Tatarak 04.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Olga - serdeczne gratulacje i pozdrowienia pokażesz maleńką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 gratulacje wielkie Imię super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.08.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Super, gratulacje! Hanka pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 GRATULUJĘ Mi zostało jeszcze 3 miesiące... blah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.08.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hmm... No to może ja też się nieśmiało pochwalę , że u nas też będzie kolejna dzidzia Co prawda dopiero początek, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze Gratuluję Mamuśce i Tatuśkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 07.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Olga, GRATULACJE!!! Hanie to fajne dziewczynki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 13.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Olguś gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.08.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki wszystkim powolutku nadrabiam zaległości na fm, zdjecia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.08.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Czekamy, czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 17.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Olguś - ja się stęskniłam. Ja wnioskuję o kilka słówek co u Was, foty i w ogóle. Proszę dziubaska mężowi oddać w ramiona na pół godzinki i zrobić tu porządny wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 18.08.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Czołem, spóźnione ale szczere gratulacje !!! Wytrwałości i cierpliwości dla rodziców i duuuuużo zdrówka dla małej!!! Nasza kruszynka niedawno skończyła 6 miesięcy próbuje siadać i raczkować - cała masa szczęścia pomimo naszych początkowych kłopotów z nią problemów ... alergie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.08.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Bry Stare dziecko ze starym mężem pojechało na żagle na Mazury; nowe dziecko smacznie śpią, jest więc czas poklepać nieco w klawiaturę Na początek- zaległe fotki: przedstawiam Wam Hanię: Zrobiłam tez listę rzeczy, które należy niezwłocznie, samodzielnie wykonać na budowie- póki co dobiłam do 18 pkt ! Zacznę chyba od zaprzyjażnienia się z Uniflotem Walczymy z przyłączem gazowym, tzn. wlaczymy o jak najtańszego wykonawcę. Mamy ponad 50m gazociągu do wykopania plus instalacja w kotłowni, no i podpiąć się do skrzynki. Obecne wyceny mi się nie podobają-drogo! Ludzie 50zł za mb gazociągu? Toż to godz. pracy koparki i ze 4 godz reszty roboty! Z nowości na budowie: ale te chwasty szybko rosną!!! Na pociechę, po licznych i ulewnych deszczach w domu nadal sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.08.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 cudna pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.08.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 jak jej pięknie w tych niebieskościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Śliczna laleczka!!! A uniflot w roli przyjaciela nieźle się sprawdza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Przesłodka ta Panna Hanna !!!!!! ....może jak też powinnam wziąć się do roboty ?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.08.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Przesłodka ta Panna Hanna !!!!!! ....może jak też powinnam wziąć się do roboty ?..... A, że robota przyjemna to nie zwlekaj!!! Mila, też się stęskniłam. Co u Was? Czytałam na innych wątkach, że do dachu się szykujecie? Wiesz już z czego będzie? Chcecie zamknąć przed zimą, tzn. okna wstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 21.08.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Hejka Córunia Słodziaczek! Masz już skrystalizowaną koncepcję na dzieciowe pokoiki? Jak plany przeprowadzkowe? U nas daszek za jakieś 2 tyg. powinien się zacząć robić. Decyzja właściwie podjęta (bo jeszcze nie zamówiliśmy, ale na dniach...) - nie zgadniesz... Skrobnę na privka jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.08.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mila, zdecydowaliście się na czerwoną klasyczną dachówkę Braasa Żeby nie było nic do niej, w sensie, rzeczonej dachówki, nie mam... No to czekam cierpliwie co wymyśliliście:) Koncepcja pokojów dzieci skrystalizowana, ale jeśli będziemy w takim tempie kończyć budowę, to będę musiała myśleć raczej nad koncepcją pokoi dla nastolatków... Mam już pomysł na łazienkę dzieci. Trzeba go jeszcze skonsultować z mężem i architektem. NIe mam pomysłu na naszą łazienkę przy sypialni...Pomysł był ale nie wiem czy nadal mi się podoba. Trzeba skończyć tę budowę, bo oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts