Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cybex-House Komentarze

Recommended Posts

Kurde musimy wreszcie zdecydować jakie okna, a tu mętlik w głowie :(

Ale chyba zdecydujemy się na Jezierskiego- przystępni cenowo, fajne kolorki mają (dwustronny w standardzie), zabezpieczenie antywyważeniowe w standardzie i co najważniejsze mają PCV bezprogowe (przesuwne).

Myślę, że to całkiem dobry wybór. Sami rozważaliśmy Jezierskiego.

Ale ostatecznie wybraliśmy drewniane Natury (głownie właśnie na bez progową przesuwkę) :wink:

Radosnych świąt Wielkanocnych!

http://img682.imageshack.us/img682/9496/littlechickenfromegg018.gif

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Heeeej, jestesmy jestesmy. Teraz mozesz sobie subskrybowac watki bez otrzymywania powiadomien - po prostu bedziesz je miec w "subskrybowanych", jak w ulubionych. W dodatku mozna to zrobic z dziennikami (ja sobie osobny folder na dzienniki zalozylam). Bardzo wygodne, bo do tej pory mozna bylo latwo sledzic tylko te watki, w ktorych sie cos napisalo, a przeciez nie pisalo sie w dziennikach. Dasz rade!

Dzieki Ci dobra kobieto, dodałas mi otuchy. Musze sobie teraz zarezerwowac jeden dluuugi wieczor na obcykanie nowego fm.

Dzisiaj Redakcja napisala, ze caly czas pracuja nad indeksowaniem, wiec luuuuuuz, dopoki komunikat nie zniknie z glownej strony nie stresujemy sie glupotami.

Spoko powoli się odnajduję w nowej rzeczywistości.

Jeszcze dochodzę do siebie po zwiedzaniu Kopenhaskich sklepów i sklepików. Cudowności. Szkoda, że tam tak drogo...ale od czego jest internet? W końcu pojechałam tam głównie po inspirację.

Moj malz jedzie niedlugo do Helsinek i tak sie zastanawiam, co by mi mogl stamtad przywiezc...

Hejas

Moj malz jedzie niedlugo do Helsinek i tak sie zastanawiam, co by mi mogl stamtad przywiezc...

oj kochana, myślę, że lista może być długaśna.

Kurde nie widzę nigdzie emotikonek, gdzieś widziałam post jak je uruchomić, ale jak zwykle nie zrobiłam tego od razu i teraz nie mogę znależć, buuuu :(

Pomóżcie.

A z nowości, mamy daszek wreszcie odeskowany :) Domek nabrał zupełnie innego wyglądu. Blacha już zamówiona, będzie płaska na rąbek RUUKKI Classic Pural Mat w kolorze grafitowym :)

To takie małe coś na pociechę w smutnym czasie...

Kurde nie widzę nigdzie emotikonek, gdzieś widziałam post jak je uruchomić, ale jak zwykle nie zrobiłam tego od razu i teraz nie mogę znależć, buuuu

Pomóżcie.

Znalazłam u Ciebie Malgos, o wyrocznio, studnio wiedzy tajemnej, mrocznej i jak widać czasami przydatnej ;)

Cześć Ola:)

przyczłapałam za tą naszą wszędobylską małgoś;)

Fajny domek budujesz (podobny do Spirei). Podoba mi się rozkład pomieszczeń, zwłaszcza na parterze. subskrybuję sobie twój dzienniczek, żeby być na bieżąco:lol: