Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czołem, spóźnione ale szczere gratulacje !!!

Wytrwałości i cierpliwości dla rodziców i duuuuużo zdrówka dla małej!!!

Nasza kruszynka niedawno skończyła 6 miesięcy :-) próbuje siadać i raczkować - cała masa szczęścia pomimo naszych początkowych kłopotów z nią problemów ... alergie itp.

Bry :)

Stare dziecko ze starym mężem pojechało na żagle na Mazury; nowe dziecko smacznie śpią, jest więc czas poklepać nieco w klawiaturę :D

Na początek- zaległe fotki: przedstawiam Wam Hanię:

101_1168.JPG

101_1138.JPG

Zrobiłam tez listę rzeczy, które należy niezwłocznie, samodzielnie wykonać na budowie- póki co dobiłam do 18 pkt !:eek:

Zacznę chyba od zaprzyjażnienia się z Uniflotem ;)

Walczymy z przyłączem gazowym, tzn. wlaczymy o jak najtańszego wykonawcę. Mamy ponad 50m gazociągu do wykopania plus instalacja w kotłowni, no i podpiąć się do skrzynki. Obecne wyceny mi się nie podobają-drogo!

Ludzie 50zł za mb gazociągu? Toż to godz. pracy koparki i ze 4 godz reszty roboty!

Z nowości na budowie: ale te chwasty szybko rosną!!! Na pociechę, po licznych i ulewnych deszczach w domu nadal sucho :)

Przesłodka ta Panna Hanna !!!!!! :D

....może jak też powinnam wziąć się do roboty ?.....:-?

A, że robota przyjemna :D to nie zwlekaj!!! :)

Mila, też się stęskniłam. Co u Was? Czytałam na innych wątkach, że do dachu się szykujecie? Wiesz już z czego będzie? Chcecie zamknąć przed zimą, tzn. okna wstawiacie?

Hejka

Córunia Słodziaczek!

Masz już skrystalizowaną koncepcję na dzieciowe pokoiki?

Jak plany przeprowadzkowe?

U nas daszek za jakieś 2 tyg. powinien się zacząć robić. Decyzja właściwie podjęta (bo jeszcze nie zamówiliśmy, ale na dniach...) - nie zgadniesz... :popcorn:

Skrobnę na privka jeszcze :cool:

Mila, zdecydowaliście się na czerwoną klasyczną dachówkę Braasa :D

Żeby nie było nic do niej, w sensie, rzeczonej dachówki, nie mam...

No to czekam cierpliwie co wymyśliliście:)

Koncepcja pokojów dzieci skrystalizowana, ale jeśli będziemy w takim tempie kończyć budowę, to będę musiała myśleć raczej nad koncepcją pokoi dla nastolatków... Mam już pomysł na łazienkę dzieci. Trzeba go jeszcze skonsultować z mężem i architektem.

NIe mam pomysłu na naszą łazienkę przy sypialni...Pomysł był ale nie wiem czy nadal mi się podoba. Trzeba skończyć tę budowę, bo oszaleję :)