Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a to z lenistwa czy to takie trudne? serio pytam! Ale rozumiem, jak przykład kolegi pokazuje-da się.

Majki, a jak tam temat donic betonowych. Nie mogliśmy zjawić się u Zki, ale ja o książkach nie zapomniałam :D Jeśli tylko będą potrzebne-daj znać.

Nie .... z lenistwa ;)

Donice czekają. Nie mam lektury :p ;) :)

pozdrawiam, majki

Bry,

Siwy, no a jakże, ja bez wielkiej złośliwości pisałam, także o sobie "koło gospodyń" :D

P.S. Szanuj pierś ;)

Jejuśku, ale pogoda może zmienić nastawienie do życia. Przynajmniej moje. Nie ma wiatru, słonko się pokazało, robi się coraz bardziej zielono- no jest super :)

No rozumiem Cię doskonale, bo ja tak miałam ostatnio. Mogłam spać w nocy 12 godz, a w dzień i tak ucięłabym sobie drzemkę gdybym tylko mogła. Już nie wiem czy to hormony czy pogoda. Ale dzisiaj trochę się u nas uspokoiło i słonko zaświeciło i od razu nastrój mi się poprawił i spać jakoś się nie chce...

Próbuję nawet rozpykać skróty w analizie badania geologicznego pod POŚ ;)

ellaj muszę Cię chyba zmartwić, nic mi nie wiadomo o przesyłkach kurierskich z Ikei. Majki mieszka niedaleko. A ponieważ ja mam coś, co on chciałby mieć :) zaproponowałam, ze mu to podrzucę i wtedy wstąpię do Ikei albo prześlę to coś kurierem :) :cool:

mazo, no czytam sobie o tych suchych syfonach, bo będę miała jeszcze jeden- w garażu. A ty masz może takie cudo?

Oddawał ktoś z Was próbkę wody do badania w sanepidzie? Dużo tego trzeba zawieźć? Bakteriologiczne badania też robiliście?

Witam.

Olgagusienka, a co z ta Ikea? ze sie wtrace.

Mozna zamawiac przez kuriera?

Bo by mi to pasowalo. Nie mam, jak podjechac.

Pozdr.

Dostawa do domu to koszt minimum 60 zł, zalezy ile km od sklepu mieszkasz i ile wazy cały towar, do 100 kilo placilem 60 zl za 5 km. Wejdz na strone ikei tam wszystko jest, mozesz tez zamowic wszystko przez neta, sprawdz zamow i tyle :)

Pozdro

Bry,

ellaj na allegro można znaleźć sporo rzeczy z Ikei, ale nie wiem jak wypada ich cena w porównaniu z zakupem w sklepie.

Rozmawiałam z panem w sprawie naszego HS, zaproponował, że napisze nam karteczkę, że jak szyba pęknie to on nam ją wymieni :eek: Najgorsze jest to, że oni tę szybę wstawili już ze 3 tyg temu, a my dopiero teraz zauważyliśmy ten odprysk... Z drugiej strony nie dopłaciliśmy jeszcze 3 tys za HS i całe szczęście, bo to może być nasza jedyna karta przetargowa. Co robić? Żądać wymiany szyby na nową, dużego rabatu za tę wstawioną? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że płacę 100% za okno w odpryśniętą szybą!

No właśnie, zostaniemy z podstęplowaną karteczką... Masz rację, nie chciałam być wredną babą, ale w końcu płacimy za to okno 12 tys!!! Za wszytkie okna zapłaciliśmy 35 tys. To ciekawe jak traktuje się klientów, którzy wydają na okna 10 tys. Wiecie, ja chciałam to załatwić tak normalnie, bez awantury i niemiłych słów... No może się jeszcze da. Muszę męża wysłać na rozmowę-on jest niezły w te klocki.

W sumie ten odprysk nie rzuca się w oczy, ale jest!