasłony. Przez 90% czasu będą pewnie rozsunięte, ale myślę, że trochę ocieplą wnętrze i świetnie zbiorą kurz Tylko jak wtedy wpakować tam jeszcze ledy?? Ja nie wiem, mam nadzieję, że architekt wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.02.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a możecie mi jakoś przystępnie wytłumaczyć, jak się mocuje i wiesza firanki/zasłony - żeby wyglądało jak na tym zdjęciu? tzn. jak te karnisze są zamontowane? jak się odczepia zasłony itp. sufit tu musi być podwieszony w głównej części nad pomieszczeniem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts