Tatarak 01.06.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Olga, ja bym nie dzieliła tej szafki na lewo od piekarnika, bez przesady z tą symetrią zlew chyba bym brała wkolorze blatu, czyli u siebie czarny, ale jak masz blat drewniany... to też czarny - tak jak płyta. ktoś wie, jak się te ikeowe baterie sprawują? bo kołaczą mi po głowie jakieś wspomnienia krytycznych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A te krytyczne opinie dotyczą wszystkich Ikeowskich baterii? Cholera, naprawdę podoba mi sie ta bateria...Franke SID ma chyba za małą komorę, 35cm i to liczone od zew, a myśleliśmy raczej o 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 01.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja ma złe zdanie o ikeowskich bateriach. Porównując do oras i innych przyzwoitych firm wypadają naprawdę kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie niszczcie moich marzeń Czy ja do cholery pisałam, że ta bateria NAPRAWDĘ mi się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie niszczcie moich marzeń Czy ja do cholery pisałam, że ta bateria NAPRAWDĘ mi się podoba? może baterie mają złe opinie,ale u nich są fajne gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A widzisz... a mnie się on spodobał właśnie ze względu na brak tych rowków na ociekaczu... Ja to w ogóle boję się trochę tych kompozytowych zlewów. Szwagier ma czarny i dość twardą wodę-masakra, ciągle wygląda jak, za przeproszeniem, zarzygany. Teściowa ma od 15 lat beżowy- zachodzi kawą i herbatą, ale daje się doczyścić trafne określenie, mój zlew w obecnym domu też wygląda jak zarzygany ,mam czarny,nie wiem czy to kompozytowy czy granitowy,a może to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.06.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Co do zlewozmywaka to ja mam z Teki antracytowy i ten kolor jest super - natomiast mój ociekacz ma rowki i tez woda na nim stoi. Za śladów po kamieniu jakoś nie widać za bardzo 9 5 lat go już mam) Jasnego kompozytu bym nie zaryzykowała bo w paru domach widziałam jak się po kilku latach odbarwiły, jednak. Baterię z Ikea (może nie taka wypasiona za 700zł tylko moja 10 lat temu kosztowała niecałe 200) użytkuje już 10 lat i zero problemów śmiga jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 02.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 olgo jak chcesz to dam ci namiary na stolarza dość konkurencyjny cenowo.chcoć zawalony robotą i zdarza mu się mieć lekką obsuwę, ale warto - jest myślący (mgr inż.) i do tego w miarę tani. Jak chcesz to jest możliwość obejżenia jego roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 02.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 aricia a powiedz mi co to są za płytki betonopodobne - jak dla mnie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Olga, ja mam teki aurę w wersji 1,5 komory antracytową... Jak dla mnie super!!! Na wysychanie naczyń (w zasadzie tylko deski i noże, resztę myję w zmywarce:P) mam taki patent, że opieram je o brzeg i nie przysysają się Co do kuchni, ja bym zrobiła podział Też mam hopla na punkcie symetrii:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Olga, też podobała mi się ta bateria. W Ikei jednak było widac, że na tym gumowym wężyku pojawiły się już ślady załamań. Trochę droższa jest bateria Esprit - http://lazienki-forseti.pl/sklep,40,10097,bateria-kuchenna-dn10-kludi-esprit-568599140 Jest śliczna i ta biała idealnie pasowałaby do Twojej białej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 03.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 O! widzę moje wąskie wiszące szafeczki :rolleyes: A bateria też mnie zachwyciła, choć faktycznie kosztuje tyle, że niewiele dopłacając można mieć podobną "markową". olgo jak chcesz to dam ci namiary na stolarza dość konkurencyjny cenowo. chcoć zawalony robotą i zdarza mu się mieć lekką obsuwę, ale warto - jest myślący (mgr inż.) i do tego w miarę tani. Jak chcesz to jest możliwość obejżenia jego roboty. Jarek, to ja poproszę o ten namiar na stolarza (nie dawałeś mi chyba wcześniej?) - potrzebuję myślącego Co tam słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.06.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Olga, też podobała mi się ta bateria. W Ikei jednak było widac, że na tym gumowym wężyku pojawiły się już ślady załamań. Trochę droższa jest bateria Esprit - http://lazienki-forseti.pl/sklep,40,10097,bateria-kuchenna-dn10-kludi-esprit-568599140 Jest śliczna i ta biała idealnie pasowałaby do Twojej białej kuchni. Łaadnaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.06.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Olga, ja mam teki aurę w wersji 1,5 komory antracytową... Jak dla mnie super!!! Na wysychanie naczyń (w zasadzie tylko deski i noże, resztę myję w zmywarce:P) mam taki patent, że opieram je o brzeg i nie przysysają się Co do kuchni, ja bym zrobiła podział Też mam hopla na punkcie symetrii:P Ja to bym najchętniej w ogóle zrezygnowała z ociekacza...no, ale musi być. Jak na razie Teka jest nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.06.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 olgo jak chcesz to dam ci namiary na stolarza dość konkurencyjny cenowo. chcoć zawalony robotą i zdarza mu się mieć lekką obsuwę, ale warto - jest myślący (mgr inż.) i do tego w miarę tani. Jak chcesz to jest możliwość obejżenia jego roboty. Jarek, podziel się namiarem na privka Okazuje się, że mnie się dosyć spieszy z tą kuchnią, no ale moze uda mi się dogadać. Co u Ciebie, Jak idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.06.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 W weekend się styraliśmy! Skosy obłożone wełną, parter z wyłączeniem zagraconego garażu pomalowany farbą z unigruntem Dzięki mojej cudnej urody siostrze parter zabielił się. A zoomy suuuper się prezentują! Ale nie mam siły dzisiaj wstawić fotek. Będą jutro. Czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.06.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 melduję, że czuwam i czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.06.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Cubik z Lineablue spełnił moje oczekiwania Deska plastikowa, wielkiego szału nie ma, ale jest ok. Wc jak najbardziej w porządku, obmacałam gruntownie, nie znalazłam uszczerbień, braków w powłoce ceramicznej czy innych wad. Dokupiłam wczoraj w Ikei umywalkę "plastikową", 80-kę i szafkę, no i jest mały zonk, bo nie bardzo wiem jak to wszytko przymocować do stelaża. Okazuje się, że stelaż w ogóle nie jest potrzebny, bo umywalka jest oparta na szafce, nie ma otworów mocujących do stelaża! A mocowania szafki mają zupełnie inny rozstaw... Albo się coś wymyśli, albo nadal nie mam umywalki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 UPrzejmie dziękuję za raport a jak biel szkliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.06.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hmm, w łazience nie mam okna i nie bardzo miałam z czym porównać może jutro jakąs białą płytkę wyciągnę dla porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts