Basia_KRK 31.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kurde musimy wreszcie zdecydować jakie okna, a tu mętlik w głowie Ale chyba zdecydujemy się na Jezierskiego- przystępni cenowo, fajne kolorki mają (dwustronny w standardzie), zabezpieczenie antywyważeniowe w standardzie i co najważniejsze mają PCV bezprogowe (przesuwne). Myślę, że to całkiem dobry wybór. Sami rozważaliśmy Jezierskiego. Ale ostatecznie wybraliśmy drewniane Natury (głownie właśnie na bez progową przesuwkę) Radosnych świąt Wielkanocnych! http://img682.imageshack.us/img682/9496/littlechickenfromegg018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 31.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://img530.imageshack.us/img530/3616/kaczuszki005f.jpg Święta idą, a ponieważ odetną nas od forum - śpieszę już teraz z życzeniami, a jeszcze mnie małż wyciąga w góry i to ostatni moment... Wesołych! zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.04.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ała, masakra, nie wiem co się dzieje, ledwo odnalazłam komenty, nie wiem czy uda mi się odnaleźć własny dziennik... Milek, Malgos, cala reszta jestescie gdzies tu ? Ałą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Heeeej, jestesmy jestesmy. Teraz mozesz sobie subskrybowac watki bez otrzymywania powiadomien - po prostu bedziesz je miec w "subskrybowanych", jak w ulubionych. W dodatku mozna to zrobic z dziennikami (ja sobie osobny folder na dzienniki zalozylam). Bardzo wygodne, bo do tej pory mozna bylo latwo sledzic tylko te watki, w ktorych sie cos napisalo, a przeciez nie pisalo sie w dziennikach. Dasz rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.04.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzieki Ci dobra kobieto, dodałas mi otuchy. Musze sobie teraz zarezerwowac jeden dluuugi wieczor na obcykanie nowego fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.04.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny. Beznadzieja, nic nie mogę znaleźć, brakuje mi kilku(nastu?) maili w skrzynce privów, totalny chaos Mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaję, ale łatwo nie będzie... Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Widzę Milek, że też masz wszystkie tytuły jakie obowiązują na forum Ciekawe jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) A właśnie się zastanawiałam, czy tylko ja to widzę... trochę rozciągnęłyśmy Oldze komenty... Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A właśnie się zastanawiałam, czy tylko ja to widzę... trochę rozciągnęłyśmy Oldze komenty... Na szczęście już zniknęły Miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzieki Ci dobra kobieto, dodałas mi otuchy. Musze sobie teraz zarezerwowac jeden dluuugi wieczor na obcykanie nowego fm. Dzisiaj Redakcja napisala, ze caly czas pracuja nad indeksowaniem, wiec luuuuuuz, dopoki komunikat nie zniknie z glownej strony nie stresujemy sie glupotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.04.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Spoko powoli się odnajduję w nowej rzeczywistości. Jeszcze dochodzę do siebie po zwiedzaniu Kopenhaskich sklepów i sklepików. Cudowności. Szkoda, że tam tak drogo...ale od czego jest internet? W końcu pojechałam tam głównie po inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Spoko powoli się odnajduję w nowej rzeczywistości. Jeszcze dochodzę do siebie po zwiedzaniu Kopenhaskich sklepów i sklepików. Cudowności. Szkoda, że tam tak drogo...ale od czego jest internet? W końcu pojechałam tam głównie po inspirację. Moj malz jedzie niedlugo do Helsinek i tak sie zastanawiam, co by mi mogl stamtad przywiezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.04.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hejas Moj malz jedzie niedlugo do Helsinek i tak sie zastanawiam, co by mi mogl stamtad przywiezc... oj kochana, myślę, że lista może być długaśna. Kurde nie widzę nigdzie emotikonek, gdzieś widziałam post jak je uruchomić, ale jak zwykle nie zrobiłam tego od razu i teraz nie mogę znależć, buuuu Pomóżcie. A z nowości, mamy daszek wreszcie odeskowany Domek nabrał zupełnie innego wyglądu. Blacha już zamówiona, będzie płaska na rąbek RUUKKI Classic Pural Mat w kolorze grafitowym To takie małe coś na pociechę w smutnym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.04.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kurde nie widzę nigdzie emotikonek, gdzieś widziałam post jak je uruchomić, ale jak zwykle nie zrobiłam tego od razu i teraz nie mogę znależć, buuuu Pomóżcie. Znalazłam u Ciebie Malgos, o wyrocznio, studnio wiedzy tajemnej, mrocznej i jak widać czasami przydatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 14.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A z nowości, mamy daszek wreszcie odeskowany Domek nabrał zupełnie innego wyglądu. Blacha już zamówiona, będzie płaska na rąbek RUUKKI Classic Pural Mat w kolorze grafitowym A zdjęcia postępów gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bry Widzę że temat płaskiego dachu na tapecie u Ciebie. Będę śledzić (choć u mnie to na nieogrzewanym pomieszczeniu). A jak kwestia okien - wyklarowało się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Znalazłam u Ciebie Malgos, o wyrocznio, studnio wiedzy tajemnej, mrocznej i jak widać czasami przydatnej Ciesze sie bardzo. Wieeeeesz, ja bez emotikonkow nie moglam zyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Ola:) przyczłapałam za tą naszą wszędobylską małgoś Fajny domek budujesz (podobny do Spirei). Podoba mi się rozkład pomieszczeń, zwłaszcza na parterze. subskrybuję sobie twój dzienniczek, żeby być na bieżąco:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dodaje do subskrypcji i bede obserwowac bo sie zapowiada bardzo milutko w tym domku zycze sprawnej budowy, duzo betonu i wytrwałosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts