olgusieniunieczka 11.04.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jak o tym piszesz, to się banalne wydaje Mam nadzieję, że efektami pochwalę się wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 11.04.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 przepraszam, usunąłemefekt - otwartych paru okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a to z lenistwa czy to takie trudne? serio pytam! Ale rozumiem, jak przykład kolegi pokazuje-da się. Majki, a jak tam temat donic betonowych. Nie mogliśmy zjawić się u Zki, ale ja o książkach nie zapomniałam Jeśli tylko będą potrzebne-daj znać. Nie .... z lenistwa Donice czekają. Nie mam lektury pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Netbet, czy ja o czymś nie wiem? Zająłeś mój dziennik? Już się w swoich komentach nie mieścisz??? :D ..ale o so kaman? znaczy "jak zająłem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.04.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ..ale o so kaman? znaczy "jak zająłem" ? nie nerwujsa, juz się wyjaśniło. Twoje kółko gospodyń, przez króciutką chwilę potraktowało mój osobisty dziennik jak Twoje komentarze :D ot taka mała pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.04.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nie .... z lenistwa Donice czekają. Nie mam lektury pozdrawiam, majki Ty się lekturą nie zasłaniaj, leniwcu. Już napisałam- jedno słowo i lektura jest u Ciebie Do Ikei sobie przy okazji zajadę Albo dam zarobić kurierowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 11.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 kółko gospodyń dzięki ale z drugiej strony też tam bywasz i czytasz więc witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 12.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Netbet, czy ja o czymś nie wiem? Zająłeś mój dziennik? Już się w swoich komentach nie mieścisz??? ..ale o so kaman? znaczy "jak zająłem" ? ;)mea culpa;) BIJĘ SIĘ W PIERŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.04.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Bry, Siwy, no a jakże, ja bez wielkiej złośliwości pisałam, także o sobie "koło gospodyń" P.S. Szanuj pierś Jejuśku, ale pogoda może zmienić nastawienie do życia. Przynajmniej moje. Nie ma wiatru, słonko się pokazało, robi się coraz bardziej zielono- no jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o zapchy z kratki, to może tzw.suchy syfon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Olgasieniunieczka - właśnie sobie przed chwilą pomyślałam, że jak tak wieje i jest zimno i pochmurno - jak w tej chwili - to nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.04.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No rozumiem Cię doskonale, bo ja tak miałam ostatnio. Mogłam spać w nocy 12 godz, a w dzień i tak ucięłabym sobie drzemkę gdybym tylko mogła. Już nie wiem czy to hormony czy pogoda. Ale dzisiaj trochę się u nas uspokoiło i słonko zaświeciło i od razu nastrój mi się poprawił i spać jakoś się nie chce... Próbuję nawet rozpykać skróty w analizie badania geologicznego pod POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam.Olgagusienka, a co z ta Ikea? ze sie wtrace. Mozna zamawiac przez kuriera?Bo by mi to pasowalo. Nie mam, jak podjechac.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.04.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ellaj muszę Cię chyba zmartwić, nic mi nie wiadomo o przesyłkach kurierskich z Ikei. Majki mieszka niedaleko. A ponieważ ja mam coś, co on chciałby mieć zaproponowałam, ze mu to podrzucę i wtedy wstąpię do Ikei albo prześlę to coś kurierem mazo, no czytam sobie o tych suchych syfonach, bo będę miała jeszcze jeden- w garażu. A ty masz może takie cudo? Oddawał ktoś z Was próbkę wody do badania w sanepidzie? Dużo tego trzeba zawieźć? Bakteriologiczne badania też robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 To faktycznie mnie zmartwilas:(A juz mialam nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 12.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam. Olgagusienka, a co z ta Ikea? ze sie wtrace. Mozna zamawiac przez kuriera? Bo by mi to pasowalo. Nie mam, jak podjechac. Pozdr. Dostawa do domu to koszt minimum 60 zł, zalezy ile km od sklepu mieszkasz i ile wazy cały towar, do 100 kilo placilem 60 zl za 5 km. Wejdz na strone ikei tam wszystko jest, mozesz tez zamowic wszystko przez neta, sprawdz zamow i tyle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.04.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Bry, ellaj na allegro można znaleźć sporo rzeczy z Ikei, ale nie wiem jak wypada ich cena w porównaniu z zakupem w sklepie. Rozmawiałam z panem w sprawie naszego HS, zaproponował, że napisze nam karteczkę, że jak szyba pęknie to on nam ją wymieni Najgorsze jest to, że oni tę szybę wstawili już ze 3 tyg temu, a my dopiero teraz zauważyliśmy ten odprysk... Z drugiej strony nie dopłaciliśmy jeszcze 3 tys za HS i całe szczęście, bo to może być nasza jedyna karta przetargowa. Co robić? Żądać wymiany szyby na nową, dużego rabatu za tę wstawioną? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że płacę 100% za okno w odpryśniętą szybą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja bym żądała raczej wymiany tej szyby - bo jak pęknie za 2 lata, to udowodnisz, że od odprysku? a jak pan zwinie firmę? albo wyjedzie na Seszele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.04.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No właśnie, zostaniemy z podstęplowaną karteczką... Masz rację, nie chciałam być wredną babą, ale w końcu płacimy za to okno 12 tys!!! Za wszytkie okna zapłaciliśmy 35 tys. To ciekawe jak traktuje się klientów, którzy wydają na okna 10 tys. Wiecie, ja chciałam to załatwić tak normalnie, bez awantury i niemiłych słów... No może się jeszcze da. Muszę męża wysłać na rozmowę-on jest niezły w te klocki. W sumie ten odprysk nie rzuca się w oczy, ale jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 za 12 tyś to powinno jeszcze masaż stóp robić raz na tydzień, a nie odprysk mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts